Stelute de iulie-august 2013(64)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

cris cate injectii iti trebuie /luna , ai reteta , poate iti gasim noi in Cluj sa te ajutam sa faci cumva sa vii cu reteta la cluj

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

25 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris_25 spune:

Nu se poate cu reteta dintr-un judet in altul ... am mai incercat in trecut Eu scrisoarea medicala o am pentru 60 buc/luna ... dar inca n-am inceput sa fac 2 /zi ... deci mi-ajung si 30 ... dar nu le gasesc nici pe alea... Maxim 15 am gasit, iar dr. de fam zice ca nu poate sa-mi faca reteta doar pe jumate de luna... sau pe o sapt ...

Am plecat la hoinarit prin farmacii ... presimt ca o sa vin si mai suparata

20+

Gena MTHFR Mutatia 677 C>T Heterozigota, Gena PAI Mutatia -844G Homozigota

FIV1, FIV2, feb-nov 2010 Cluj, dr. Surcel, nereusite
FIV3, FIV 4, august 2011, aprilie 2012 Budapesta, dr. PK, nereusit
FET noiembrie 2012 Budapesta, dr. PK, reusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dreya spune:

fetelee,ati schimbat parola?

va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

oh cris nu stiam ca nu se poate dintr-un judet in altul...ce sa zic bafta multa , daca nu gasesti anunta-me poate te ajutam la cluj fara rateta

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

25 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia_Rodica spune:

Citat:
citat din mesajul lui unidanad

Hello burtici!!
Eu v-am tot citit de azi dimineata. M-am pus si am facut mancare si mi-a sarit mult sos pe mana in timp ce clocotea . Mi-a dat sotu cu ulei a zis ca e bun dar acum ma ustura sa inrosit si umflat. Aveti idee de remedii sa treaca mai reped????

24+ David sau Patrick
Dana

Pune frunza de patlagina pe rana, o gasesti prin parcuri. daca nu si de varza. Ca sprayuri de arsuri nu e recomandat acum.

viitoare mamica de hocheist 21+ Lóránd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_popa27 spune:

Buna seara burtici!
Am revenit si eu .
Vad ca suntem multe cu dureri de pasa facem un club
Acum ma bag si eu in cada sa o mai relaxez cu apa calda. Ma relaxez si eu ca sunt plina de nervi. Incerc sa ma controlez ca nu am motive.

Cel mai tare ma enerveaza ca iar am luat proportii in ultima saptamana . Nu faptul ca iau in greutate in sine ma deranjeaza ci hainele in care nu mai incap. Ma simt oribil cu 10 randuri de ciorapi pantaloni maieuri peste burta si daca incerc sa ma aplec ma trec toate transpiratiile...daca incerc sa trec strada mai "in viteza" ma inrosesc si abia imi revin dupa cateva min de respiratii grele si imi simt falcutele rosii si parca ma simt umflata la fata. Pulpele sunt tot mai mari si mersul de pinguin nu ajuta. Stau incordata sa ma ridic sa ma asez ..si cu "izmene" si blugi se simte ca naiba. Imi vine sa rup tot de pe mine...si parca toate se intorc si se sucesc unele peste altele... Am impresia ca am 200 de kg indesate in pungi de plastic.
Nu sunt stranse hainele dar sunt f multe .
Mi s-a marit iar brusc burtica si incep sa imi simt si pielea ca se rupe pe burta.
Pt asta am nervi. Stiu ca e o porcarie si durerea surda nici ea nu prea ajuta. Vreau sa se faca frumos sa umblu in chiloti si atat
Olimp curaj ! trecem noi si peste asta. Strange din bucute si nu te fatai si se calmeaza si te si obisnuiesti cu ea. Doar ca atunci cand incepe sa te lase sa incerci sa nu devi iar eroina ca imd revine. Nu simti pe moment ca faci efort dar seara cu siguranta revine durerea.
Oanka ma bucur ca ati scapat cu bine!
Cand ies din baie ma uit si eu pe poze.]
De filmulet stiam de la un prieten dar nu am apaucat sa ma uit la el. Poate il conving pe DL Sot sa ne uitam la el in seara asta.

25+
viitoare mamica de Medeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unidanad spune:

Avem voie sa facem baie cu cada plina??? imi este tare dorrr de spuna si sare de baie. Daca nu am voie cu dastea macar asa plina fara spumite pot??? Pot pot??? ?

24+ David sau Patrick
Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty200 spune:

Criss tu nu poti vb la o farmacie acolo sa-ti aduca cantitatea necesara? Aici se practica asta, poate au ei un gol acum, oricum reteta este valabila in luna respectiva nu?

24+

bebitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_popa27 spune:

Dana eu fac si am facut de la inceputul sarcinii. Nu e voie sa fie fierbinte apa si depinde de ce ti-a zis dr. Mie mi-a zis ca pot face linistita. Nu am avut ameteli niciodata si nu am patit nimic pana acum.
Probabil ca daca sunt probleme cu tensiunea nue indicat dar daca nu ... Eu asta am intrebat de prima data cand am mers la control si mi-a zis ca am voie.

25+
viitoare mamica de Medeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns graphistar spune:

Dana, eu am facut tot timpul baie cu cada plina, cu apa calduta, nu fierbinte. fara spumite si sare baie, nu stiu ce chimicale au, eu nu folosesc.

21 + Alexandru
Laura

Mergi la inceput