Stelute de iulie-august 2013 (66)
Raspunsuri - Pagina 20
Ele spune:
Citat: |
citat din mesajul lui olimp eu sunt o vrobareata din fire asa ca mi-i se potriveste ca o manusa compania voastra... XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot 2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat 2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani 26 + Ilinca Ilinca |
Intr-o viata anterioara ai trait in Moldova.
Elena & Denisa (26.10.2004)
25 saptamani
olimp spune:
aha am piceput eu ardeleanca...cu logoree
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
26 + Ilinca
Ilinca
mstefania spune:
citat din mesajul lui oanka80 ele nici noi nu ne decidem asupra numelui si a nasilor, mai e vreme, zicem noi. eu am niste preferinte, sotul altele, sa ajungem cu sanatate mai aproape de termen si ne decidem :)))) eu visez de cateva nopti ca nasc prematur. la cate saptamani, cel mai devreme, cunoasteti personal mamici cu bebei nascuti prematur, care s-au dezvoltat ok? Oana, mamica fericita de Maria-Emilia (28.02.2010) 24+ minune mica |
Da, eu am nascut la 36 de sapt si 3 zile, dar fetita a avut 3000 de gr si 51 de cm si s-a dezvoltat ff bine, nu a avut nevoie nici de oxigen si nici nu a stat la incubator, iar in spital a scazut in gr si am iesit cu 2700 de gr, iar in prima luna a luat 1 kg, deci a recuperat si nu am avut nici un fel de problema.
Si Alina a nascut prematur si copilul este dezvoltat corespunzator, dar iti poate spune ea mai multe.
Stefania 25+
si Teodora Rebeca (07.10.2007)
olimp spune:
sotia varului meu a nascut anul trecut in noiembrie la 32 saptamani o fetita de 2200 gr , nu a avut nevoie de incubator , a tinut-o 2 saptamani pana al luat in greutate la 2500 gr , acum e perfect in standarde , a recuperat totul..
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
26 + Ilinca
Ilinca
Delia_Rodica spune:
cat ati putut vorbi pana am framantat aluatul nr 4....
Ati trecut de lqa sex la nasi. Noi nu avem nasi nici de cununie, care ar trebui facut in 2 luni, nici de botez , dar suntem relaxati tare
De numele Iuliana, Simina ce ziceti?
viitoare mamica de hocheist 22+ Lóránd
Ele spune:
Eu am nascut pe Denisa la 39 saptamani si a avut 2200.
A fost sanatoasa, nu a stat la incubator, a luat in primele luni cate 1kg, 800, 800g. Dar nu as vrea sa fie la fel de mica.
Elena & Denisa (26.10.2004)
25 saptamani
diana_popa27 spune:
Joy sanatosi/sanatoase sa fie! Multumim de lamuriri.
25+
viitoare mamica de Medeea
olimp spune:
ele mica mare sanatoasa sa fie....fara complicatii si incubatoare...
26 + Ilinca
Ilinca
Maeve spune:
citat din mesajul lui Delia_Rodica cat ati putut vorbi pana am framantat aluatul nr 4.... Ati trecut de lqa sex la nasi. Noi nu avem nasi nici de cununie, care ar trebui facut in 2 luni, nici de botez , dar suntem relaxati tare De numele Iuliana, Simina ce ziceti? viitoare mamica de hocheist 22+ Lóránd |
Simina e f dragut dar imi place mai mult Iulia decat Iuliana
olimp spune:
si mie imi place mai mult Iulia decat Iuliana
26 + Ilinca
Ilinca