Stelute de iulie-august 2013 (65)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Mess, bravo!! Si pt fetita !!
Stai linistita, eu eram campioana la sangerari nazale...acum chiar s-au rarit. Oare de ce?

Maeve

Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 24+ , bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flory_blanca spune:

Maeve eu am rugat-o pe tanti care ii face mancare lui mama ca altfel nu ma apucam. Eu obosesc si dupa ce fac cateva chestii simple, deci clar nu m-as fi incumetat la asa ceva acum.

Mess nu imi curge efectiv sange dar daca imi suflu nasul iasa destul de mult sange.

Si sarcina trecuta toata perioada am luat compensat 20 de injectii restul toate cu bani, era aceasi problema. Eu m-am saturat de cat cotizez la stat si de faptul ca nu beneficiez de nimic. La nastere desi am fost la stat am dat peste 2000 lei ,toata sarcina am platit medicamentele, la fiica -mea am platit toate vaccinurile pt ca nu se mai gaseau etc. Si toate astea din cauza unui sistem care injurajeaza munca la negru sau statul acasa. Dar asta e alta poveste....nici nu vreau sa ma gandesc cum de descurca cei care au salariul minim pe economie, ca la noi si daca respiri costa bani si daca nu ai de dat nu te baga nimeni in seama.

24+

Mami de fetita frumusica foc!
29.04.2010
MTHFR C667T heterozigot, PAI 4G/5G homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

oanka am fost asigurata de 2 medici ca durerile vor trece dupa sarcina , acum sunt mentinute de hormonul relaxin care se secreta din pacate la noi prea repede..trebuia doar inainte de nastere sa fie secretat , dupa ce nastem el nu va mai fi prezent si totul revine la normal..dar pana atunci tragem

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

25 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maeve spune:

Citat:
citat din mesajul lui oanka80

maeve care e numele mic? mi-e greu sa retin dupa nick. si eu ma confrunt cu sange curs din nas, destul de des, dar curs serios, nu doar firisoare. dr meu zice ca se mai intampla in sarcina. am patit chestia asta si la sarcinile anterioare

Oana, mamica fericita de Maria-Emilia (28.02.2010)
23+
minune mica

Se citeste Meivi(imi place mult numele de aia l-am ales) si eu sunt Anca

22+
A (15.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

flory din pacate traim intr-un sistem de c..cat si corupt

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

25 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dnapotecuta spune:

Oana... nici eu nu sunt cu prajitul... calesc legumele... nitel ulei plus apa deci ele mai mult fierb. Cel mult tin ceapa doar in ulei pana devine un strop transparenta.
Maeve... sper din tot sufletul sa fie cum zici tu de data asta. Eu primul copil l-am facut in decembrie si, prematur fiind, l-am adus acasa la 2 kg 600. Prin urmare am scos nasul din casa cand avea vreo 2 saptamani aproape. Unora si asa li se pare de neconceput desi nu stiu de ce. Sper ca de data asta sa nu fie probleme si sa ne ajute vremea frumoasa ca eu deja sunt depresiva ca sunt in risc maternal de cand haul.... daca mai adaugi si jalea post partum e nasol.

Alina 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_popa27 spune:

Oana nu vreu sa va speri ca eu am ajuns de am citit si pe site-urile strainezilor in ideea ca la ei e mai cunoscuta problema ca la noi si m-am oripilat . Dar mi se pare exagerat ce scrie pe acolo.
INTERZIS PANICOASELOR!!!
Eu speram sa gasesc vesti bune.. ca macar cele care vrem sa nastem natural o sa ne deschidem ca niste flori si o iasa iasa singuri copii din noi . Se pare ca daca se desfac prea tare oasele (asta se masoara nu stiu cum ca aia aveau o poza cu o radiografie acolo sau tomograf si nu cred ca ne face asa ceva in sarcina) nu te mai lasa sa nasti natural ca exista riscul sa se desfaca prea tare si sa nu se mai refaca inapoi. Daca durerile sunt prea mari nu au voie medicii sa te cracaneze mai mult decat e toleranta ta la durere la cracanare ca exista risc. Si se pare ca poti ramane cu durerea si un an doi dupa daca se cracaneaza prea tare. Pe site-uri romanesti scrie ca dupa nastere o sa fie bine. O sa doar numai putin dupa.
Eu cred in site-urile romanesti suna mai bine ce spun ei

25+
viitoare mamica de Medeea

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dnapotecuta

Oana... nici eu nu sunt cu prajitul... calesc legumele... nitel ulei plus apa deci ele mai mult fierb. Cel mult tin ceapa doar in ulei pana devine un strop transparenta.
Maeve... sper din tot sufletul sa fie cum zici tu de data asta. Eu primul copil l-am facut in decembrie si, prematur fiind, l-am adus acasa la 2 kg 600. Prin urmare am scos nasul din casa cand avea vreo 2 saptamani aproape. Unora si asa li se pare de neconceput desi nu stiu de ce. Sper ca de data asta sa nu fie probleme si sa ne ajute vremea frumoasa ca eu deja sunt depresiva ca sunt in risc maternal de cand haul.... daca mai adaugi si jalea post partum e nasol.

Alina 26+

Cu cat inaintezi in sarcina cu atat mai bine, stai linistita si cat mai putin stres. Dupa ce ai sa nasti iti doresc sa va fie f bine si sa nu ai nicio umbra de depresie!

22+
A (15.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_popa27 spune:

Alina si eu sunt speriata de depresia postpartum . Sper sa nu o patesc ca vad ca incep sa am stari de melancolie pt porcarii. Ma mai si enerveaza lumea ca se mira f tare ca nu vorbesc cu burta. O mangai toata ziua dar nu pot sa ma discut cu ea si nici sotul nu prea are conversatii cu buricul. Pune mana ..pupa si cam atat. Am incercat dar ni se pare dubios la amandoi. Si cand se mai mira cate cineva ca nu vorbim cu ea ma simt ca naiba..mama denaturata care nu stabileste legaturi cu propriul copil

25+
viitoare mamica de Medeea

Mergi la inceput

Flory, e foarte bine ca apelezi la ajutor.

Eu pana acum ma dadeam mare viteaza, dupa ce am aflat cat cm are colul va trebui s-o las mai moale cu planurile mele...

Dar ciocolata ca in sarcina asta nu am mancat de cand sunt :(

22+
A (15.07.2007)

Mergi la inceput