Stelute de iulie-august 2013 (66)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Maeve spune:

Citat:
citat din mesajul lui olimp

oanka tie trebuie sa-ti placa , si mie mi-au spus unii ca Ilinca e nume de tarancuta ..dar nu-mi plasa e tarancuta mea

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

26 + Ilinca
Ilinca

Ilinca e f frumos, Smaranda iarasi imi place, Codrina, Cosmina, nume pur romanesti.
Dar eu trebuie sa aleg unul mai international asa ca sa se poata pronunta usor in mai multe lb fiindca nu intentionez sa raman vesnic in Ro. Sigur, sa nu fie caraghios nici pt Romania si sa se potriveasca cu numele de familie. greu frate, greu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

la noi merge si cu numele de familie , si numele meu de famile e romanesc...asa ca se pupa bine unul cu altul...

2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat

26 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Citat:
citat din mesajul lui oanka80

paula f frumos numele Elena, il trec pe lista mea cu preferinte. mi-e imi place f mult numele irina, iar o prietena zice: vai, parca e nume de tiganca

Oana, mamica fericita de Maria-Emilia (28.02.2010)
24+
minune mica

A mea e inca "irinuca" , dupa numele lui tacsu. Dar refuz sa o fericesc pe mama soacra asa de mult, chiar daca e o superfemeie.

Elena & Denisa (26.10.2004)
25 saptamani

Mergi la inceput

oanka

26 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput

astept ora 17 sa plec acasa....nu mai rezist pe scaun , azi am fost tare nesi , nu am iesit de pe net....cand pisica nu-i casa ...

26 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JoyJoy spune:

Multumesc frumos pentru sustinere. Eram curioasa de amnio, fiindca si eu am fost la bitest la dl. dr. Botica.

Referitor la Chip si Dale, sorry pentru termenii de specialitate. Traducere: fiecare are saculetul lui, dar se hranesc din aceeasi placenta, ceea ce inseamna ca provin din acelasi outz si prin urmare sunt identici .

Exista totusi posibilitatea sa fie 2 placente unite (ceva de genul 3-5%) si sa para una singura, caz in care sunt gemeni fraternali, nu sunt identici, pot chiar avea sexe diferite.

Indiferent, important sa fie sanatosi!

Mi se pare ireal cata logoree e pe aici! Voi scrieti un capitol pe zi?

Pup! Sarcini usoare!

Jo 17+

Chip si Dale

Never give up on a dream just because of the time it will take to accomplish it.
The time will pass anyway.

Mergi la inceput

Olimp eu am toate pisicile acasa si stau DC permanent deschis.
Ce e drept cand apuc sa ma uit , aveti deja 6 pagini.

25 saptamani

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui JoyJoy

Multumesc frumos pentru sustinere. Eram curioasa de amnio, fiindca si eu am fost la bitest la dl. dr. Botica.

Referitor la Chip si Dale, sorry pentru termenii de specialitate. Traducere: fiecare are saculetul lui, dar se hranesc din aceeasi placenta, ceea ce inseamna ca provin din acelasi outz si prin urmare sunt identici .

Exista totusi posibilitatea sa fie 2 placente unite (ceva de genul 3-5%) si sa para una singura, caz in care sunt gemeni fraternali, nu sunt identici, pot chiar avea sexe diferite.

Indiferent, important sa fie sanatosi!

Mi se pare ireal cata logoree e pe aici! Voi scrieti un capitol pe zi?

Pup! Sarcini usoare!

Jo 17+

Chip si Dale

Never give up on a dream just because of the time it will take to accomplish it.
The time will pass anyway.

dada si am feeling ca suntem in stare si de doua la ce vorbarete suntem

De amnio suntem vreo 5-6 fete care am facut, ca si concluzie generala..o sa fie bine.

25 saptamani

Mergi la inceput

joy asa cum zici tu , sanataoase sa fie veveritele ...identice , neidentice ce mai conteaza...

ele la noi nu e voie , dar acum imi fac de cap...la plecare sterg urmele

26 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput

eu sunt o vrobareata din fire asa ca mi-i se potriveste ca o manusa compania voastra...

26 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput