Stelute de iulie-august 2013 (66)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns JoyJoy spune:

Salutare tuturor burticilor

As dori sa ma inscriu si eu in aceasdta odisee. UM 30 noiembrie, DPN-ul este pe 3 septembrie, insa fiind vorba de o sarcina gemelara, eu cred ca Chip si Dale ai mei vor fi leuti (sau leoaice).

Sunt nascuta pe 2 mai 1973. Din cate am citit nu sunt veterana grupului .

De ieri am citit mai multe capitole, am ras copios mai ales la acesta, ultimul. Delir! Aici ma voi simti in largul meu sa imi exprim umorul mai "deocheat", lol.

Astept si un PM cu userul si parola pentru albumele de poze.

O zi excelenta tuturor! (tineti-mi pumnii pe 1 aprilie, ma duc la amniocenteza!)

Jo 17+

Chip si Dale

Never give up on a dream just because of the time it will take to accomplish it.
The time will pass anyway.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

joy bine ai venit sa-it traisca veveritele , bafta multa la amniocenteza....

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

26 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Joy bine ai venit!!
Inca o mamica cu gemenasi!!!

Olimp stau lipita de scaun si dau din gura. Daca stau cuminte nu ma doare. Daca ma striga careva si tre sa ma ridic e jale.

Elena & Denisa (26.10.2004)
25 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Mai fetelor, daca stiam ca prinde asa la public subiectul asta, ziceam si eu ceva mai din vreme Ca l-am mai abordat o data dar la modul serios

Doxy Niciodata nu poti sa le ai pe toate!

Joy, bine ai venit! Sarcina usoara in continuare si bebei sanatosi! Acum avem 2 viitoare mamici de gemenei

Happy Ama 24+ si Eva

Mergi la inceput

ele si eu stau lipita de scaun , dar am adoptat strategia pe sub nas ....altfel nu as rezista inca o luna..., de ce nu spui si tu care e treaba ti-ar fi mult mult mau usor

2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat

26 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Joy, sarcina usoara in continuare!!
Da'chiar suntem odiseea amniocentoaselor!! Tinem pumnii stransi, dar totul va fi bine...tu ai gemeni cu saculetul lor fiecare?

Eu sunt din categia Oxanei, nu am chef neam...ce va invidiez, eu ca eu...dar cred ca Cosmin m-ar da pe voi

Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 24+ , bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mony08 spune:

Multumesc Adriana,happy,diana

Maeve multumesc , dar sa nu crezi ca nasterea este chiar asa cum am scris,e un fel de a spune.....dar ca sa-ti dau un exemplu si la prima sarcina am avut cerclaj,si totusi dupa ce mi s-au rupt membranele am stat 9 ore in travaliu.
De nastere nu mi-e frica,de abia o astept,mai ales ca la impins sunt experta,la cat exersez in fiecare zi la buda

doxy super bancu

JoyJoy bine ai venit,bafta la amniocenteza

Mony de Denis Adrian (01.08.2009) + 25+

puiut

Mergi la inceput

happy parca nu stiai ca sex sales mai ales ca aici suntem cateva minti si trupuri inferbantate rau...

26 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mony08 spune:

Paula da-mi cheful tau,ca ti-l dau cu mare drag pe-al meu

Mony de Denis Adrian (01.08.2009) + 25+

puiut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia_Rodica spune:

Citat:
citat din mesajul lui JoyJoy

Salutare tuturor burticilor

As dori sa ma inscriu si eu in aceasdta odisee. UM 30 noiembrie, DPN-ul este pe 3 septembrie, insa fiind vorba de o sarcina gemelara, eu cred ca Chip si Dale ai mei vor fi leuti (sau leoaice).

Sunt nascuta pe 2 mai 1973. Din cate am citit nu sunt veterana grupului .

De ieri am citit mai multe capitole, am ras copios mai ales la acesta, ultimul. Delir! Aici ma voi simti in largul meu sa imi exprim umorul mai "deocheat", lol.

Astept si un PM cu userul si parola pentru albumele de poze.

O zi excelenta tuturor! (tineti-mi pumnii pe 1 aprilie, ma duc la amniocenteza!)

Jo 17+

Chip si Dale

Never give up on a dream just because of the time it will take to accomplish it.
The time will pass anyway.

Bine ai venit, sarcina usoara si bebei sanatosi . Felicitari pt gemeni, ce va mai invidiez pe voi cu gemeni

viitoare mamica de hocheist 22+ Lóránd

Mergi la inceput