Stelute de iulie-august 2013(64)
Raspunsuri - Pagina 16
Delia_Rodica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui doxy Rodica eu daca aveam sot care se pricepe la mobila il puneam sa faca pentru Rares autobuzul ala din albumul cu camere. L-ai vazut? Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 25+ Letitia |
Pe mine nu ma incanta f mult genul acesta de mobilier si nici nu am spatiu pt asa ceva. Am cautat sa fac ceva dragut, util si practic.
Pana la urma, ala se merita cand e mai mare si constientizeaza, pana atunci poate facem si noi o casuta
viitoare mamica de hocheist 21+ Lóránd
teodora86 spune:
AMA, PAULA nu stiam ca sunt teste din astea pt lichid ma duc la farmacie sa intreb ca asa poate nu ma mai stresez va multumesc
olimp spune:
ele asa fac si eu , ma imbrac din sezut , nu mai cracanez picioarele , nu pot sa stau picior peste picior , umblu ca un pinguin
dimineata este mai bine , se acutizeaza durerea spre seara de la oboseala , incerc sa nu fac miscari bruste ...
delia moarta copata trebuie sa merg si aprilie ....
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
25 + Ilinca
Ilinca
oanka80 spune:
ama ma bucur pt tine ca poti ajunge la dr azi, sigur e totul bine, dar ca sa scapi de tot felul de scenarii si stres, cel mai bine sa te vaad cineva.
vad ca tot trece timpul si nu am scos nimic din sacii cu hainutele ramase de la maria, sa vad ce folosesc....ma bate fiica-mea la cap sa montez patutul de bebe ca sa stea ea in el
eu tocmai am bagat a treia masina de rufe la spalat si mai am una , nu stiu de unde rasar atatea rufe in cosuri
Oana, mamica fericita de Maria-Emilia (28.02.2010)
23+
minune mica
paula_m spune:
Pai si cand va aplecati, sa va incalcati cum faceti? Eu chiar am obs ca nu ma mai pot apleca cu picioarele stranse. Nici ep scaun nu pot sta cu picioarele stranse. Dragele de voi .
Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 24+ , bb2
oanka80 spune:
merg sa imi pun un puiut la fiert sa il fac cu smantana si fac si o mamaliga mica, asa manca ceva bun si nu stiu ce, parca vad ca pana termin de gatit puiul nu-l mai vreau
Oana, mamica fericita de Maria-Emilia (28.02.2010)
23+
minune mica
happy_ama spune:
Oanka, nu stiu cum rezisti cu sacul ala! Eu am 3 haine si toata ziua le scot sa ma mai uit la ele
Happy Ama 24+ si Eva
olimp spune:
paula nu stiu cum e Diana sau Ele , dar eu sunt prastie , din sezut imi bag picioarele in papauci , bocanci , si abia ridic piciorul sa-i trag asa ca ma incalta sotul..sunt ca o handi...
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
25 + Ilinca
Ilinca
Cris_25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Bobitza_85 Criss, iti sta superb in rochita albastra! |
Multumesc
20+ Miruna
Gena MTHFR Mutatia 677 C>T Heterozigota, Gena PAI Mutatia -844G Homozigota
FIV1, FIV2, feb-nov 2010 Cluj, dr. Surcel, nereusite
FIV3, FIV 4, august 2011, aprilie 2012 Budapesta, dr. PK, nereusit
FET noiembrie 2012 Budapesta, dr. PK, reusit