Stelute de iulie-august 2013(64)
Raspunsuri - Pagina 7
graphistar spune:
am gasit cateva hainute Carter's pe un site www.bebenou.ro/brands/carter-s-132212" target="_blank">http://www.bebenou.ro/brands/carter-s-132212
21 + Alexandru
Laura
olimp spune:
NB
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
25 + Ilinca
Ilinca
happy_ama spune:
Fetelor, voi cum mai stati cu secretiile apoase? La mine parca s-au intensificat. Eu iau inca un utrogestan pe zi. O fi de la el? Incep iar sa ma stresez rau pt ca seara asta sunt umeda intr-una
Happy Ama 24+ si Eva
amaliaro spune:
happy de la utro+secretii am avut si eu asa pana trebuit medicul sa mi l scoata ca imi facuserani am inceput cu 3x200 si am ajuns la 6x200 dupa ce l am oprit a fost mai bine tu pana cand osa iei?
amalia tsakoniati
25+ Maria-Anastasia Irini-Ioanna
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota .
Mony08 spune:
Buna dragele mele
Sunt si eu de acord cu happy,si am devenit o fricoasa,asa ca imi place sa aud numai povesti frumoase
Azi dupa discutia avuta o luasem pe carari,cand faceam de papa in bucatarie si fiumiu a vrut neaparat sa stea la desene,tot il strigam din bucatarie si il intrebam "ce faci","ce te joci","la ce desene te uiti?",dupa ce l-am stresat cu intebari dinastea din 2 in 2min,nu mai mi-a raspuns,o fi zis si el saracu ca o innebunit mami.
Amalia mi-a dat de lucru al meu copil,ca o zis mami daca tot stai in concediu macar sa te obosesc eu....Te-am intrebat de faza cu lovitul in cerclaj pt ca pe mine ma doare destul de rau cand ma loveste acolo,si mai ales cand se impinge,zici ca ma taie sub burtica.
Tu cum te mai simti? De acum o sa trebuiasca sa stai in patut pana la sfarsit?
Oanka bine ca sunteti bine,prin ce sperietura ati trecut....off ca nu mai trece odata iarna,sa vina soarele si pe strada noastra,sa vedeti ce repede ne lasa durerile.
Mony de Denis Adrian (01.08.2009) + 24+
puiut
Cris_25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui betty200 Criss tu nu poti vb la o farmacie acolo sa-ti aduca cantitatea necesara? Aici se practica asta, poate au ei un gol acum, oricum reteta este valabila in luna respectiva nu? |
Toti spun acelasi lucru ... ca nu se gaseste in depozite ... ca degeaba cer ca nu le aduce!
Nu inteleg care e faza ... ceva mi se pare cusut cu ata alba. Un singur domn a fost relativ dragut, m-a vazut necajita si a zis ca afce tot posibilul sa ma ajute, chiar daca lui ca farmacie nu i se merita, pentru ca isi recupereaza foarte rgeu banii. Probabil asta o fi motivul pentru care nu ma ajuta nimeni
20+ Miruna
Gena MTHFR Mutatia 677 C>T Heterozigota, Gena PAI Mutatia -844G Homozigota
FIV1, FIV2, feb-nov 2010 Cluj, dr. Surcel, nereusite
FIV3, FIV 4, august 2011, aprilie 2012 Budapesta, dr. PK, nereusit
FET noiembrie 2012 Budapesta, dr. PK, reusit
Mony08 spune:
Nb Olimp
happy si eu am secretii abundente si iau utrogestan,stiu e destul de neplacut.Eu maine merg la doctor sa-l intreb daca as putea sa le iau oral.
Mony de Denis Adrian (01.08.2009) + 24+
puiut
Monirina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui unidanad Avem voie sa facem baie cu cada plina??? imi este tare dorrr de spuna si sare de baie. Daca nu am voie cu dastea macar asa plina fara spumite pot??? Pot pot??? ? 24+ David sau Patrick Dana |
poti face numa sa nu fie apa fierbinte!
Monirina mami lui Robert (5.01.2008) si 17+