Stelute de iulie-august 2013(64)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bobitza_85 spune:

Buna Bubulina,
Am fost la ala de pe Pallady .

Bobitza 19+ Rebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia_Rodica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bobitza_85

Neataaaaa!

Rodica, noi ne predam stafeta una alteia...cand eu ma culc, tu te trezesti

Bobitza 19+ Rebeca

sa nu ramana forumul nesupravegheat

viitoare mamica de hocheist 21+ Lóránd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra28 spune:

Neata burtici!

N-am scris ieri din cauza de treaba multa la servici, apoi am fost la cardiolog sa-mi interpreteze datele despre tensiune inregistrate de Holter, iar cand am ajuns acasa am tras un Scrabble cu Alexandru si am constatat ca s-a curs timpul , se facuse deja ora 22.
La cardiolog a fost OK, mi-a reconfirmat diagnosticul de "hipertensiune de halat alb", adica mai pe romaneste, imi creste tensiunea doar cand ma duc la dr, deci a stabilit ca nu e necesar niciun tratament, doar un regim hiposodat si urmarirea zilnica a valorii tensiunii ca sa nu cumva sa o ia razna.

Andra 23+ cu si mami de Alexandru (27 ianuarie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxy spune:

Rodica, tu cand primesti hainutele?

Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 25+ Letitia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Oxana deocamdata nu are aparat , dar sigur o sa il poarte..ca la noi educatia e ceva de genul: Trebuie, nu e la alegere!!! ca si mersul la scoala. Pana nu rezolvam acea carnita nu poate sa ii puna.

Elena & Denisa (26.10.2004)
25 saptamani

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui graphistar

buna, dragelor
sa va veselesc un pic, uite cum putem calma bebele plangacios .. asta dupa ce eliminam posibilul scutec plin, foamea, febra etc www.youtube.com/watch?v=ANgLcpO6tiI" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=ANgLcpO6tiI
se pare ca in burtica, bebeii sunt obisnuiti cu zgomot constant, produs de sistemul circulator al mamei, astfel nu-i ajutam intr-un camin super silentios.

aici un clip cu posibile motive de plans si solutii www.youtube.com/watch?v=sdIWdPNJ2Ao" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=sdIWdPNJ2Ao
bineinteles, sunt binevenite sfaturile mamicilor cu experienta

21 + Alexandru
Laura

Nepotul meu cel mic se calma cand auzea aspiratorul

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui doxy

Rodica, tu cand primesti hainutele?

Cam intr-o luna, astept sa-mi vina neamurile din M Ciuc. Mi-a zis cumnata ca a facut bagajul, numai sa vada cand vin; ca trebuie sa mearga in Germania la dr cu baiatul cel mare si e in fct de programare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Delia_Rodica

Citat:
citat din mesajul lui graphistar

buna, dragelor
sa va veselesc un pic, uite cum putem calma bebele plangacios .. asta dupa ce eliminam posibilul scutec plin, foamea, febra etc www.youtube.com/watch?v=ANgLcpO6tiI" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=ANgLcpO6tiI
se pare ca in burtica, bebeii sunt obisnuiti cu zgomot constant, produs de sistemul circulator al mamei, astfel nu-i ajutam intr-un camin super silentios.

aici un clip cu posibile motive de plans si solutii www.youtube.com/watch?v=sdIWdPNJ2Ao" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=sdIWdPNJ2Ao
bineinteles, sunt binevenite sfaturile mamicilor cu experienta

21 + Alexandru
Laura

Nepotul meu cel mic se calma cand auzea aspiratorul

Si eu, il calmam pe Alexandru cu zgomotul uscatorului de par!!

Andra 23+ cu si mami de Alexandru (27 ianuarie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxy spune:

Am inteles Rodica, oricum tu mai ai timp ca sunteti mai micuti. Eu tot n-am rabdare sa eliberez mobila dar si sa se incalzeasca sa pot usca afara hainutele. Si sunt un pic grabita ca sa nu ma fac cat casa ca atunci o sa-mi fie mult mai greu.

Mergi la inceput

Nici la mine nu e gata mobila, iubi nu se grabeste, chiar ieri l-am luat la intrebari , ca vreau sa-i vad mobilierul la locul lui, sa stiu ca ceva e facut. Parca vad ca-mi vin hainele inaintea mobilei

Mergi la inceput