Stelute de iulie-august 2013 (65)
Raspunsuri - Pagina 13
doxy spune:
Flory, ce bine ai spus! Sunt total de acord!
Citat: |
citat din mesajul lui flory_blanca Nici eu nu vorbesc cu burta, nu pot, nu imi vine dar nici nu dau explicatii nimanui. Am constatat dupa multi nervi si o depresie post natala ca nu imi ridica nimeni statuie orice as face si nici macar nu apreciaza, asa e normal sa se intample. Am invatat sa fiu si eu mai nesimtita, atat cat imi permite firea , si sa ma doara in partea dorsala de altii. Ma intereseaza strict de mine, de sot si de copii mei, restul sa se descurce. Inca mai am multe situatii tensionate si inca realizez ca fac " prea multe" dar incet incet imi stabilesc prioritatile in ciuda parerilor binevoitoare. 24+ Mami de fetita frumusica foc! 29.04.2010 MTHFR C667T heterozigot, PAI 4G/5G homozigot |
Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 25+ Letitia
unidanad spune:
citat din mesajul lui paula_m La cantarul meu de acasa, sunt mai slaba ...am numai 11,5 kg luate. Parca e mai bine. Oricum e mult, dar inca nu am depasit pragul emotional. Ma iau dupa asta de acasa, ca e mai bine... Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 24+ , bb2 |
Mie doc de fam mi-a spus sa ma iau dupa cantarul de acasa ca ma cantaresc mai des.
24+ David sau Patrick
Dana
Ele spune:
Auzi la Diana, talie..
Nu am idee de ce se masoara , daca conteaza ori ba...probabil o sa nu ne pierdem echilibrul la final, daca o ia prea mult in fata.
Elena & Denisa (26.10.2004)
25 saptamani
diana_popa27 spune:
Ele mergi pe principiul ca nu sunt 2 sarcini la fel! La asta o sa iei mai putin ! Chiar nu cred ca e regula sa iei la fel la ambele sarcini daca punem mai mult "in talie" eu zic ca e de bine ca acolo e bebe apa care creste...dar la fund ce scuza am? Cu zona aia raman si dupa.
Sa na obisnuim cu noile forme zic eu .
Apropo am citit ca pt nasterea naturala ajuta pana cat mai aproape de termen ca mentine zona elastica.
Sotul e tot mai traumatizat de burtoi.. dar daca port ceva in partea de sus care mascheaza se simte mai comod sper ca pana la sfarsit sa se relaxeze ca nu stiu cum o sa pot masca burtoiul de 9 luni
25+
viitoare mamica de Medeea
happy_ama spune:
Amalia, sper sa iti ajute
Fetelor, impreuna ne-am ingrasat, impreuna o sa slabim Observati, va rog, optimismul
Dana, ma bucur ca te-ai linistit si tu
Betty, caruciorul este bebetto (marca) pascal (modelul). Noi avem un gri ca cel din poza care apare in linkul dat mai devreme. As zice ca e cel mai deschis... Sunt foarte multumita de el ca functionalitate, materiale si aspect. Ca sa ii schimbi cele 3 module pe cadru trebuie sa apesi pe 2 butoane si apoi ridici modulul. Ca sa il strangi, apesi pe alte 2. Manerul este reglabil pe inaltime. Orice modul se poate monta cu fata sau cu spatele. Scoica este destul de maricica. Landoul ingust dar incapator. Salteluta landoului si cea a scaunului sport se regleaza pe inaltime. Are suspensii individuale. Rotile din spate sunt gonflabile si detasabile printr-un click. Eu m-am uitat f mult sa fie spatios (am vazut niste landouri in care abia puneai o pisica, d-apoi un copil) dar totusi sa intre pe usa. Materialul este ca o stofa, nu este fas comun/ burete. Referitor la material, ar fi bine sa suni la cei de la Arad care distribuie. Vezi www.bebetto.pl/ro.html" target="_blank">aici. Pe net am vazut alt tip de material... Uite si un www.youtube.com/watch?v=pNVCBMDOZH4" target="_blank">filmulet sa vezi cam cum se manevreaza
Happy Ama 24+ si Eva
Delia_Rodica spune:
cat ati putu scrie de cand v-am lasat, plecai si eu la pag 4 si uite unde ati ajuns, asta-i treaba?!!!
Maeve multumesc, astept sa te vad si pe tine
viitoare mamica de hocheist 21+ Lóránd
Delia_Rodica spune:
citat din mesajul lui happy_ama Am fost la dr. E totul ok. Utrogestanul e de vina. Fetelor ce am mai ras cu voi cu vorbitul cu burta Maeve, ai o pustoaica geniala! Ce-i mai place la poze! Caruciorul nostru e asta Happy Ama 24+ si Eva |
Vazusi, daca te mai apuca pandaliile te
viitoare mamica de hocheist 21+ Lóránd
olimp spune:
maeve tare dulcica fetita ta
happy s-a linistit neuronul paranoic
eu acum am ajuns casa , m-am dus ca pinuinul la cosmetica , a fost distractiv ca m-am dus cu sotul , m-a dezbracat , descaltat , catarat pe masa ...apoi a parsit incinta ...la final a venit m-a incaltat si am plecat.
abia mi-am cracanat picioarele pt epilatul inghinal...nu am reusit total dar ca s-a putut a luat....
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
25 + Ilinca
Ilinca
betty200 spune:
Ama, multumesc mult pentru detalii, probabil ca, daca raman la caruciorul asta voi alege si eu griul ala deschis, vad ca si voua v-a placut tot asa. Banuiam ca este usor de manevrat, se intuieste usor si de la distanta asta.
24+
bebitza