Stelute de iulie-august 2013 (66)
Raspunsuri - Pagina 17
delia_timpau spune:
Eu in pauza de masa am fost la Plaza Mall si am gasit la Debenhams seturi de 3 body-uri cu...12 lei!!! Au lichidare de stoc, cred ca vor sa inchida magazinul. Din pacate mai ramasesera doar body-uri newborn si am luat doar un set, altfel ma infigeam eu la mai multe. Bumbacul este f bun si hainutele sunt colorate, cu portocaliu, verde, albastru..o veselie
21+ , mami de Mircea Andrei
bebitza
unidanad spune:
La BV as fii vrut si eu sa nasc. Stiu ca acolo este singura clinica unde se naste in apa . Mai este pana nasc poate cine stie
24+ David sau Patrick
Dana
Ele spune:
Citat: |
citat din mesajul lui olimp ele eu habar nu am pe cine sa chem de nasi , cei de cununie sunt in prag de divort ..., pana la urma tot gasesc eu pe cineva... XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot 2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat 2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani 26 + Ilinca Ilinca |
Bate palma!!!!
Nasii erau din prima exclusi, mai aveam ceva idei dar dupa ce au inceput cu texte de genul "sa va dea un copil urlacios , care sa nu va doarma noaptea, cum a fost al meu" am renuntat.
Cica iti vor prietenii binele.
Elena & Denisa (26.10.2004)
25 saptamani
Cris_25 spune:
Maeve, eu sunt din Zalau, deci si varianta Cluj mi se pare oarecum riscanta ... sincer, nu tin neaparat sa nac pe drumuri ... sau in masina ... sotul meu cu siguranta n-ar face fata :)))
De fapt nici nu stiu ce caut exact la un medic ... Ultimul la care am fost nu pot sa zic ca nu-i ok ... Dar au fost unele faze cu asistenta care au fost deplasate ... Tot "calare" pe el statea ... intrebam ceva, se baga si ea in discutie ... In timp ce mi-a facut eco, tot lipita de el statea ... mi-a creat un oarecare discomfort ... Oi fi eu putin dusa
21 Miruna
Gena MTHFR Mutatia 677 C>T Heterozigota, Gena PAI Mutatia -844G Homozigota
FIV1, FIV2, feb-nov 2010 Cluj, dr. Surcel, nereusite
FIV3, FIV 4, august 2011, aprilie 2012 Budapesta, dr. PK, nereusit
FET noiembrie 2012 Budapesta, dr. PK, reusit
olimp spune:
oanka ai mare grija de tine , eu asa de rau am ajuns incat nici sa vreau nu pot sa uit de durere , cum ma ridic in picioare ma doare asa ca acum sunt precauta...
ma tot plang ca-mi trebuie dar la cum ma doare bazinul nici picioarele nu le-as putea carcana...
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
26 + Ilinca
Ilinca
unidanad spune:
Ele cum sa zik asa ceva cred ca ii paruiam la ce temperament am
24+ David sau Patrick
Dana
Ele spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui paula_m
No, Elena, te rezolv eu si cu numele si cu nasii. De fapt, cu numele mai greu, ca daca aveam fata, ii puneam nume Elena, ceea ce in cazul tau nu se potriveste Dar si eu sunt fara nume... Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 24+ , bb2 |
Paula ma starnesti. Pana in iunie ne mai auzim pe subiect.
Elena & Denisa (26.10.2004)
25 saptamani
Cris_25 spune:
Macar am scapat de stresul cu nasii... vad ca si asta poate fi o dilema!!! Noi ne intelegem bine cu nasii de cununie ... abia asteapta sa ne boteze bebita ... de 5 ani tot asteapta dragii de ei
21 Miruna
Gena MTHFR Mutatia 677 C>T Heterozigota, Gena PAI Mutatia -844G Homozigota
FIV1, FIV2, feb-nov 2010 Cluj, dr. Surcel, nereusite
FIV3, FIV 4, august 2011, aprilie 2012 Budapesta, dr. PK, nereusit
FET noiembrie 2012 Budapesta, dr. PK, reusit
oanka80 spune:
eu sunt f multumita de hainutele benneton, am avut body-uri NB, asa bine s-au comportat la spalat, un bumbacel de calitate.
vorbeati de camasi de alaptat, am vazut zilele astea camasi f frumoase cu sau fara halat, cu sau fara capse pt alaptat, la sofiaman, erau reduse. modele chiar dragute. imi iau numai una cu halat sa am in bagajul de spital, just in case. la cealalta nastere nu m-au lasat sa folosesc nimic de acasa in spital. iar acasa nu stau nici moarta in camasa de noapte, mi se ridica in cap la somn
Oana, mamica fericita de Maria-Emilia (28.02.2010)
24+
minune mica
olimp spune:
ele ce sa zic frumoasa ursita din partea nasilor , no comment..
cris trebuie sa gasesti persoana care sa-ti inspire incredere ...e cel mai important lucru...
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
26 + Ilinca
Ilinca