Stelute de iulie-august 2013 (65)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doxy spune:

Si e o sa am o mini vacanta desi la noi nu e Pastele la sefii mei din ardeal e. Asa ca toate punctele de lucru din tara iau vacanta obligatoriu, se scad din CO binenteles...
Marti ma intorc la servici.

Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 25+ Letitia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unidanad spune:

Maeve tare scumpa fetita ta sa iti traiasca si hainutele f frumoase

24+ David sau Patrick
Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

hadriana doamne mi-au dat lacrimile ...e demential videoclipul...

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

25 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty200 spune:

Olimp, te rog nu te avanta, ai uitat de mine? Eu sunt cea mai cea pe forumul asta: cea mai batrana si cea mai uriasa adica 2 in 1 superoferta, ca argument aduc masuratoarea "taliei". Cand am vazut ca va masurati toate taliutele de viespi m-am simtit provocata si am luat si eu metrul de croitorie, stiti cat am? .... 121 cm. No comment da?

Ama, corect, comision de client nu-i lasa .

24+

bebitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia_Rodica spune:

Maine daca nu ma dor soldurile prea tare, ma apuc de acest panetone http://www.lauraadamache.ro/2011/04/colomba-pasquale-cozonac-de-paste.html# abia astept sa-l fac si bineinteles, vopsesc oua

viitoare mamica de hocheist 21+ Lóránd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yvyana spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Vai , am fost la dr de familie. Am depasit pragul de 80 kg. Oficial, sunt in depresie. Teoretic, sa nu depasesc nr de kg puse cu Raul mai am dreptul la inca 7 kg. Am pus 13.

Si la burta am circumferinta de 104 cm.

Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 24+ , bb2

Nu te deprima!!! Si eu am circumferinta "taliei" de 104 cm, chiar azi m-am masurat si la pice aveam atat in S31 ca ma uitai pe agenda La kile sint tot ca prin S31, am 10 kg deja in plus si eu sarcina trecuta din S30 pana in S40 am pus cate 1kg/saptamana deci ma roggg sa nu pun si acum la fel!

Happy Mom si S25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Rody ma uit la tv discovery,n.geografic ,animal planet si daca nu gasesc nimic la tv joc rummy pe net citesc despre copii mici ceva care sa ma relaxeze niciodata despre sarcina
Am uitat sa spun ca de 1 saptamana am inceput sa dorm singura in alta cameraca simnt ca nu mai am loc sa ma intorc si asa las si sot sa doarma

amalia tsakoniati
25+ Maria-Anastasia Irini-Ioanna
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sweety4u spune:

Buna seara burtici!
Sa stiti ca eu nu v-am "parasit". Chiar daca nu mai intervin in discutiile voastre, va citesc cu drag si ma bucur de implinirile voastre sau sunt cu gandul la voi in momentele mai grele.
Sunteti niste mamici frumoase! nu va mai ganditi la kg (eu as prefera sa fiu o batoza, dar sa fiu mamica.
Azi am gasit un articol interesant despre constipatie. Si cum stiu ca unele dintre voi aveati astfel de probleme m-am gandit sa vi-l arat si voua, poate va ajuta:

Moduri naturale de ameliorare a constipatiei
- Alimente bogate in fibre. Fibra este o parte a produselor alimentare de origine vegetala, care nu este descompusa in timpul procesului de digestie. Fibrele se impart in doua mari categorii - solubile si insolubile, iar alimentele bogate in fibre ajuta la ameliorarea constipatiei. Fibrele ajuta la mentinerea senzatiei de satietate si incetinesc digestia. De aceea, organismul are mai mult timp la dispozitie sa asimileze toate substantele nutritive din alimentele consumate. Fibrele joaca un rol important si in controlul nivelulurilor de zahar si colesterol din sange.
Organismul are nevoie de ambele tipuri de fibre, in scopul de a digera alimentele in mod corespunzator. Practic, orice aliment care are un continut ridicat de fibre poate fi un laxativ natural.
Alimente bogate in fibre includ cerealele integrale (grau si secara), varza, broccoli, salata, morcovi si fasole. Cele mai multe fructe sunt alternative sanatoase si bogate in fibre, iar lista include: prune, banane, avocado, mere, pere, fructe de padure si kiwi.
- Apa. Scaunele au nevoie de consistenta pentru a se deplasa usor prin intestine, dar au nevoie si de o cantitate adecvata de apa. Fara apa, scaunele ar deveni prea compacte si nu s-ar putea deplasa cu usurinta prin tractul intestinal. Lipsa de apa in scaun duce la blocaje intestinale dureroase.
Orice aliment cu un continut ridicat de apa poate functiona ca un laxativ natural. Cel mai bun exemplu pare sa fiepepenele verde, dar salata verde are de fapt un nivel si mai crescut de apa. Alte optiuni includ merele, grapefruitul, broccoli, rosiile si castravetii.
Desigur, alimentele nu sunt singura modalitate de a obtine aportul de apa necesar unei bune digestii. Apa plata filtrata este cel mai bun mod de hidratare a organismului. Expertii recomanda consumul a cel putin 8 pahare de apa pe zi.
- Alimente care ajuta la imbunatatirea florei intestinale. Digestia sanatoasa si miscarile intestinate regulate depind de bacteriile bune care traiesc in mod natural in tractul intestinal. Cele mai multe produse alimentare bogate in fibre hranesc aceste bacterii benefice, dar alimentele precum iaurtul, fructele citrice, sparanghelul, mazarea sau fasolea sunt cunoscute, intrucat ajuta la mentinerea echilibrului intre bacteriile din flora intestinala.
- Exercitii fizice. Desi majoritatea oamenilor crede ca laxativele sunt doar produse sau medicamente pe care le pot ingera, activitatea fizica regulata este un agent natural de stimulare a intestinelor. Expertii nu stiu exact de ce exercitiile fizice ajuta la reglarea tranzitului intestinal, dar suspecteaza ca activitatea fizica scade perioada de timp in care alimentele raman in intestinul gros, impiedicand absorbtia apei din scaun de catre peretele intestinal.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui amaliaro

Rody ma uit la tv discovery,n.geografic ,animal planet si daca nu gasesc nimic la tv joc rummy pe net citesc despre copii mici ceva care sa ma relaxeze niciodata despre sarcina
Am uitat sa spun ca de 1 saptamana am inceput sa dorm singura in alta cameraca simnt ca nu mai am loc sa ma intorc si asa las si sot sa doarma

amalia tsakoniati
25+ Maria-Anastasia Irini-Ioanna
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota .

Multumesc, cam aceleasi "indeletniciri" le am si eu
Nu-mi place deloc programul asta

Mergi la inceput

Sweety merci

Eu ascult muzica pt copii

Mergi la inceput