Stelute de iulie-august 2013(64)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

ele sanatate Denisei ... si sa rezolvati problema cat mai repede si fara complicatii..

maeve sunt la servici , stau cuminte , ma misc putin , picioarele apropiate si e mai ok , nu ma fatai...

andra hipertensiune la halat alb ...sune tare simpatic diagnosticul...

paula si eu o urmaresc zilnic si periodic pe Ilinca sa vad ce e bine , intr-o seara nu avrut sa miste , i-am pus muzica , a miscat apoi s-a culcat la loc si m-am gandit ce mama denaturata nu-mi las plodul se doarma...

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

25 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Bobitza, Delia, ce funny sunteti!

La 16:00 ma duc la dr. Panicoasa pamantului

Happy Ama 24+ si Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxy spune:

Rodica, important sa fie gata pana nasti. :))))
Eu am stat cu gura pe al meu sa monteze patutul si l-a montat cu o seara inainte sa vin acasa de la maternitate, cica a stat toata noaptea, nu si-a dat seama ca e mai complicat :)))). Cand ii ziceam sa monteze patutul, el comenta "ca doar nu nasti maine" ei uite ca s-a intamplat pe neprins de veste. Aveam DPN pe 23 martie si am nascut pe 11 martie, la 38 sapt si 2 zile.

Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 25+ Letitia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxy spune:

Rodica eu daca aveam sot care se pricepe la mobila il puneam sa faca pentru Rares autobuzul ala din albumul cu camere. L-ai vazut?

Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 25+ Letitia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Olimp dar dimineata durerea este mai mica???
Stii ca ne zicea Diana, sa nu stam niciodata intr-un picior (ca si cocostarcii). Dimineata m-am invatat si ma asez la inbracat si incaltat. Ca sa evit durerea.

Elena & Denisa (26.10.2004)
25 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mocanita spune:

Bobitza
Am mai pus si eu cateva puze cu copilu' meu iubit, inclusiv una de cand avea 4 zile

Roxana, +19 si Toma, 07.07.2011

Mergi la inceput

Mocanitza, ce dulceeeeaaaata!!

Happy Ama 24+ si Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodora86 spune:

buna Monicus l-am sunat pe doctor ca asa se procedeaza aici si mi-a zis sa ma asigur ca nu e lichid si eu i-am zis ca nu stiu cum arata lichidu mi-a zis ca e incolor si fara miros ,la mine e ceva albicios cum spunea AMA,am programare pe 12 aprilie cu el.a mi-a zis ca daca am contractii dureroase cit de mici sa ma prezint la urgenta,sper sa fie totu bine la toate fetele.

Mergi la inceput

Teodora, nu stiu daca ai citit dar zicea Paula ca exista niste teste la farmacie. Eu una ma duc astazi la dr. Daca nu ai posibilitatea de a te duce cand vrei tu, ia-ti niste benzi dintr-astea de test. Pentru linistea ta. Eu una nu ma pot linisti pana nu stiu sigur ca e totul ok.

Happy Ama 24+ si Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia_Rodica spune:

Ele multa sanatate fetitei

Olimp sper sa fie mai bine, daca e musai sa mergi si aprilie la serviciu...sa ai putere sa rezisti

viitoare mamica de hocheist 21+ Lóránd

Mergi la inceput