Stelute de iulie-august 2013(64)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

dana vezi ca-ti trag un dus rece ..revino-ti nu ai inca nimic , crede-ma cateva dureri de solduri sunt normale ...

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

25 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

flory_blanca poate ne pui si tu poze cu burtica ta

amalia tsakoniati
25+ Maria-Anastasia Irini-Ioanna
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxy spune:

Flory, felicitari pentru morfo!
Dana si eu stiu ca e bun Oximed spray pentru arsuri. Si mai circula o chestie pe FB gen " stiati ca..." in caz de arsuri e ff buna faina, nu stiu daca e adevarat.
Oanka bine ca sunteti teferi si nevatamati! Cea mica nu s a speriat?

Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 25+ Letitia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monirina spune:

Citat:
citat din mesajul lui unidanad

Olimp ms mult. Daca tot nu am dureri ca voi na ca sa gasit sa ma doara si pe mine ceva .

24+ David sau Patrick
Dana

dana eu am auzit de albus de ou...dar n-am incercat deci nu stiu daca chiar e eficient ...

Monirina mami lui Robert (5.01.2008) si 17+

Mergi la inceput

dana unde esti sper ca nu te-ai suparat pe mine glumeam

2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat

25 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Flory felicitari!

Oanka, bine ca nu ati patit nimic! Ce sperietura

Dana, eu stiam de betadine pt arsuri...

Betty, am vazut hainutele sunt tare dragute. Ala cu soricelul m-a terminat!

Happy Ama 24+ si Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanka80 spune:

olimp
oxana asta mica a mea nu a apucat sa realizeze ce se intampla. era in scaunelul ei, prinsa cu centura. totul a durat 3 secunde, dar eu vedeam totul cu incetinitorul, de pe strada am zburat practic cativa metri.
dana nu pot sa imi explic durerea de la taietura, in 3 ani nu am avut nici o treaba, nici o jena, intepatura. de la ce e acum?
sunt si eu de acord cu propunerea facuta de ama nu vreau sa mai citesc despre cazuri cumplite cu copii,prind si eu odata la cateva zile stirile si atunci se lipeste urechea mea de cate un caz de copil cu probleme si ma apuca plansul insant. sa nu va suparati

Oana, mamica fericita de Maria-Emilia (28.02.2010)
23+
minune mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unidanad spune:

Olimp nuuu cum sa ma supar. Ai dreptate nu am ce zice Voi dupa cum am spus sunteti niste eroine. Si cu injectii si cu dureri . Apropo injectiile acelea Clexane se fac numai in burtica pana la 9 luni??? Nu iti este frica? Sau se pot face si in alta parte? I-as spune surorii mele sa se duca si ea la doc aceasta de care vorbiti voi de la fundeni poate reuseste si ea sa ramana gravi.

24+ David sau Patrick
Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unidanad spune:

F frumoase camerele de copii .

24+ David sau Patrick
Dana

Mergi la inceput

dana inicat este sa le faci in zona burticii , in pliul de piele si garsime , dar daca nu mai poti si vrei sa schimbi se mai pot administra in brat partea interioara si copasa partea interioara , sincer mie mi-i se pare mult mai dureros sa o fac in picicor spre zona inghinala unde pielea e sensibila si zona la fel , decat in garsimuta de pe abdomen.

25 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput