Stelute de iulie-august 2013(64)
Raspunsuri - Pagina 8
happy_ama spune:
Amalia, cred ca pana la sfarsit. Am uter contractil si el contribuie la relaxarea uterului... Dar ma streseaza scurgerile astea. Pana seara asta nu m-am mai ingrijorat de cand am fost atunci super panicata. Acum mi s-a scurs pe chilot stand oarecum intinsa. Si e uda zona
Happy Ama 24+ si Eva
Monirina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui diana_popa27 Dana eu fac si am facut de la inceputul sarcinii. Nu e voie sa fie fierbinte apa si depinde de ce ti-a zis dr. Mie mi-a zis ca pot face linistita. Nu am avut ameteli niciodata si nu am patit nimic pana acum. Probabil ca daca sunt probleme cu tensiunea nue indicat dar daca nu ... Eu asta am intrebat de prima data cand am mers la control si mi-a zis ca am voie. 25+ viitoare mamica de Medeea |
eu auzisem ca pe motiv de contractii nu e voie...habar n-am , dar tare mi s-a facut dor si mie de o baie :)
Monirina mami lui Robert (5.01.2008) si 17+
happy_ama spune:
Voi cum le aveti? La mine sunt apoase. La mana sunt f putin cleioase si nu au miros. Pe chilotel raman oarecum albe, ca un zer asa. Ma scuzati ca sunt scarboasa
Happy Ama 24+ si Eva
happy_ama spune:
Mony, la tine cum se manifesta? De ex la mine uneori se scurg dimineata inainte de shushu. De obicei dimineata si seara le observ mai mult... Seara asta stateam pe-o parte pe canapea si am simtit ca m-am umezit. De-asta m-am speriat tare ptca stiu ca a zis Paula odata ca daca pierzi lichid il pierzi si la orizontala
Happy Ama 24+ si Eva
amaliaro spune:
Mony nu ma doare asa rau simnt ca o intepatura jos in uter e putin jenant dar nu doare de stat in pat nu mi a zis sa stau decat atunci cand am avut contractiile 2 zile dar cred ca o sa trebuiasca sa stau azi am fost sa iau paine e la 3 minute de scara blocului si pana am ajuns acasa ma durea foarte rau burta am luat repede no spa imi simnt burta foarte grea deci...cred ca voi fi mai mult in pat
Happy nu iti face griji nu ai de ce secretiile abundente sunt normale+ca iei si utro care favorizeaza secretile descrise de tine asa am avut si eu de ziceai ca m am scapat pe mine
Am uitat sa iti spun ca pt contractii poti lua magneziu TROFOCARD+3 no spa /zi ajuta mult intreaba ginecologul tau spunei ca te jeneaza mult utro am citit undeva ca organizmul cand nu mai are nevoie de progesteron(utrogestan)il respinge
amalia tsakoniati
25+ Maria-Anastasia Irini-Ioanna
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota .
happy_ama spune:
Amalia, iti multumesc din suflet Tu esti asa curajoasa si luptatoare, mi-e si rusine Sa iti dea Doamne Doamne putere in continuare
Iau si eu magneb6, 2/zi si no-spa 3/zi
Happy Ama 24+ si Eva
amaliaro spune:
Happy draga mea e normal ca uneori sa ne nelinistim mai ales daca suntem la prima sarcina la mine a fost conjuctura cu FIV si am fost nevoita sa citesc mai mult pe partea asta "tehnica"hai ca mai este asa putin a trecut ce era mai rau
amalia tsakoniati
25+ Maria-Anastasia Irini-Ioanna
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota .
flory_blanca spune:
Imi trimiteti si mie noua parola va rog?
Cris si eu umblu ca nebuna dupa injectii, mai iau cate 5,sau 10 pe reteta depinde cum gasesc restul le cumpar pr ca nu am de ales. Am facut precomanda de o luna si nu mi-au ajuns. Sincer nu inteleg nici eu cum in orasele mari sunt si la noi nici cu precomanda nu se rezolva.
24+
Mami de fetita frumusica foc!
29.04.2010
MTHFR C667T heterozigot, PAI 4G/5G homozigot