Stelute de iulie-august 2013(64)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Pe mine inca ma lauda lumea si la munca si la facultate, ca inca sunt fasneata ( in ciuda greutatii ). Chiar si eu ma surprind pe mine, ca uit de burta si efectiv sar din pat, sau ma aplec. Odata am uitat si efectiv m-am aruncat pe burta, in pat, langa Raul. Si mi-am dat seama ca ceva nu e ok, cand mi-am dat seama ca am aterizat pe ceva rotund

Deci nu e valabil la toate mersul cu picioarele apropiate...

Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 24+ , bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris_25 spune:

Eu ma tineam tare pe pozitii ca nu ma doare nimic ... dar ieri cand am incercat sa iau colantii din picioare ... pozitia cocostarc cum ii ziceti voi, m-au luat niste dureri pe sub burta de a fost musai sa stau jos ... Asa ca ... pot si eu sa "join the club"?

Eu tot fara Clexane sunt

Olimp, mi s-a spus si mie la cateva farmacii ca numai spitalele se aprovizioneaza!!!

Nu stie nimeni daca este vreo procedura legala (sau NU) de a obtine aceste injectii din spital?

20+ Miruna

Gena MTHFR Mutatia 677 C>T Heterozigota, Gena PAI Mutatia -844G Homozigota

FIV1, FIV2, feb-nov 2010 Cluj, dr. Surcel, nereusite
FIV3, FIV 4, august 2011, aprilie 2012 Budapesta, dr. PK, nereusit
FET noiembrie 2012 Budapesta, dr. PK, reusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra28 spune:

Happy, bafta azi la dr! Sigur nu e nimic ingrijorator, dar pentru etajul tau superior e mai bine sa-ti spuna un dr.

Andra23+ cu si mami de Alexandru (27 ianaurie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris_25 spune:

Ama, si eu sunt usor panicabila ... dar eu aseara am fost la medic si sunt linistita o vreme. Chiar mi-am propus sa merg tot la 2 sapt pt linistea mea! Asa ca ... go for it! Sunt sigura ca-ti va spune ca totul e bine

M-ati innebunit cu puiul cu smantana ... asta era mancarea copilariei ... Duminica dupa ce veneam de la biserica, intotdeauna mancam pui cu smantana si cu mamaliguta Cred ca prestez si eu azi ... sa vad ce am prin conge, ca mi lene sa merg singura la cumparaturi

20+ Miruna

Gena MTHFR Mutatia 677 C>T Heterozigota, Gena PAI Mutatia -844G Homozigota

FIV1, FIV2, feb-nov 2010 Cluj, dr. Surcel, nereusite
FIV3, FIV 4, august 2011, aprilie 2012 Budapesta, dr. PK, nereusit
FET noiembrie 2012 Budapesta, dr. PK, reusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobitza_85 spune:

Deci eu trebuie sa ma impusc ca am luat deja 4 pana acum?
Glumesc!!! Ea e o raritate, stim toate asta....

Happy, chit ca o sa fiu cat Casa Poporului...tot ce imi doresc e sa fiu sanatoasa si eu si Rebecuta, sa se nasca la termen si sa fie ok, ca de slabit, slabim noi!

Bobitza 19+ Rebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Andra, msic . Intotdeauna problema e de la etajul superior

Am vorbit cu Amalia A zis ca daca nu ne potolim, si aici ma simt complet vizata , ia maciucile si vine sa ne bata

Happy Ama 24+ si Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia_Rodica spune:

Eu de cand cu dezlipitul placentei nu mai merg singura si nu mai car nimic , desi mai uit si pun mana pe cate ceva si in secunda urmatoare sunt certata

La capitolul dureri de pasa vin si eu de ieri cu dureri de bazin . cat calc parca-s pinguin, mut repede greutatea de pe un picior pe altul ca ma dor soldurile

viitoare mamica de hocheist 21+ Lóránd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Pe mine inca ma lauda lumea si la munca si la facultate, ca inca sunt fasneata ( in ciuda greutatii ). Chiar si eu ma surprind pe mine, ca uit de burta si efectiv sar din pat, sau ma aplec. Odata am uitat si efectiv m-am aruncat pe burta, in pat, langa Raul. Si mi-am dat seama ca ceva nu e ok, cand mi-am dat seama ca am aterizat pe ceva rotund

Deci nu e valabil la toate mersul cu picioarele apropiate...

Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 24+ , bb2

Ioi strivesti pe bebe..atentie , atentie!!

Elena & Denisa (26.10.2004)
25 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Bobitza, in ciuda ratacirilor mele, si eu as prefera sa ma fac de 200 de kg daca asta inseamna sa fie bebelina bine

Cris, cum spunea Andra, etajul superior e de vina...

Paula, da' stiu ca esti sprintena!

Happy Ama 24+ si Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Buna dimineata!
Sa aveti o zi super linistita

amalia tsakoniati
25+ Maria-Anastasia Irini-Ioanna
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota .

Mergi la inceput