Stelute de iulie-august 2013 (65)
Raspunsuri - Pagina 11
Bobitza_85 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mess0804 Hai sa mai dau si eu o veste buna. Am fost azi sa dau sange pt testul ala care art b sa inlocuiasca amnio … rezultatele in 2 sapt. Si obligatoriu fac si eco, si l-a masurat pe bebe ca pt morfo 2 desi e devreme (tb sa fac si eco de aia oricum, dar a fost f fain ca l-a masurat si azi, a stat o ora sa se uite ca se tot misca, se intorcea … La eco toate par bune, nu sunt semne de ingrijorare, is tare happy Si mi-a zis ca e aproape sigur fetita , sa nu cumpar inca nimic pana la 20 de sapt cand se confirma cel mai sigur, dar pare fetita. Is in culmea fericirii … nici drogurile nu-ti dau asa o stare de exaltare, pluteam azi pe strada… Inca doua saptamani pana primesc rezultatele, apoi am si morfo atunci si promit ca gata cu grijile daca totul o sa para bine. Aici in week-endul asta e Pastele la ei, deci am liber de la munca vineri si luni… Week-end de 4 zile, de abia astept |
Bravo, Mess! Multa sanatate!!!
Bobitza 19+ Rebeca
Bobitza_85 spune:
Maeve, incearca sa te bucuri ca esti tu bine
Problemele celorlalti ne afecteaza pe toti si nu prea e bine...gandeste-tela bebe!
Bobitza 19+ Rebeca
happy_ama spune:
Mess, felicitari!! Daca nu te poti abtine la shopping poti lua culori neutre, hainute unisex
Oanka, sunt ok acum. Am mare incredere in dr. meu. Dar stiu ca daca se mai intampla ceva iesit din "grafic" sunt gramada peste el iar . Voiam sa te intreb daca ochiosenia din poza e a ta??
Happy Ama 24+ si Eva
oanka80 spune:
ama e puiul meu de foca, avea 6 luni in poza. azi, daca tot m-au tinut in pat durerile de duda, m-am tot uitat pe pozele de cand era bebe, asa nostalgica sunt, a zburat prea repede timpul.
am pus 2 poze si in album, una cu burtica mea de 8 luni, acum la 6 arata ca in poza
Oana, mamica fericita de Maria-Emilia (28.02.2010)
24+
minune mica
amaliaro spune:
happy sunt bine am urechia infundata
amalia tsakoniati
25+ Maria-Anastasia Irini-Ioanna
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota .
teodora86 spune:
buna Diana si la mine vine a 4 bebe si nu am vb cu niciunu cit au stat in burtica imi pare tare comic ,dupa ce il am in brate e alta treaba
happy_ama spune:
Amalia, ai probleme cu tensiunea? Mie mi se mai infunda de la tensiune scazuta...
Oanka, adorabila! Ma uitam acum ca si-a pastrat f bine trasaturile. Despre burtica ce sa mai zic?! Wow! Cozonacel
Happy Ama 24+ si Eva
amaliaro spune:
happy de cand cu raceala asa am ramas cu nas infundat si o urecgie infundata nasul nu ma derajeaza asa rau dar urechia zici ca sunt pe alta lume bine ca nu doare
amalia tsakoniati
25+ Maria-Anastasia Irini-Ioanna
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota .
happy_ama spune:
Amalia, poti incerca inhalatii si/sau comprese cu malai incins. Eu am polipi de cand ma stiu si sinuzita maxilara de cativa ani... nasul mi-e infundat mereu (poate ai observat ca am o voce relativ fonfaita ) ...si asta e printre cele mai bune leacuri babesti pe care le stiu...
Happy Ama 24+ si Eva
Bobitza_85 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oanka80 sa va zic cum a fost si la noi. pana sa o avem pe maria, analizam bebelusi de la distanta, nu am avut nici in familie, nici prieteni cu bebei. nu luasem nici unul in brate, nu schimbasem un pampers in viata mea. la spital, dupa nastere, iar nu am avut prea mult contact cu bebe decat cateva minutele la alaptat. mereu cascam ochii mari, sa ma minunez de gagalice, de tot ce vedeam la ea. asistentele o spalau si schimbau. am fost foarte happy, euforica dupa nastere, cu f multa energie. dupa 3 zile, acasa, 2 oameni si un bot de om. am inceput sa plangem amandoi si in cateva secunde amantrei mi-am facut o cruce mare si am zis ca trebuie sa ne descurcam, trebuie sa facem om din ea, si m-am intarit singura, am avut grija sa mananc bine si sa le las balta pe toate in casa. nu mi-a pasat de deranj, praf si altele. m-au secat vizitele celor "dragi". eram iritata de cei ce veneau raciti sa il vada pe bebe, am fost ca o hiena la gatul lor, nu ii lasam sa intre in camera. am avut peste 50 de oamnei, neanuntati cu daruri si bani ca asa se face. de data asta am anuntat pe toti sa nu ii prind la mine pana la botez. si incet, incet simteam ca ce fac e bine, m-a doborat de cateva ori oboseala, dar imediat luam somn cum dormea si ea, franturi de cate jumatate de ora, dar ma trezeam cu multa putere. dupa botez, exact la o luna, parca eram alt om, zburam si parca eram mama dintotdeauna. si nu am avut ajutor din partea nimanui, decat la prima baita. in rest pasam copilul la sot, sotul la mine zi si noapte. conteaza f mult sa aveti sprijin in sot. Oana, mamica fericita de Maria-Emilia (28.02.2010) 23+ minune mica |
ce frumoooos!
Bobitza 19+ Rebeca