Stelute de iulie-august 2013 (65)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

happy intradevar cu inima pe mana pot spune ca noi doi , eu si sotul traim ca si in simbioza..sunt curioasa cum ni-i se va schimba viata cand apare Ilinca...

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

25 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia_Rodica spune:

Multumesc Olimp

Eu am pus 7 kg, talia e de 86 cm. Mi-a zis medicul de familie ca dupa experienta lui, eu nu o sa depasesc 100 cm, sunt curioasa , ca mi se pare ca ma cam ingras eu nu bebe
Cand am iesit de la dr m-am dus la kaufland si mi-am luat o cutie de inghetata si inca una pe bat de o mancai pe loc, cum sa nu ma ingras. Dar nici nu-mi pasa, le rezolv eu dupa

viitoare mamica de hocheist 21+ Lóránd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unidanad spune:

Delia Felicitari
Happy acum am citit in urma si am vazut ca ai fost la doc. Ma bucur ca nu e nmk in neregula si te-ai linistit.
Nu stiu daca a citit cineva voi faceti analize de trimestru 2???

24+ David sau Patrick
Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Delia, bravooo!!

Olimp, depinde mult si de cei 2, cred eu... Dar ma gandeam asa, ca imi spunea o prietena care a nascut acum 2 ani aproape ca si-a dat seama cat de mult o iubeste sotul cand dupa cezariana a intrat sa faca un dus si a facut un soi de depresie vazand ca abia se misca, ii scapa totul din mana, ea umflata, taiata, soioasa de nu se mai suporta (ea de fel este f frumoasa, slabuta si extrem de ingrijita) si el a venit si a spalat-o cu buretele si i-a spus ca o sa fie bine si o sa se simta din nou slaba si frumoasa si ca el o iubeste Mi s-a parut genial...

Dana, eu imi fac saptamana viitoare. Mi-a dat alea pt glucoza, urina si inca unele la sange...

Happy Ama 24+ si Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxy spune:

Am prins un moment de liniste, sper sa apuc sa postez...
Mess ma bucur mult pentru tine, felicitari pentru fetita!
Maeve merci mult de complimentr! Sunt pe tableta si nu pot vedea pozele tale...
Ama, te pup, ma bucur ca esti bine!
Rodica m a distrat sotul tau cu maghiara :))). Si sa stii ca eu ieri am facut ca tine, mi amluat o cutie de inghetata si inca una mica pe langa :)).

Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 25+ Letitia

Mergi la inceput

Eu fac analize, sau mai bine zis ma chinui sa le fac, nu prind fonduri, iar ma enervez... N-as mai vrea sa dau banii, dar daca nu reusesc pe gratis o sa le platesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hadrianae spune:

Ama, ma bucur ca e totul ok. Eu cred ca e bine ca ai mers la doctor. Nu rezolvi nimic stand acasa si facandu-ti griji. Asa te linistesti si gata.

Maeve, ai o scumpete de fetita. Si hainutele sunt taaare frumoase. De la ce firma sunt?

Delia, felicitari pentru rezultate! Tineti-o tot asa!

Hai sa vedeti ceva FRUMOS:
http://stiri.rol.ro/cel-mai-frumos-videoclip-pe-care-ai-sa-l-vezi-vreodata-860529.html

Adriana, mama lui Alexandru (17.09.2010) si 23+

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

happy frumoasa declaratie de dragoste...

mi-e un somn de pic jos , va pup si va spun NB

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

25 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hadrianae spune:

Mess, pana la proba contrarie, felicitari pentru fetita!

Adriana, mama lui Alexandru (17.09.2010) si 23+

Poze

Mergi la inceput

Amalia ce faci noaptea cand nu dormi? Da-mi un pont, ca ma tot trezesc cu noaptea-n cap

Mergi la inceput