Stelute de iulie-august 2013 (65)
Raspunsuri - Pagina 5
olimp spune:
mess me bucur pentru vestile bune...sunt sigura ca si rezultatele vor fi bine la anlize
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
25 + Ilinca
Ilinca
mess0804 spune:
Si iar o intrebare: mai pateste cineva sa ii curga sange din nas ? Mi s-a intamplat de vreo 4 ori in ultimele doua sapt, am gasit pe net ca e din cauza sarcinii ... n-am mai patit de cand eram copil,
Maeve spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mess0804 Si iar o intrebare: mai pateste cineva sa ii curga sange din nas ? Mi s-a intamplat de vreo 4 ori in ultimele doua sapt, am gasit pe net ca e din cauza sarcinii ... n-am mai patit de cand eram copil, |
Am patit o data dar la prima sarcina cred ca de vreo 3x. Totul e mult mai vascularizat acum si daca e mai uscat mediul de ex sunt si mai mari sansele. Nu e nimic ingrijorator decat daca se intampla prea des.
22+
A (15.07.2007)
olimp spune:
suntem mai multe care avem sangerari nazale , fac parte din farmecul sarcinii
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
25 + Ilinca
Ilinca
diana_popa27 spune:
Suntem mai multe cu mate pe aici (Olimp, Delia). Sunt mai usor de tinut ca si cainii. Mie una as mi se pare ca nu trebuie scoase afara si sunt destul de independente dar e greu daca nu e nimeni acasa pt ele.
Olimp trecem noi peste dureri . Faza cu tensiune nu o prea inteleg ca nu am avut probleme niciodata . Nici cu glicemia si cu toate astea si aia e mica acum. Maine imi iau acasa glicemia de dimineata pe stomacul gol si apoi o sa mananc niste glucoza sa vad daca creste f tare. Daca se intampla ceva sa merg sa imi fac testul de toleranta. Ma cam sperie ametelile astea si senzatia de lesin, noroc ca nu sunt dese dar as vrea macar sa stiu ce-i cu ele.
Oanka esti tare draguta dar din pacate cantarul nu minte. Si simt pe haine si pe tot ca am pus si sunt groaia la incheieturi. Sper sa mai incetinesca ca am citit azi ca de la 27 de sapt. incepe sa creasca mai accelerat grutatea si se pune pana la un kg pe sapt. eu am accelerat iar de vreo 2-3 sapt destul . Sa mai stagneze!
25+
viitoare mamica de Medeea
oanka80 spune:
fetelor, abia ma pot ridica din pat de durere, oare dupa ce nastem, vor disparea sau ramanem cu ele?
cris ma bucur mult ca poti face rost pana la urma. sefa de la donna de aici spune ca nu le au niic ei in farmacie, dar pot face rost prin comanda. cica va mai dura nebunia asta o perioada cu lipsa clexanelui din farmacii
Oana, mamica fericita de Maria-Emilia (28.02.2010)
23+
minune mica
oanka80 spune:
maeve care e numele mic? mi-e greu sa retin dupa nick. si eu ma confrunt cu sange curs din nas, destul de des, dar curs serios, nu doar firisoare. dr meu zice ca se mai intampla in sarcina. am patit chestia asta si la sarcinile anterioare
23+
minune mica
olimp spune:
diana asa este cu matele ..le ador
cat despre tensiune si eu in mod normal o am buna 12/7-12/8 , dar mi-i s-a explicat ca exista viitoare mamici care in sarcina ori fac hireptensiune cum e cazul meu sau hipotensoune cum esti tu.
pt stari de lesin verifica si Fe si Mg si Ca , si ele pot genara astfel de stari.., eu iau Fe si Mg , mai incolo voi lua si Ca , dupa 28 sapt , deocamdata nu pt ca poate provoca contractii...daca ai lipsa de Ca papa susan este fff bogat in ca.
25 + Ilinca
Ilinca
oanka80 spune:
oxana,amalia, dana lipsesc azi de la condicuta, va punem absent nemotivat daca nu iesiti la raport
23+
minune mica