Stelute de iulie-august 2013 (66)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cris_25 spune:

Eu am obosit ... Toata ziua m-au sunat de la scoala sa fac tot felul de situatii ... As fi penibila sa merg la somn vreo 2 ore? Totusi...sunt in concediu ... m-am trezit abia la 9

21 Miruna

Gena MTHFR Mutatia 677 C>T Heterozigota, Gena PAI Mutatia -844G Homozigota

FIV1, FIV2, feb-nov 2010 Cluj, dr. Surcel, nereusite
FIV3, FIV 4, august 2011, aprilie 2012 Budapesta, dr. PK, nereusit
FET noiembrie 2012 Budapesta, dr. PK, reusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanka80 spune:

olimp sar-mana . cat stau intr-un loc, nu ma mai daore nimic, si cand vreau sa ma misc haiduceste sa fac ceva, parca ma electrocuteaza cineva. simt cum se lateste bazinul, parca pocneste. la prima sarcina nu am avut astfel de durere nici inainte de nastere

Oana, mamica fericita de Maria-Emilia (28.02.2010)
24+
minune mica

Mergi la inceput

paula f frumos numele Elena, il trec pe lista mea cu preferinte. mi-e imi place f mult numele irina, iar o prietena zice: vai, parca e nume de tiganca

24+
minune mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

oanka tie trebuie sa-ti placa , si mie mi-au spus unii ca Ilinca e nume de tarancuta ..dar nu-mi plasa e tarancuta mea

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

26 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Citat:
citat din mesajul lui oanka80

paula f frumos numele Elena, il trec pe lista mea cu preferinte. mi-e imi place f mult numele irina, iar o prietena zice: vai, parca e nume de tiganca

24+
minune mica

Si Irina imi place mult, si Raluca, si Ana (simplu). Dar Elena e la sufletul meu.
Si mie imi placea Codin, si mi-a zis frate-meu ca e nume de caine, de aceea am spus ca nu mai zic la nimeni ce nume ii pun la puiul 2.

Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 24+ , bb2

Mergi la inceput

am inceput sa achizitionez si eu incet, incet cate ceva pt momentul ce se apropie: rezerve de vata si fasa sterila, tampoane pt sani, cateva perechi de chiloti mari, crema cu lanolina, bephanten, ceai de galbenele si pelin, slapi, samponel pt bebe,scutece de finet.

24+
minune mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maeve spune:

Ele, cu placere iti dau tot ce vrei, mai putin nasit, ca eu nu-mi botez proprii copii, daramite ai altora
La mine chiar se oferise o colega f simpatica dar i-am zis ca o chem la party privat ca la botezuri nu ma bag.

Dana, se naste in apa si la clinica Isis din CT si in Bucuresti la CMU. Dar Brasovul e si mai ieftin si mai bun (parerea mea, evident)

Paula si Oana, nici noi nu ne-am decis 100% la nume, aveam mai multe pe lista, am topait de la unul la altul, acum ne invartim in jurul lui Noeline (prescurtarea de alint fiind Noli)

Cris, intai gandeste-te cum ai vrea tu sa se desfasoare nasterea, cum ai vrea sa fii tratata si apoi discuta cu dr toate chestiile astea. Fa abstractie de asistenta si vezi cat din ce iti doresti se poate indeplini (sigur, daca nu apare vreo urgenta medicala).

Teodora, nu stiu zona, eu am stat pe la vreo douaj de min de Canada Water un timp, apoi in zona Surrey si in alta mai smechera dar am uitat cum se numea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maeve spune:

Oana, acum am vazut mesajul cu bebelusi prematuri, da, cunosc 2 care au avut greutate f mica, probleme si care in final au recuperat toate achizitiile si greutatea intr-un timp destul de scurt. Trebuie sa spun ca mama lor a tinut f mult sa-i alapteze si cred ca asta i-a ajutat mult in situatia care erau. Copiii sunt mult mai puternici decat par, nu iti face griji de pe-acum

Mergi la inceput

si noua ne place f mult ilinca, si e asa frumos ca nastem fetitele in preajma sarbatorii sf ilie. dar avem niste prieteni, la care am botezat fetita mica Ilinca, iar fetita mare e maria, ca si maria noastra. nu am vrut sa punem alt nume pt ca eram setati de 6 ani pe numele maria. ar fi funny tare sa punem acum si la cea mica numele ilinca, sa avem 2 fete amandoua familiile cu aceleasi nume :)))))))))))))))))))))
dar, sigur are bebe numele sau, nu ramane asa. merg sa imi iau fata de la gradi si mergem la mall la o activitate cu instrumente muzicale. pupici pt toate!

24+
minune mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

mie imi place ,mult si Sorana...

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

26 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput