Stelute de iulie-august 2013(64)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

oanka ce bine suna pui cu smantana , am mancat o sigura data...dar am sa-mi fac mersi de idee...

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

25 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris_25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui MariaBcf

Happy la fel e si la mine , cum ai descris . Eu inca iau utrogestan 200 mg dimineata si seara

Ama, si eu am scurgeri descrise de tine ... si eu nici nu iau utrogestan ... Dr a zis ca e ok ... Atata timp cat nu sunt sangerari, sa nu-mi fac probleme ...

20+ Miruna

Gena MTHFR Mutatia 677 C>T Heterozigota, Gena PAI Mutatia -844G Homozigota

FIV1, FIV2, feb-nov 2010 Cluj, dr. Surcel, nereusite
FIV3, FIV 4, august 2011, aprilie 2012 Budapesta, dr. PK, nereusit
FET noiembrie 2012 Budapesta, dr. PK, reusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dnapotecuta spune:

Ziua buna doamne dragi!
Am citit asa pe diagonala ca ar fi niste panicute pe forum... tin pumnii si sunt convinsa ca sunt tot alarme false cele care isi bat joc de psihicul nostru.
Dana... Oximedul, din ce stiam e bun pentru sprayere imediata. Daca deja a facut basicute iti pot spune cu ce i-am dat micului meu la 1 an cand l-am avut oparit si internat... crema pe care a folosit-o si tati al nostru cu mare succes. Acum sper sa fie si recomandata in sarcina. Se numeste Dermazin. Te poti, eventual, interesa la farmacie sau poti cauta un prospect pe net sa vezi ce si cum. Albusul de ou e si el excelent si testat. Poti combina un albus cu un pic de miere si ulei de masline. Sper sa scapi repejor de problema... stiu cat de nasol e... eu nu-s in stare sa prajesc nici un ou fara sa ma piste macar o picatura de ulei.
Vad ca shopping-ul e principala problema dezbatuta. Facui si eu azi o tura insa nu pentru bb ci pentru mami. Am luat camasi pentru alaptat. Dupa cautari zadarnice pe net la preturi cat casa am gasit aici cu 22.5 lei simple si cu 42 lei cu halat cu tot. Am luat una asa si una asa si am mai primit una cu maneca lunga pe care cred ca o hacuiesc sa fie potrivita de vara. Mie imi prind numai bine toate astea intrucat eu vara in rochite stau in casa... daca au si loc de scos mufa si nici nu arata chiar pijamaleste asa ma coafeaza maxim. Mai ales ca spunea cineva si mare dreptate avea ca primele saptamani le cam faci in pijamale prin casa. Am mai gasit si chiloti nemaiminunat de incapatori pentru cezariana... se muleaza nicey chiar si pe burtica de acum si sunt dantelati si colorati slava domnului asa ca nu-s chiar de baba. Dar la cezariana in general ai nevoie de enormitati de genul asta asa ca sunt buni luati. Am luat si cateva perechi de sosetele noi in ton si la culoarea camasilor de alaptat. Per total toata afacerea m-a dus la 90 de lei si sunt ultra para maxim multumita.
Mai ales ca am stat asa si ne-am socotit si eu si sotul sa nu mai fim prinsi pe picior gresit cu nasterea ca rima oara, in special avand in vedere ca daca antecedentele de nastere prematura exista exista sanse mari ca asta sa se mai intample o data. Prin urmare usor usor in cca 2 saptamani vreau sa imi pun la punct bagajelul. O fi cam devreme insa nu cere nimanui de mancare daca sta cuminte intr-un sifonier.
Dupa toata afacerea am bagat talpa usor si tiptil, ca doar vtezele astea le mai am de la o vreme... cativa km ca sa ma mai mobilizez ca de cad cu vremea asta pacatoasa am ruginit de tot acasa.

Alina 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobitza_85 spune:

Fetele, azi m-am cantarit si eu si am aj la 65, deci am luat de la inceputul sarcinii 4 kg
Asta e...nu ma stresez...nu am fost manechin inainte, dar in sarcina?!

Ma duc si eu azi sa ma tund si sa ma vopsesc...simt nevoia unei schimbari ...nu m-am mai vopsit din Nov

Bobitza 19+ Rebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia_Rodica spune:

Citat:
citat din mesajul lui olimp

paula nu stiu cum e Diana sau Ele , dar eu sunt prastie , din sezut imi bag picioarele in papauci , bocanci , si abia ridic piciorul sa-i trag asa ca ma incalta sotul..sunt ca o handi...

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

25 + Ilinca
Ilinca

Cand va asezati pe scaun sa va incaltati, nu aveti in casa si un mic scaunel pe care sa va puneti picioarele ceva mai sus, cred eu ca ar mai usura situatia. Recunosc ca neavand dureri e greu de inteles, doar vreau sa va ajut

viitoare mamica de hocheist 21+ Lóránd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dnapotecuta spune:

Am facut si eu aseara pui cu ciuperci si smantana... asa succes a avut ca nu mai este... cel tarziu maine o iau de la capat cu gatitul.
Paula cu incaltatul inca e bine insa trebuie sa ma asez. Dupa care ridic fiecare picior in parte pe genunchiul celuilalt. Sunt foarte mandra de mine. Sa nu mai zic ca mi-am luat niste salupe de papuci de plastic de numai la tara vezi.... care au si blanita inauntru. Prin urmare cu toatajena si tarania de rigoare numai cu aia ies in parc cu catelul.

Alina 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Ma incalt asezata.
Faza e ca diferenta fata de Olimp eu simt pasa ca si cum ar fi umflata, ca o gogoasa...si merg cracanata, nu cu picioarele stranse.

Elena & Denisa (26.10.2004)
25 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia_Rodica spune:

S-a mai discutat problema pedichiurii, dar nu stiu ce ati zis Mie mi-au crescut cam mari unghiile, mai cata ma agat de crengi ca lilieci Am observat ca dimineata parca as mai ajunge sa le tai, asa putin fortat, oare sa ma risc, pateste ceva bebe, sau sa merg la pedichiurista? Recunosc ca sunt o zgarcita incurabila si carcotasa, cum o fac eu nu o face nimeni . Desi acum n-as mai face-o la fel de bine

viitoare mamica de hocheist 21+ Lóránd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra28 spune:

Vreau si eu sa stiu cum faceti voi puiul cu smantana, please!!!!

Andra23+ cu si mami de Alexandru (27 ianaurie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Cris, se pare ca la mine degeaba a zis dr ca e ok data trecuta ca acum sunt iar speriata Am zis ca daca o sa patesc asta de 100 de ori, de 100 de ori ma duc la el Saracul m-a "indesat" in program, ce sa faca?!

Alina

Ele, Olimp, Diana... pinguinii nostri

Bobitza
, am o colega la MBA care a nascut de vreo luna jumatate si a luat toata sarcina 4.5 kg. Bebele a avut 3.7 kg... Ea a slabit Si manca numai pizza si tiramisu de o invidiam eu

Happy Ama 24+ si Eva

Mergi la inceput