Stelute de iulie-august 2013 (65)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

teo chear la 4 nu cred ca ajung , dar mi-ar place sa nu o las pe Ilinca singurica , eu sunt singura la parinti si mi-ar fi placut sa mai am un frate/sora...

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

26 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maeve spune:

eu intru intr-o sedinta, pana ma intorc parca vad ca mai terminati un capitol

o zi senina cu vesti bune va doresc!

22+
A (15.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty200 spune:

Alina, incep sa ma simt mai bine, incet, incet te repostezi in zona si da, mai avem 3 luni mari si late din care cel putin una "incalzita" bine.

Azi dimineata a fost prima data cand am simtit-o si eu pe gagalicea mea miscandu-se inainte de a ma trezi, pana acum eram in simbioza. Cand am facut ochi am intrebat-o daca ei i-ar placea sa ii umble cineva prin burta cand doarme ... n-a zis nimic, a tacut rusinata

24+

bebitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_popa27 spune:

Buna dimineata fetelor!
Si eu ma trezesc in pumni sau picioare
Aseara m-a "batut" vreo 20 de minute de nu mai stiam de mine . Tot la ficat imi dadea. S-a refugia in partea dreapta si a incept sa dea. L-am pus pe D. sa simta si el si s-a speriat . M-a intrebat daca e normal sa ma loveasca in halul asta .. .nu e o problema???
Mi-e asa de drag de ea ca o simt asa de fortoasa ca pana acum nu ma durea cand lovea.
Cris arati super! Ai camuflat si burtica in poza asta!
Alina ai dreptate! E nevoie de un echilibru

25+
viitoare mamica de Medeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty200 spune:

Diana mi-am mai descoperit un avantaj al grasimii cu ocazia asta, eu sunt sigura ca nu voi simti niciodata dureroase miscarile bebelinei, sunt foarte bine camuflata peste tot cu slaninuta asa ca totul va fi moale si estompat.

24+

bebitza

Mergi la inceput

betty sa sti ca nu m-am gandit la faza cu captusitul..dar cred ca e reala si eu finnd cu depozite pe ici pe colo nu ma doare cand loveste...

2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat

26 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodora86 spune:

Olimp da asa e macar 2copii,sanatosi sa fie

Mergi la inceput

diana te ia pitica la box ? , ca ma distreza tatii astea , si al meu ma tot intreaba , nu te doare , cum se simte ? ..ei sarcii sunt privati de privilegiul acesta..

26 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Eu asa bujbecai de obicei pana la baie si inapoi dar nu ma impiedica sa privesc tavanul... Ce e de-a dreptul in ciuda mea asa e ca ma trezesc cu 1/2h inainte de a suna ceasul si pe urma as dormi dar stiu ca o sa sune si stau asa intr-o asteptare agonizanta...

Happy Ama 24+ si Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Opriti-va din vb, sa fac capitol nou

Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 24+ , bb2

Mergi la inceput