Stelute de iulie-august 2013(64)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns unidanad spune:

Adevaru este ca si pe mn ma afecteaza cand aud de pierdere de sarcina sau bebei cu probleme. Pe facebook cand vad ca se ditribuie poze cu copii bolnavi ma apuca nervii pt ca nu se pot face mai multe pt ei .

24+ David sau Patrick
Dana

Mergi la inceput

Olimp ms de explicatii. Clexanul asta ajuta la sangele ingrosat??? Doc ia spus surorii mele ca sangele ei se ingroasa prea repede si bebe nu se poate prinde.

24+ David sau Patrick
Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaBcf spune:

Olimp cum te simti? Te-au mai lasat durerile daca stai cuminte?

Mutatia PAI 1 - homozigot. Mutatia MTHFR C 677T- heterozigot.
18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

dana explicatia babeasaca asa suna , da clexanele sa da pentru problemele de coagulare , binenteles ca sunt mai multi factori care pot influenta acest preces si timpul de coagulare de accea se fac analizele pe diferiti factori , dar clexanele se da in cazul tuturor mutatiilor , binenteles doza se stabileste de catre dr hematolog.

Mai exista si mutaii care afecteaza asimilarea de vitamine si acid folic , in special gama de B-uri de aceea pe noi care sti ca face celxane ai vazut ca luam ori femibion , ori elevit ori acid folic - toate in functie de mutatiile de care suntem purtatoare.

apropo de vesti rele , nu le mai cauta cu lumanarea , eu refuz sa ma uit si sa citesc asa ceva , pt bine meu.

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

25 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaBcf spune:

Unidanad imi pare rau pt sora ta , Intr-o buna zii va avea si ea un bebe al ei. Poate sa isi faca profilul pt Trombofilie , Trombofilia poate sa o impiedice sa faca un bebe

Mutatia PAI 1 - homozigot. Mutatia MTHFR C 677T- heterozigot.
18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

maria daca stau in pat si cu picioarele adunate cum a zis si Diana este acceptabila situatia , durere surda dar nu cutite ...vad ca va trebui sa umblu ca pinguinii cu pulpele cat mai apropiate , pasi mici ca o handi

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

25 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput

Olimp
Maria si eu sper sa faca un bebe ea e mai mare ca mine cu 5 ani si iti dai seama cateodata ma simt aiurea eu fiind mai mica gravi si ea nu.
Eu pt bebe mai am de cumparat doar cadita si pampersi si gata . Urmeaza camera sa o zugravim sa pot lua perdele si mobila. Voi ati mai cumparat???

24+ David sau Patrick
Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris_25 spune:

Sunt trista Nu gasesc nicaieri Clexane ... am apelat la toate cunostintele ... nimic! Merg sa iau la pas farmaciile mici de cartier si daca gasesc cate 2-3 bucati, iau de acolo pe bani, ca n-am ce face ... Dar costa 10 mil pe luna, nu mi-era neaparata cheltuiala asta... Of

20+ Miruna

Gena MTHFR Mutatia 677 C>T Heterozigota, Gena PAI Mutatia -844G Homozigota

FIV1, FIV2, feb-nov 2010 Cluj, dr. Surcel, nereusite
FIV3, FIV 4, august 2011, aprilie 2012 Budapesta, dr. PK, nereusit
FET noiembrie 2012 Budapesta, dr. PK, reusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty200 spune:

Criss, eu am luat luni de la farmacia Aldedra din Zorilor (zona cu magazine de la capatul strazii Pasteur) au avut toata cantitatea.

24+

bebitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris_25 spune:

Eu sunt din Zalau, Betty draga ... in ultima instanta voi mai lua si din Cj contra cost

20+

Gena MTHFR Mutatia 677 C>T Heterozigota, Gena PAI Mutatia -844G Homozigota

FIV1, FIV2, feb-nov 2010 Cluj, dr. Surcel, nereusite
FIV3, FIV 4, august 2011, aprilie 2012 Budapesta, dr. PK, nereusit
FET noiembrie 2012 Budapesta, dr. PK, reusit

Mergi la inceput