Stelute de iulie-august 2013(64)
Raspunsuri - Pagina 13
Delia_Rodica spune:
'neata iar
Am reusit sa adorm pe la ora 6 pana la 9
viitoare mamica de hocheist 21+ Lóránd
happy_ama spune:
Paula, scurgeri de-astea am de saptamani intregi. Stiti ca m-am panicat rau la inceput. Aseara m-a speriat faptul ca am simtit umezeala stand intinsa pe-o parte. Si acum iar m-am panicat
Happy Ama 24+ si Eva
doxy spune:
Exact Maeve! Rochitele sunt doar pentru deliciul nostru, ca daca ar fi dupa ei numai in c.rul gol ar sta, cat sunt inca mici evident...
Voi nu aveti rabdare cu shoppingul, eu in schimb nu mai am rabdare sa sortez hainutele sa le spal sa le calc si sa vad ce-mi mai trebuie, dar asta doar dupa ce ajunge sotul la Bucuresti sa cumpere mobilierul pentru Rares ca sa eliberam patutul/comoda pentru fata.
Clar o sa cumpar o super rochita pentru scosul din maternitate.
Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 25+ Letitia
Bobitza_85 spune:
Neataaaaa!
Rodica, noi ne predam stafeta una alteia...cand eu ma culc, tu te trezesti
Bobitza 19+ Rebeca
paula_m spune:
Citat: |
citat din mesajul lui happy_ama Paula, scurgeri de-astea am de saptamani intregi. Stiti ca m-am panicat rau la inceput. Aseara m-a speriat faptul ca am simtit umezeala stand intinsa pe-o parte. Si acum iar m-am panicat Happy Ama 24+ si Eva |
Pai acum de ce te-ai mai panicat? Fugi la dr, la urgente, la ce vrei tu, daca doar asa te linistesti. Eu asa as face in locul tau. Eu nu stau sa ma stresez deloc. Ceva nu mi se pare ok ( si cu Raul), l-am imbracat si m-am dus la dr, nu stau sa fac eu scenarii- ca scenariile mele niciodata nu au happy end.
Si eu m-am panicat un pic acum 2 seri, ca nu s-a miscat asta micu, nu a vrut si gata. Si eu daca nu-l simt macar odata la 2 ore, e bai. Si nu a vrut sa schiteze nici un gest, orice i-am facut. Si m-am culcat cu gandul ca daca nu il simt dimineata sunt la urgente. Noroc ca m-am trezit pt pipi si l-am simtit atunci, dar oricum de 2 zile e mai lenes, asa.
Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 24+ , bb2
doxy spune:
Ama, nu te poti duce la un consult ca sa te linistesti? Sau macar la o farmacie pentru testele alea care depisteaza daca e lichid amniotic sau nu.
graphistar spune:
buna, dragelor
sa va veselesc un pic, uite cum putem calma bebele plangacios .. asta dupa ce eliminam posibilul scutec plin, foamea, febra etc www.youtube.com/watch?v=ANgLcpO6tiI" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=ANgLcpO6tiI
se pare ca in burtica, bebeii sunt obisnuiti cu zgomot constant, produs de sistemul circulator al mamei, astfel nu-i ajutam intr-un camin super silentios.
aici un clip cu posibile motive de plans si solutii www.youtube.com/watch?v=sdIWdPNJ2Ao" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=sdIWdPNJ2Ao
bineinteles, sunt binevenite sfaturile mamicilor cu experienta
21 + Alexandru
Laura
happy_ama spune:
Astept sa se faca 10 asa sa il sun pe dr.
Nu stiu daca are program azi..dar macar sa ma trimita undeva
Nici eu nu ma pot linisti pana nu imi spune ca e ok "la fata locului"
Si iar nu sunt epilata
Happy Ama 24+ si Eva
doxy spune:
Paula stiu ca de la un moment dat se vor misca mai putin, nu neaparat ca devin mai puturosi, dar nu prea mai au unde... Nu mai stiu exact de cand... O sa citesc la sarcina pe saptamani.
Delia_Rodica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui happy_ama Paula, scurgeri de-astea am de saptamani intregi. Stiti ca m-am panicat rau la inceput. Aseara m-a speriat faptul ca am simtit umezeala stand intinsa pe-o parte. Si acum iar m-am panicat Happy Ama 24+ si Eva |
Ti-am zis ca si eu am si am fost de sperietura acu 4 sapt la dr si mi-a zis ca sunt normale. mi-a masurat lichidul amniotic si era in limetele normale (am aflat ca nu e bine nici sa fie prea mult), colul e inchis.
Dar cum zic fetele, pt linistea ta, mergi la un control de col si lichid . Nu are rost sa-ti strici zilele cu stresul acesta.
viitoare mamica de hocheist 21+ Lóránd