Stelute de iulie-august 2013 (66)
Raspunsuri - Pagina 15
olimp spune:
maeve razi de cozonacul meu prajit...
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
26 + Ilinca
Ilinca
paula_m spune:
Diana, eu prin biamiotici, inteleg 2 saci amniotici. Sincer, mi-e lene sa caut pe google.
Stiti de ce mi-a facut pofta discutia voastra stiintifica despre sex? De tigara de dupa
Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 24+ , bb2
Maeve spune:
Citat: |
citat din mesajul lui olimp maeve razi de cozonacul meu prajit... |
ce sa rad ca suntem in acelasi cuptor
22+
A (15.07.2007)
betty200 spune:
Bine-ai venit Joy, nici nu stii cat ma bucur ca uite intre mine si urmatoarea mamica in ordine cronologica sunt vreo 10 ani, sunt ca si capra batrana intre iedutze.
Paula eu traduc asa: gemenasii au aceeasi placenta si saci amniotici individuali
24+
bebitza
olimp spune:
maeve
paula ce bine ca nu fumez si nu am fumat niciodata macar de pofta asta am scapat
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
26 + Ilinca
Ilinca
diana_popa27 spune:
Paula m-am uitat pe net sunt si mai confuza Cred ca ne explica ea cel mai bine!
25+
viitoare mamica de Medeea
Maeve spune:
Oricum, ca razbunare, cand o sa-mi doresc sa nasc, o sa fac nebunii cu o seara inainte si uite-asa ajung cu nastere provocata
teodora, ai apucat sa dormi sau inca nu? la voi oricum e 13:00 acum. in ce zona a londrei stai? mi-e asa dor uneori de UK, am stat si eu un timp
DPN 27 iul '13
Mami de A (15.07.2007)
paula_m spune:
Pai, Happy, ma gandeam ca suferim si noi cot la cot cu fetele astea...doar nu le lasam la greu, nu?
Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 24+ , bb2