Stelute de iulie-august 2013(64)
Raspunsuri - Pagina 9
Bobitza_85 spune:
Buna fetele!
Am fost pe seara cu sotul la Real si am gasit niste hainute super dragute si ffff ieftine (7 Ron sau 10 Ron/Bucata)
Eu sunt adepta hainelor de calitate, dar daca le gasesc la preturi bune, nu ezit sa le iau ca vezi Doamne "nu costa o avere si nu e bun..."
Aveau o multime de promotii...am mai luat niste vase pt papica (castronase,o canuta draguta, lingurite, niste borcanele mici, toate se pot steriliza la microunde, sunt de la Primii Pasi)
Aveau biberoane, suzete si muuulte altele, dar nu am stiut ce sa iau, am zis sa vb cu voi si apoi sa cumpar
O sa pun poze cu ce am luat sa vedeti daca va place ceva, poate luati si voi.
Am vazut ca multe din hainute sunt de la H&M
Happy, draga mea, nu te ingrijora! Si eu pateam ca tine cand luam Utrogestan!!! Deci nu te panica, e normal. Repet, asta pateam si eu, nu ma erijez in medic dar ma gandesc ca daca au patit si alte fete asta, e ok, nu e motiv de panica.
Bobitza 19+ Rebeca
amaliaro spune:
Bobitza sa le purtati sanatosi sunt asa dulci
amalia tsakoniati
25+ Maria-Anastasia Irini-Ioanna
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota .
Bobitza_85 spune:
Multumim, Amalia!
Si voua sa va dea Dumnezeu numai bucurii!
Am vazut ca Bubulina zicea ca nu i-a placut nimic la Real, eu zic ca de stat prin casa sau de dormit nu sunt asa urate...si sunt bune ca material!
De strada o sa ii iau de la Carter's ca am ochit acolo niste lucrusoare...
Bobitza 19+ Rebeca
Bobitza_85 spune:
Doxy, mi-ar placea sa te vad in rochita "zebra".Tu ai burtica mai mare ca a mea si cred ca arati bestial!!!
Ce zici, te tragi in poza sa te admiram si noi?
Bobitza 19+ Rebeca
Bobitza_85 spune:
Salut initiativa cu albumul comun cu idei de camere pt bebe.Toate sunt frumoase!!!
Si eu vreau un sticker pe perete...ma gandeam la ceva cu buburuze sau albinute...sa vad...
Bobitza 19+ Rebeca
amaliaro spune:
Bobitza avem gusturi diferite fiecareia ii place alceva ,eu cred ca fericirea copilului nu sta in hainele de firma
amalia tsakoniati
25+ Maria-Anastasia Irini-Ioanna
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota .
Bobitza_85 spune:
Amalia esti taaare (inteleapta )
Sunt de acord cu tine in privinta hainelor de firma ( sau nu )...
Bobitza 19+ Rebeca
Bobitza_85 spune:
Mocanita, fac ce fac si iti mai admir ingerasul cu ochisori de abanos! E adoraaaabil! Si tu esti foarte frumoasa si finuta!
Bobitza 19+ Rebeca