Stelute de iulie-august 2013 (66)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cris_25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Maeve

Cris, de ce adica nu ai dr, nasti la stat sau la privat?

Nici eu nu stiu sigur de ce nu am dr medicul care-mi monitorizeaza sarcina nu face nasteri Mie imi place maxim si oricat am cautat, n-am agsit altul ca el... Am gasit un medic la privat care ne place, dar e foarte scump la Cj la privat, asa ca mai cautam la stat ... poate, poate om gasi pe placul nostru.

21 Miruna

Gena MTHFR Mutatia 677 C>T Heterozigota, Gena PAI Mutatia -844G Homozigota

FIV1, FIV2, feb-nov 2010 Cluj, dr. Surcel, nereusite
FIV3, FIV 4, august 2011, aprilie 2012 Budapesta, dr. PK, nereusit
FET noiembrie 2012 Budapesta, dr. PK, reusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia_timpau spune:

Mony felicitari!!

welcome Joyjoy si bafta la amnio! Eu am fost la morfofetala de trim II la dr. Radulescu - Botica, mi s-a parut foarte profi si rabdator, si oricum inainte am auzit numai de bine despre el. Deci esti pe maini bune

Oxana, super tare bancul mai exista si categoria mea: au chef, au cu ce, dar le e frica

21+ , mami de Mircea Andrei

bebitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maeve spune:

Cris, daca nu gasesti, te invit sa nastem impreuna la Bv, inchiriem un apartament inainte si mergem de mana la clinica

Eh, daca is ok conditiile de la Cluj la stat si presupun ca sunt, merita sa gasesti un dr bun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Maeve daca tot imi dai hainute te pun si sa imi nasesti.
Oare mai e cineva fara nume si nasi la bebel??

Editez doamnelor.. Cris , Maeve, am mansarda libera si va ofer sauna gratis. (ca nu e amanejata )

Elena & Denisa (26.10.2004)
25 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodora86 spune:

MAEVE nu am apucat sa dorm ca mau rugat copii sa ii duc in parc si mi-a sarit somnu,eu stau in CRICKLEWOOD stii zona?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

delia t tu faci parete din a patra categorie

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

26 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanka80 spune:

ce-mi vad ochii? siropoase discutii :)), iar nu pup impartasanie :)))) dar nu stau mult sa visez cu ochii deschisi, pt ca intru si eu in categoria fara chef :)))
Paste fericit pt fetele catolice, sarbatori cu bucurie alaturi de cei dragi voua!
eu am dus prunca dimineata la gradi, si cat a avut ceva treaba sotul si trebuia sa il astept, mi-am facut rapid un plan sa merg si eu sa salvez timp, sa platesc 2-3 factrui.
am iesit tantos din masina, uitand de burta si durerile mele, am facut 10 pasi prin vant, icnind si ridicand ca rata, cand un picior, cand altul, de credeam ca ma rastorn cu cracii in sus pe strada.
asa ca in 10 min m-am intors cumintica la masina si am asteptat omul bun la toate sa faca drumurile propuse de mine :))))))

Oana, mamica fericita de Maria-Emilia (28.02.2010)
24+
minune mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

ele eu habar nu am pe cine sa chem de nasi , cei de cununie sunt in prag de divort ..., pana la urma tot gasesc eu pe cineva...

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

26 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanka80 spune:

ele nici noi nu ne decidem asupra numelui si a nasilor, mai e vreme, zicem noi. eu am niste preferinte, sotul altele, sa ajungem cu sanatate mai aproape de termen si ne decidem :))))
eu visez de cateva nopti ca nasc prematur. la cate saptamani, cel mai devreme, cunoasteti personal mamici cu bebei nascuti prematur, care s-au dezvoltat ok?

Oana, mamica fericita de Maria-Emilia (28.02.2010)
24+
minune mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ele

Maeve daca tot imi dai hainute te pun si sa imi nasesti.
Oare mai e cineva fara nume si nasi la bebel??

Editez doamnelor.. Cris , Maeve, am mansarda libera si va ofer sauna gratis. (ca nu e amanejata )

Elena & Denisa (26.10.2004)
25 saptamani

No, Elena, te rezolv eu si cu numele si cu nasii.
De fapt, cu numele mai greu, ca daca aveam fata, ii puneam nume Elena, ceea ce in cazul tau nu se potriveste

Dar si eu sunt fara nume...

Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 24+ , bb2

Mergi la inceput