Stelute de iulie-august 2013 (65)
Raspunsuri - Pagina 4
Maeve spune:
Scrisese Alina un mesaj pe care voiam sa il citez dar cred ca e in celalalt capitol, referitor la stat in pijamale prin casa... eu la prima nastere cum am venit de la maternitate a doua zi am iesit afara. Stateam foarte mult prin parcuri ca am nascut tot in iulie. Cateva ore bune dimineata, alte ore dupa-amiaza/seara.
Acum la bb 2 o sa ma duc de la maternitate la Lepsa (in Vrancea) ca avem o casa acolo, ca sa stau cat de cat la racoare si mai mult ca sigur ca voi fi tot afara cea mai mare parte a zilei, la rau cu cea mare, prin padure si sper sa alaptez cu succes de aceasta data.
Eu cu cat stateam mai mult in casa cu atat deveneam mai depresiva, simteam nevoia sa ies si asta mi-a facut mult bine. Am luat bb cu mine peste tot desi era f greu pt ca avea reflux si vomita de multe ori pe zi.
22+
A (15.07.2007)
diana_popa27 spune:
Am revenit si eu de la veterinar si motanul e f suparat pe mine (cerd ca se simte maltratat)
Maeve imi imaginez ce ip de veste .. imi pare f rau ca rteci prin asta in sarcina . Cum au zis si fetele incearca sa te detaszi cat poti sa nu iti faci tie rau.
Oxana tu parca ai zis ca ai intrebat dr ce e cu ametelile astea pe care le avem. Poate fi tensiunea? Pt cine se pricepe am avut 99 cu 64 si pulsul 120.
25+
viitoare mamica de Medeea
Maeve spune:
ma bucur pentru tine Cris ca faci rost de medicament si asa e, sper ca toate gravidutele sa nasc cu bine numai copilasi sanatosi
mersi Delia
22+
A (15.07.2007)
flory_blanca spune:
Cris din spital nu prea poti face rost decat asa la "negru". Am incercat si eu si am mai primit cate 5 doze dar cam atat. In rest umblu si eu innebunita dupa ele.
Olimp hai ca fac cu nervii,eu am precomanda la sensiblu de o luna si imi zic ca nu au venit si nu mi le pot face rost de niciunde si ei le transfera la cj? Acum chiar mi-a sarit tandara. Si eu am venit la cj si le-am luat pe bani ca la noi in judet (hunedoara ) nu sunt. Faina treaba si in tara asta a noastra. Scz...nu am nimic cu tine ci cu idioatele de la farmacie si cu sistemul asta de c...t.
Eu gata pe ziua de azi. Stau cu burta in sus , burta plina de gogosi. Si m-a luat un somn. Ma duc sa ma pun langa fiica-mea.
24+
Mami de fetita frumusica foc!
29.04.2010
MTHFR C667T heterozigot, PAI 4G/5G homozigot
Maeve spune:
Diana, ai motanel? Ce dragut, eu iubesc f mult pisicile si as fi vrut sa luam una dar era complicat ca suntem mult plecati de acasa plus ca nu avem ce face in concedii si plecam des si-n week-end...
Mai voiam si de rasa dar costa de rup
22+
A (15.07.2007)
olimp spune:
diana asa este din cauza tensiunii....eu am tensiune mare si nu prea ametesc , oricum si pulsul te poate zapaci , si eu pulsul mare , sunt si greoaie , de la pulsul marit ne simtim obosite si estenuate...
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
25 + Ilinca
Ilinca
Maeve spune:
Citat: |
citat din mesajul lui flory_blanca Eu gata pe ziua de azi. Stau cu burta in sus , burta plina de gogosi. Si m-a luat un somn. Ma duc sa ma pun langa fiica-mea. 24+ Mami de fetita frumusica foc! 29.04.2010 MTHFR C667T heterozigot, PAI 4G/5G homozigot |
mi-ai facut si mie o pofta de gogosi ...dar nu suport mirosul sa le fac
22+
A (15.07.2007)
mess0804 spune:
Hai sa mai dau si eu o veste buna. Am fost azi sa dau sange pt testul ala care art b sa inlocuiasca amnio … rezultatele in 2 sapt.
Si obligatoriu fac si eco, si l-a masurat pe bebe ca pt morfo 2 desi e devreme (tb sa fac si eco de aia oricum, dar a fost f fain ca l-a masurat si azi, a stat o ora sa se uite ca se tot misca, se intorcea … La eco toate par bune, nu sunt semne de ingrijorare, is tare happy
Si mi-a zis ca e aproape sigur fetita , sa nu cumpar inca nimic pana la 20 de sapt cand se confirma cel mai sigur, dar pare fetita.
Is in culmea fericirii … nici drogurile nu-ti dau asa o stare de exaltare, pluteam azi pe strada…
Inca doua saptamani pana primesc rezultatele, apoi am si morfo atunci si promit ca gata cu grijile daca totul o sa para bine.
Aici in week-endul asta e Pastele la ei, deci am liber de la munca vineri si luni… Week-end de 4 zile, de abia astept
olimp spune:
cris ma bucur ca s-a rezolvat
flory sa sti ca si eu cu precomanda si imi ziceau ca nu au de o luna si jumatate , am reusit sa intru in legatura cu sefa de aprovizionare de la sensi si asa mi-a facut rost , mi-i le tine pe 2 aprilie trebuie sa merg dupa ele....
adevarul este ca din pacate trebuie sa recunosc ca doar cu pline functioneaza si nu mi-i se pare corect
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
25 + Ilinca
Ilinca
Maeve spune:
Felicitari mess
Poti sa-mi spui te rog cum se numeste testul acela de sange pls? Prietena mea e in Manchester si vrea sa faca bb2.
mersi
22+
A (15.07.2007)