Stelute de iulie-august 2013(64)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

diana si eu abia astept sa-mi trag doar o rochita pe mine si chilotii , atatea straturi ma simt ca un tort si ma si oboseste ritualul imbracatului si dezbracatului...

daca stau cu picioarele apropiate e mai bine...

dana poti face , doar ca apa sa nu fie fierbinte ...

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

25 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Oanka ma bucur ca nu s-a intamplat nimic si ca sunteti bine.
Referitor la morfologie la Iliev deci nu ai fost multumita, eu nu concep sa nu il lase pe sot sa intre cu mine, doar e cea mai importanta eco din sarcina, isi ia liber de la servici bat drumul 2 ore cu masina si el sa nu isi vada feciorul?
Despre Chelemen nu stiu ce sa zic, eu pe net nu prea am gasit multe persoane care sa scrie ca au fos la ea nici de rau nici de bine.
De sotii Socolov stiu, doamna doctor o bomboana de femeie, cu ea am inceput eu sa tratez infertilitatea, ea mi-a facut laparascopie pentru trompe, histeroscopie, toate analizele posibile, am inceput sa iau tratament apoi ea a plecat in Franta vara trecuta mie imi era greu sa ajung la Iasi pierdeam o zi intreaga si mi-a recomandat ea doctorita de aici, acum vad ca doctorita mea nu mi-a zis nimic de Socolov ca stie ca am fost la ea si m-am impacat bine ea a zis ca pentru morfologie astea 2 persoane sunt recomandarea.
Cu doctorul Socolov adica el nu mi-a prea placut este prea tacut, am facut 2 eco cu el cand avea doctorita urgente, nu explica se uita scrie pe foaie si la revedere.
Of imi e tare greu sa iau o hotarare, eu am sunat azi la Arcadia si a zis ca Chelemen face morfologii la policlinica din strada sarariei, stii cumva daca aparatura de palas la cabinet e mai buna si ce preturi ar fi?
Of v-am scris o carte.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite
Un avort spontan la 6 saptamani, o sarcina extrauterina tratata medicamentos, o sarcina oprita in evolutie la 8 saptamani sub tratament cu clexane.

16+ Multumim Doamne si ajuta-ne sa avem o sarcina usoara si la termen.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina2401 spune:

Dreya, ai PM

23+ de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxy spune:

Flory, felicitari pentru morfo!
Dana si eu stiu ca e bun Oximed spray pentru arsuri. Si mai circula o chestie pe FB gen " stiati ca..." in caz de arsuri e ff buna faina, nu stiu daca e adevarat.
Oanka bine ca sunteti teferi si nevatamati! Cea mica nu s a speriat?

Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 25+ Letitia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina2401 spune:

Sunt foarte misto ideile pentru camera lu' bebe .

Apropos de cumparaturi, azi am fost pe la AFi, la Real ca m-ati facut curioasa cu reducerile de la Real si..hainutze erau putine si nu prea dragutze, am gasit o singura salopetica pentru vara, cu Mickey dar era 3M si la 3M cand nasc nu mai e vara...si ca atare n-am luat.Asa aveau reduceri lapamers, servetele..dar pe astea nu le iau de acum...

Am intrat la Fox, unde imi place magazinul pentru ca are hainutze dragute pentru copii si la preturi bune. Am cumparat un body pentru bubulina noastra -15 lei( o sa-i fac o poza si il pun in album) si ...o bluzita cu maneca lunga pentru finutza mea 20lei. In mai botezam.

Apropos, aveti idee de unde sa gasesc si eu cercelusi pentru fetite, dar cu surub? Am fost in Unirii si Afi si au aceleasi modele cu tortita.

23+ de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariana29 spune:

Buna seara fetelor!

am vazut ca ati discutat despre pictura in camera lui bebe, asa ca am pus si eu niste pozici in albumul meu cu "opera" noastra. Am vrut sa fie ceva foarte vesel, cu multa culoare...

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Paulici, Mony ,Bobitza pe unde sunteti ?

Fetelor parca aveam un medic ORL printe noi? imi vine sa ma arunc de la balcon nu mai rezist cu urechia infundata

amalia tsakoniati
25+ Maria-Anastasia Irini-Ioanna
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yvyana spune:

Bubulina uite www.cerceifetite.ro/" target="_blank">cercei de fetite
Au magazin in Mall Baneasa, poti vedea la fata locului ce si cum; si eu am luat de acolo cercei cu surub pentru pice ca 2 perechi de tortite le-a rupt, ea singura si le-a desfacut pe prima cand avea doar un an si 3 luni

Olimp, Diana, Ele ce mai trageti si voi cu durerile de simfiza si restul fetelor care fac clexane; dar ati trecut de jumatatea drumului, nu mai e mult

Happy Mom si S25+

Mergi la inceput

yvy eu le am pe toate

2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat

25 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput

ma refrer si clexane si dureri de pruna , lasa ca sapam ...de toate cand vom avea bebeii in barte nu mai conteaza nimic...

amalia maitrey parca e dr orl-st

25 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput