Stelute de iulie-august 2013 (65)
Raspunsuri - Pagina 12
amaliaro spune:
Happy acum asta citeam acum cu inhalati ca vad ca cu picaturile date de medic nu fac nimic
amalia tsakoniati
25+ Maria-Anastasia Irini-Ioanna
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota .
happy_ama spune:
Amalia, ce stiu eu e asa: malai (eventual si cu sare grunjoasa) pus pe o plita la incins. Cand incepe sa emane abur, iti inconjori partea inferioara a fetei cu un prosop sa prinzi aburii care ies, astfel incat sa formezi un fel de tub intre fata ta si circumferinta plitei. Nu stiu daca am explicat prea bine
Happy Ama 24+ si Eva
amaliaro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui happy_ama Amalia, ce stiu eu e asa: malai (eventual si cu sare grunjoasa) pus pe o plita la incins. Cand incepe sa emane abur, iti inconjori partea inferioara a fetei cu un prosop sa prinzi aburii care ies, astfel incat sa formezi un fel de tub intre fata ta si circumferinta plitei. Nu stiu daca am explicat prea bine Happy Ama 24+ si Eva |
foarte bine multam
amalia tsakoniati
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota .
paula_m spune:
Vai , am fost la dr de familie. Am depasit pragul de 80 kg. Oficial, sunt in depresie. Teoretic, sa nu depasesc nr de kg puse cu Raul mai am dreptul la inca 7 kg. Am pus 13.
Si la burta am circumferinta de 104 cm.
Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 24+ , bb2
amaliaro spune:
Paulici lasa ca slabesti tu dupa nastere cu 2 copii sunt sigura
amalia tsakoniati
DOAMNE ITI MULTUMESC!
Ele spune:
Paula esti cu ultima postare, asa ca incep cu tine. Pai eu ma astept clar sa iau mai mult acum decat la prima. Am 10 kile luate si la burta m-am masurat ca m0ai facut curioasa, am fix 100. La prima sarcina de la 7 la 9 luni am luat 4kile pe luna. Deci acum as aduna 22.
Maeve merci de aprecieri!!
Legat de alaptat, nu stiu ce sa zic...poate a fost un avantaj ca sanii mei curgeau de la 6 luni. Nu am avut furia laptelui, nu s-a atins nimeni de sfarcurile mele in spital (ca nu le-am lasat, ma traumatizase o asistenta ce ii facuse unei colege de salon), nu mi-a aratat nimeni cum sa o pun la san dar ne-am descurcat.
Momente unice de tinut minte toata viata: adormea cu sanul in gurita si zambea tinant sanul cu limbuta. ehh...de asta chiar mi-e dor.
Elena & Denisa (26.10.2004)
25 saptamani
paula_m spune:
La cantarul meu de acasa, sunt mai slaba ...am numai 11,5 kg luate. Parca e mai bine. Oricum e mult, dar inca nu am depasit pragul emotional.
Ma iau dupa asta de acasa, ca e mai bine...
Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 24+ , bb2
unidanad spune:
Seara buna burticilor!!!
Am fost la doc sa imi citeasca 4d mi-a spus ca totul este perfect si ca valorile de la RI sunt normale nu sunt depasite. Stiu ca mi-a zis si med de fam sapt trecuta dar acum m-am linistit si mai mult, Cu greutatea lui bebe mi-a zis ca este in grafic si sa las copilul sa se dezvolte in ritmul lui sa nu mai fac comparatie. Am incercat sa o conving sa mai facem o eco azi sa vad cat a crescut dar nu a vrut a zis sa il lasam in pace . Maine ma duc sa fac analizele de trim2. Voi le faceti???
24+ David sau Patrick
Dana
betty200 spune:
Paula stai linistita, hai sa-ti spun cum a fost la mine, inainte sa-l nasc pe flacau (m-am cantarit in maternitate chiar inaintre de nastere) aveam 79 kg, inainte de a naste fata aveam 89 (tot in maternitate inainte de act). Dupa nasterea fetei in 2 saptamani aveam deja 68 kg si in 5 luni am ajuns la 52 ...
Acum ma invart in jurul kintalului si asta inca dinainte de a ramane bortoasa , astept cuminte sa vad acum care-i trendul, deocamdata am pus cele 2 kg pierdute la inceputul sarcinii, probabil din cauza asta eu inca nu simt oboseala sarcinii si ma misc foarte bine, oasele mele sunt foarte obisnuite cu greutatea asta mare asa ca isi vad bine mersi de treaba, daca pacalesc cumva organismul sa ia doar cateva kg (acolo vreo 3-4 ) pana la nastere, m-am scos, ma aleg de pe urma sarcinii cu un avantaj, o sa am mai putine kile imediat dupa nastere decat aveam cand am ramas gravi. Pe voi cele slabute si care ati pus cateva kilograme va compatimesc sincer, imi inchipui ca saracele voastre oase se dau de ceasul mortii ca au de sustinut greutate in plus dar bucurati-va ca normoponderalitatea e oricum un plus in sanatate si disconfortul simtit acum e unul de cateva luni si apoi scapati, eu raman sa ma chinui in continuare cu kilele surplus si sper ac daca intru cu voi in grupul de slabit de dupa nastere o sa reusesc ceva in directia asta.
Ama, sa stii ca din tot ce-am analizat pana acum pe net, caruciorul tau mi se pare cea mai buna alegere combinand designul, functionalitatea, calitatea materialului si pretul. Eu parca as alege culoarea gri, varianta mai deschisa, cel mai inchis mi se pare mai elegant dar parca bate mai mult in albastru si pare mai potrivit pentru baietei. Cel maro iar mi se pare frumos, ar trebui sa ma decid intre maro si gri-ul ala ceva mai deschis. Tu ce culoare ai luat, cat ai dat concret pe el si de la ce firma l-ai luat? Sper ca materialul este la fel ca cel din poze, adica un material textil asemanator cu cel folosit la canapelele sau coltarele astea mai moderne (asa mi-l imaginez eu, gresesc?) Usurinta manevrarii, functionalitatea lui cred ca-i ok daca ai pus tu mana efectiv pe el nu?, astfel eu imi pot permite sa-l comand direct fara sa il vad efectiv.
24+
bebitza
diana_popa27 spune:
Paula sa il crezi pe cel de acasa ca pe ala te cantaresti constant. Si eu m-am cantarit azi ca am incercat si aseara catarul si eram mai grea cu un kg jumate fata de azi de dimineata.
Si eu am mai pus un kg sapt asta. Cred ca o sa iau mult in ultimul trimestru ca sunt mai infometata si ma simt mai expandata.
Ele ce importanta are cati cm avem in talie? Conteaza? Mie la fund mi-e frica sa ma masor.
M-am masurat si eu 95-96 cm talie. Aveam cam 65-67 inainte.
La solduri aveam 95 ..acum am 102.
25+
viitoare mamica de Medeea