Stelute de iulie-august 2013 (66)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

paula cu cea mai mare placere iti trimit " caldurile mele " ...eu oricum nu am ce face cu ele , mumai ma dirlesc mai tare...

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

26 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput

vad ca suntem mai multe donatoare de pofte pe aici...

2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat

26 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_popa27 spune:

Joy bine ai venit!
Eu mi-am luat toate hainele din dulap la mana sa vad ce intra pe mine si ce nu..ce mai e vreo sansa sa port si ce nu vara asta sa le pun separat . Ma simt ca incredibiluol Hulk!. Intru in ele dar daca ma aplec cred ca le fac franjuri. Partea buna e ca am decolteu!

25+
viitoare mamica de Medeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia_Rodica spune:

Joy bafta la amniocenteza

viitoare mamica de hocheist 22+ Lóránd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maeve spune:

Bine ai venit joy, acum ma simt si mai bine ca nu-s cea mai nou-venita, sa-ti fie sarcina cat mai lina si bebelusii sanatosi, poate o sa ai un baiat si-o fetita

Mony hai ca a doua nastere trebuie sa fie mai usoara!

Eu am visat intr-o noapte ca ne-am dus la mare in concediu (asa cum de altfel o sa facem). Si ca voiam sa nasc tot la Bucuresti si mi s-a rupt apa. L-am luat pe al meu in masina si da-i bataie pe autostrada. Numai ca deja aveam contractii din min in min pe la mijlocul autostrazii si-mi venea sa imping asa ca am oprit sub soarele ala criminal de iulie si-am nascut, culmea, un baiat, asistata de sot. Si dupa ce-am nascut asa rapid (chemasem si ambulanta), sotul voia sa ma bage in masina, la aer conditionat si eu ii zic, ce masina mai, stai ca tre sa iasa si placenta. El ce placenta, urca in masina nu mai sta abia nascuta pe marginea autostrazii... am tras un ras dimineata amandoi pe tema asta.

22+
A (15.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unidanad spune:

Buna ziua buna ziua!!!!
Tare vorbarete sunteti si vad ca si cu multe pofte . Olimp, Betty sunteti criminale . Dupa ce trec cele 6 saptamani sa inteleg ca 2 zile dispareti cu tot cu soti?? . Nu stiu cum este dar chiar daca noi prestam azi noapte am avut si eu vise. Nu ma pot desfasura cum trebuie si oricum stau cu teama asa ca si eu abia astept dupa nastere.

24+ David sau Patrick
Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JoyJoy spune:

Multumesc frumos pentru urari si pentru primire.

Luni ma voi duce plina de optimism, desi am fobie la ace. Deja i-am anuntat sa nu vad vreun ac atunci cand intru in cabinet . A mai facut cineva amnio cu dr. Radulescu-Botica?

Chip si Dale sunt biamniotici monocoriali.

Pup!

Jo 17+

Chip si Dale

Never give up on a dream just because of the time it will take to accomplish it.
The time will pass anyway.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unidanad spune:

Joy bine ai venit sa iti traiasca bebeii, bafta la amnio si sarcina usoara

24+ David sau Patrick
Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris_25 spune:

Joy, bine ai venit! Ce tare ma bucur ca nu te-am speriat tare cu discutiile noastre deocheate! Bafta la amnio

Oxana, super bun bancul ... pacat ca nu e banc, ci e realitate!

Paula, nu e musai sa-i spui la al tau ca toate suntem in calduri ... lasa-l mai bine sa creada ca asa sunt femeile gravide, fara chef

Olimp si Ele ... cand va aud, jur ca nu-mi mai vine sa ma plang de nimic ... Ar trebui sa va odihniti ... si sa aveti grija maxima de voi!

Adriana, sa stii ca sotul meu e un finut ... ma minunez si eu cand mai scoate cate una de-asta

Diana, l-as lasa pe al meu sa intrebe medicul ce avem voie si ce nu. Dar sunt sigura ca, la cat e el de pudic ... prefera sa stea fara 6 luni decat sa intrebe asa ceva

Mony, ma bucur ca bb e bine ... dar cum de e deja cu capul in jos? Asa repede se intoarce?

Maeve, ce vise ai draga!!! Las ca si eu am visat vreo 3 nopti ca mergeam sa nasc si nu vroia nimeni sa ma asiste!!! Dar eu stiu de unde mi se trage, ca nu am dr de nastere inca

21 Miruna

Gena MTHFR Mutatia 677 C>T Heterozigota, Gena PAI Mutatia -844G Homozigota

FIV1, FIV2, feb-nov 2010 Cluj, dr. Surcel, nereusite
FIV3, FIV 4, august 2011, aprilie 2012 Budapesta, dr. PK, nereusit
FET noiembrie 2012 Budapesta, dr. PK, reusit

Mergi la inceput

diana buna ideea si eu ar trebui sa fac o sortare la haine , si eu ma simt ca o culturista , nici nu indraznesc sa ma uit la tricourile mulate de anul trecut cred ca doar pe cap ma incap...

26 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput