Stelute de iulie-august 2013 (65)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delia_Rodica spune:

Citat:
citat din mesajul lui olimp

delia r cum ai dormit ...?

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

26 + Ilinca
Ilinca

Noaptea asta asta am avut randament la dormit . M-am trezit abia la ora 5 pt toilet, m-am mai sucit apoi prin pat, m-am mutat in living si am adormit pana la 9

viitoare mamica de hocheist 22+ Lóránd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dnapotecuta spune:

Neata si de la mine!
La noi n-a iesit Viorel pe cer insa se observa ca e mai cald un pic.... barem nu mai bate vantul si tot e ceva pentru Dobrogica.
Stefana... camasutele le-am luat de la un magazin local. Ma indoiesc ca nu se gasesc si prin alte parti. Ma ofer sa cumpar si sa pun la curier doritoarelor insa fiind turcesti cu marimi care mai de care nu stiu cum ne vom hotari in privinta asta. Eventual sa ne masuram si sa o luam prin comparatie desi si aici sunt riscuri. astept PM daca e cazul.
Eu nu m-am masurat dar cantarul arata 83.5 ceea ce inseamna ca in cca 3 luni am luat cam 2 kile ceea ce e binisor. De masurat habar n-am cat aveam inainte asa ca nu m-ar ajuta cu nimic. Diana, cred ca fundul creste ca sa echilibreze burta si sa nu cadem in nas. Posed si eu o podoaba pe care si negresele apartenente la triburi ar fi invidioase.
Azi la 16 am eco... pana atunci baite luuungi, epilat, manichiura si pedichiura. Va anunt daca am reusit sa mai misc ceva pe cont propriu sau am ajuns la salon. Eu inca mai am pretentii de la mine insa sunt mai ceva ca un gandac esuat pe spate. De pe stanga pe dreapta ma intorc cu in medie 5 miscari fiecare cu oftatul propriu. Sa nu mai zic ca deja ma inteapa baierele burtii si simt presiuni pe cumatra crizantema la urcatul dealului de la gradi. Si mai am 3 luni ca popa de tras.

Alina 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maeve spune:

Citat:
citat din mesajul lui teodora86

buna dimineata burtici la noi e 6;20 sunt treaza de la 3 nu stiu ce sa ma mai fac cu insomniile astea dar macar de azi imi sunt copii in vacanta 2 sap ca aici e Pastele si poate reusesc sa ma culc peste zi sa recuperez si eu ceva

ce varste au copiii tai?

spor la dormit

22+
A (15.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Neata, fetele!!

Si eu ma trezesc de cateva ori pe noapte si abia mai adorm. Sa nu mai zic ca din cand in cand sotul meu viseaza cate ceva si te trezesti ca il simti cautand ceva ce a visat prin pat sau umbland prin camera

Va doresc o zi usoara si frumoasa!

Happy Ama 24+ si Eva

Mergi la inceput

Alina sa vii cu vesti bune de la eco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

la Cluj e soare , este inca racoare dar se pare ca se va incalzi ..si nu mai bate vantul..

eu ca si tine alina , din cinci miscari abia reusesc sa ma sucesc in pat , parca as fi soferita incepatoare si incerc sa parchez din lateral si tot dau rateuri , si eu ma simt ca un gandac picat pe spate , de pedichiura nici nu se poate intra in discutie , nu mai ajung la degete , de cracanat nu pot ca ma doare bazinul de imi curg lacrimile , cu picioarele apropiate nu pot de burtoi...asa ca mi-a ramas salonul...

2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat

26 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput

Cand eu ma trezesc se trezeste si bebe, de aia nu mai adorm, ca da prin organe, zici ca-s sac de box , evident ca si somn fuge

Mergi la inceput

alina asteptam vesti de la eco , eu luni dupamaiza am programare...sa-mi vad grasuna

happy neata , si pe mine ma trezeau plimbarile la baie , dar am adoptat o metoda care la mine functioneaza , cum port ochelari pt distanta , cand ma trezesc nu-i pun asa ca nu vad bine ,nu aprind lumina deloc in casa , merg pe orbecaite in baie , imi fac treba si ma bag in pat tot ca oarba ..si asa reusesc sa adorm la loc...

26 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodora86 spune:

buna cel mare are 8 ani cel mijlociu 5 si cea mica 3

Mergi la inceput

la mine Ilinca se trzesta doar cateodata nopatea , sau dorm ca nesimtita si nu o smit

26 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput