Stelute de iulie-august 2013 (65)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Citat:
citat din mesajul lui Delia_Rodica

Citat:
citat din mesajul lui amaliaro

Rody ma uit la tv discovery,n.geografic ,animal planet si daca nu gasesc nimic la tv joc rummy pe net citesc despre copii mici ceva care sa ma relaxeze niciodata despre sarcina
Am uitat sa spun ca de 1 saptamana am inceput sa dorm singura in alta cameraca simnt ca nu mai am loc sa ma intorc si asa las si sot sa doarma

amalia tsakoniati
25+ Maria-Anastasia Irini-Ioanna
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota .

Multumesc, cam aceleasi "indeletniciri" le am si eu
Nu-mi place deloc programul asta

viitoare mamica de hocheist 21+ Lóránd

Eu insomni am avut la inceputul sarcini pana in luna a 4a fara sa pot dormi ziua am avut 1,jumate de nani bun si acum din nou asa ca m am invatat

amalia tsakoniati
25+ Maria-Anastasia Irini-Ioanna
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia_Rodica spune:

Trecem si peste asta. mi se pare cea mai mica neplacere insomnia

viitoare mamica de hocheist 21+ Lóránd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefana0909 spune:

Buna dragelor,
Am "obosit" de atata citit si chiar m-a luat somnul. Azi am avut o zi incarcata: am fost dimineata la epilat, iar dupa-amiaza la eco.
Apropos de subiectul "scurgeri", Ama: azi cand am fost la epilat, desi aseara am luat progesteronul oral, sa nu imi curga pe la cosmetica, cand sa ma dezbrac pt. epilat, am simtit ca m-am udat toata. Noroc ca a iesit cosmeticiana din cabinet, sa se spele pe maini si m-am sters repede...
La eco, Bubu s-a miscat in continuu, de abia a putut face cateva masuraaori. Are aproape 350 g si e un zvapaiat. Deocamdata a ramas tot baietel, avea cordonul intre picioare ca si data trecuta si nu s-a vazut chiar bine. Mi s-au dat analizele de trim 2, iar morfofetala o am pe 17 aprilie.
Eu vorbesc cu Bubu, adica cu burtica, ii spun ce planuri am pt. el, cum il vom jecmani pe tati de bani sa mergem la mall si prin concedii.
Felicitari fetelor pt. morfofetala, Delia-R ...si parca a mai fost cineva.
Azi am fost pe la H&M si mi-am luat niste sutiene si am vazut multe hainute dragute pt. Bubu, in special de "mariner", ca astea imi plac, dar nu am cumparat nimic inca.

18+ "Bubu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina2401 spune:

Adriana,super videoclipul. M-am uitat cu sotul meu si ne-am inmuiat...

Sweety multumim pentru sfaturi. O sa vezi cu DD o sa-ti dea bebelusul mult dorit. :)

Eu m-am masurat si am 106cm, dar la kg dupa calcul sunt cu +2 fata de normal. Pana la urma..asta-i viata!

23+ de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefana0909 spune:

Alina, tu ai scris ca ai facut o superafacere cu camasutele pt. alaptat? De unde le-ai cumparat? Sunt interesata!

18+ "Bubu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodora86 spune:

buna seara fetelor ,nu cred ca e lege cu cite kg sa punem depinde de organism eu de ex la prima sarcina am pus 5 kg la a doua am pus 20 kg la a treia 6kg si acum nici nu imi pasa cite o sa pun ale mele sunt important e sa fie bebe bine

Mergi la inceput

Stefania unde ai fost la H&M de au pentru mamici? eu in AFI nu am vazut.

23+ de

Mergi la inceput

Noapte buna fetelor ca vad ca am ramas singurica! pupici

23+ de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris_25 spune:

Cand va aud ca vorbiti de kg ... nu ma pot gandi decat ca ... aseara la 11 am mancat o portie de cartofi prajiti ... iar azi la 8 seara ... 2 felii mari de pizza ... aproape ca nu-mi vine sa ma cantaresc saptamana asta

Mi-a facut acuma seara poze al meu ... am pus una in album ... a zis ca-i place poza respectiva pentru ca , citez "esti cat dulapu' ". E un scump, cum sa nu-l iubesc?

20+ [getita] Miruna

Gena MTHFR Mutatia 677 C>T Heterozigota, Gena PAI Mutatia -844G Homozigota

FIV1, FIV2, feb-nov 2010 Cluj, dr. Surcel, nereusite
FIV3, FIV 4, august 2011, aprilie 2012 Budapesta, dr. PK, nereusit
FET noiembrie 2012 Budapesta, dr. PK, reusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodora86 spune:

buna dimineata burtici la noi e 6;20 sunt treaza de la 3 nu stiu ce sa ma mai fac cu insomniile astea dar macar de azi imi sunt copii in vacanta 2 sap ca aici e Pastele si poate reusesc sa ma culc peste zi sa recuperez si eu ceva

Mergi la inceput