Stelute de iulie-august 2013 (65)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mstefania spune:

Alaptatul nu e greu, asta daca te invata cineva tehnica-o asistenta medicala, cum sa ii bagi sanul in gura copilului pt a nu face ragade(nu doar sfarcul se baga in gurita ci si o parte din mamelon chiar daca ai impresia ca nu poate sufla copilul), pozitia de alaptat, de somnolenta copilului,de forta cu care trage,eu nu am avut probleme mari,desi am facut furia laptelui ca nu am stiut ca trebuie sa ma mulg dupa alaptare pt ca aveam muuult lapte, asta dupa ce am ajuns acasa si m-am trezit cu un copil in brate caruia ii era foame si cu dureri dupa cezariana. Am fost invatata cum sa alaptez, dar nu e chiar asa usor la inceput, am avut tentatii de a renunta dar am insistat desi simteam la un moment dat ca nu mai rezist si asta nu la inceput ci dupa vreo 3 luni.

Totul tine de multi factori asa cum am zis mai sus, dar despre asta mai vb dupa ce nastem.

Stefania 25+
si Teodora Rebeca (07.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstefania spune:

aaaa si sfaturi....am primit cu duiumul si avizate si neavizate, apoi alea de la femeile care nu aveau copii ma terminau, si acum rad de ce sfaturi poti primi:)))) si tot felul de aberatii, de superstitii ciudate de te miri de unde le scot.

Ma terminau printre altele mamicile care nu aveau lantuc la suzeta si daca cadea pe jos(suzeta) o bagau la ele in gura ca sa vezi doamne sa o curete mai ales ca exista si capac de protectie pt suzeta, o sticla cu apa, etc...si la fel cele care umbla cu sticla de lapte/apa pusa pe carucior fara capac pe tetinasi se hlinzesc fara bai ca pe tetina se depune praf/microbi, etc... si sunt mai multe chestii de genul asta.

Stefania 25+
si Teodora Rebeca (07.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mess0804 spune:

am vazut ca discutati de greutate mai in urma. Eu am gasit asta pe net http://www.calculator.net/pregnancy-weight-gain-calculator.html si is in grafic deocamdata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maeve spune:

acum in sf ma uit si eu pe poze

doxy, ai o burtica f frumoasa si un baietel scump de tot!

paula, foarte frumusei sunteti!

ele, esti o slabatura, cu muschii aia o sa dai jos imediat kg dupa nastere :)

cris, daca bb iti mosteneste ochii...ati incurcat-o iar la torturi nu am curaj sa ma uit

olimp si tu ai o burtica f draguta, chiar ai cu ce te mandri

happy ama parca esti o copilita, arati ca sora mai mare a lu' bb -ce carucior v-ati luat?

Delia-rodica si tu esti tare draguta, mai ales daca nu mai pui fotografii cu mancare ca poza asta tare imi face cu ochiul :) https://plus.google.com/photos/114533287830678585915/albums/5843650212931618065/5858634251303617234?banner=pwa

sper sa reusesc si eu cat de curand sa pun niste poze.

scuze daca nu am bagat pe cineva in seama, m-am uitat la fetele cu care am "vorbit" mai des.

22+
A (15.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Mi-ati stricat ziua, cu amintirile despre alaptat. Si eu am plans, nu o data, cu Raul mufat la san. Cand il vedeam cu gurita deschisa cautand prin jur, imi dadeau lacrimile si sangele

Depresie nu am avut, pt ca chiar am avut copil cuminte, eram dormita si odihnita. Sa vad cu al2 lea ce noroc am.

Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 24+ , bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maeve spune:

Gata, am pus si eu niste poze.
Sunt cam paranoica in general cu fotografiatul asa ca mai toate-s cu fiica-mea...cu burta ma credeti sau nu, nu am facut niciuna pana acum. Poate-mi fac curaj, nu stiu.

22+
A (15.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Am fost la dr. E totul ok. Utrogestanul e de vina.

Fetelor ce am mai ras cu voi cu vorbitul cu burta

Maeve, ai o pustoaica geniala! Ce-i mai place la poze! Caruciorul nostru e asta

Happy Ama 24+ si Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Citat:
citat din mesajul lui happy_ama

Am fost la dr. E totul ok. Utrogestanul e de vina.

Fetelor ce am mai ras cu voi cu vorbitul cu burta

Maeve, ai o pustoaica geniala! Ce-i mai place la poze! Caruciorul nostru e asta

Happy Ama 24+ si Eva

ai vazut motato?ma bucur ca te ai linistit

amalia tsakoniati
25+ Maria-Anastasia Irini-Ioanna
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Amalia, ce sa zic?!... te pui cu neuronul meu isteric?! Chiar il intrebam pe dr daca toate mamicile sunt asa panicoase si a zambit si a zis .."mai mult de jumate" saracul de el.... Tu cum mai esti? Asa m-am bucurat ca te-am auzit azi Ai tu o aura...

Happy Ama 24+ si Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanka80 spune:

nu toate mamicile intampina probleme la alaptat, chiar si la primul bebe. eu stiu ca e f important sa ai pe cineva sa iti arate, dar daca nu e cine :))))
cu tot ce am tras prima data, sunt mai mult decat hotarata sa lupt mai mult la bebe 2, voi vorbi cu cineva la spital sa imi arate practic
happy gata cu piticii, asa e ca te simti usurata?

Oana, mamica fericita de Maria-Emilia (28.02.2010)
24+
minune mica

Mergi la inceput