Stelute de iulie-august 2013 (65)
Raspunsuri - Pagina 20
Maeve spune:
Citat: |
citat din mesajul lui happy_ama Neata, fetele!! Si eu ma trezesc de cateva ori pe noapte si abia mai adorm. Sa nu mai zic ca din cand in cand sotul meu viseaza cate ceva si te trezesti ca il simti cautand ceva ce a visat prin pat sau umbland prin camera Va doresc o zi usoara si frumoasa! Happy Ama 24+ si Eva |
Inca esti bine, eu m-am autodeportat pe canapea in sufragerie iar al meu doarme cu fiica-sa fiindca nu mai suportam sa dorm cu nimeni. Si asa cand mai dorm cu ea se dezveleste toata noaptea, mai vorbeste sau rade in somn, foiala, cand ma ia si pe mine somnul o apuca frichineala. Plus ca la canapea e "groapa" aia de la mijloc si cand ma asez pe-o parte, sta burta numai bine. Is de groaza.
22+
A (15.07.2007)
Delia_Rodica spune:
citat din mesajul lui olimp alina asteptam vesti de la eco , eu luni dupamaiza am programare...sa-mi vad grasuna happy neata , si pe mine ma trezeau plimbarile la baie , dar am adoptat o metoda care la mine functioneaza , cum port ochelari pt distanta , cand ma trezesc nu-i pun asa ca nu vad bine ,nu aprind lumina deloc in casa , merg pe orbecaite in baie , imi fac treba si ma bag in pat tot ca oarba ..si asa reusesc sa adorm la loc... XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot 2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat 2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani 26 + Ilinca Ilinca |
Asa faceam eu pe vremea cand purtam ochelari (nu eram insarcinata). Aveam -7 si -6,5 si ca sa dorm mai de parte plecam la baie fara ochelari, ca doar un nevazator isi cunoaste casa bine
Sa stii ca eu inca-i caut dimineata cand ma trezesc
viitoare mamica de hocheist 22+ Lóránd
olimp spune:
delia si acum nu mai porti ochelari ?
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
26 + Ilinca
Ilinca
Maeve spune:
citat din mesajul lui teodora86 buna cel mare are 8 ani cel mijlociu 5 si cea mica 3 |
ce fain, aveti casa plina! cred ca e si greu si frumos
22+
A (15.07.2007)
olimp spune:
teo 3 copii , jos palaria
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
26 + Ilinca
Ilinca
Delia_Rodica spune:
citat din mesajul lui olimp delia si acum nu mai porti ochelari ? XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot 2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat 2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani 26 + Ilinca Ilinca |
M-am operat in urma cu 2 ani, in dec am facut ochiul stamg si in februarie anul urmator ochiul drept si am 0 acuma.
viitoare mamica de hocheist 22+ Lóránd
olimp spune:
super tare delia si eu port -6.5 la ambii , dar nu pot face operatia pt ca am fost operata clasic de desprindere de retina..
dar sti ca ai voie doar prin cezariana sa nasti..stiau nu ?
26 + Ilinca
Ilinca
teodora86 spune:
MAEVE DA E SI GREU DAR SI FFFFFFFFFFFFFFFFF FRUMOS DAR PENTRU A FACE FATA AVEM UN PROGRAM BINE PUS LA PUNC NU MA AJUTA NIMENI MA DESCURC SINGURA SOTU MUNCESTE F MULT