Stelute de iulie-august 2013(64)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Maeve spune:

Paula, am activat, bine ca mi-ai adus aminte. Multumesc

22+
A (15.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Neata, fetelor!

Multumesc mult pentru raspunsuri. Aseara m-am culcat ca sa nu mai produc "fantasme". M-a impins lipsa de inspiratie sa caut pe net si.... O sa il sun pe dr meu mai tarziu sa vad ce zice

Sa aveti o zi minunata!

Happy Ama 24+ si Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

No, acu chiar ca ma plang..m-a luat cu ameteala si calduri..am zis ca o sa lesin. M-am dus dupa apa si am bagat o bugata de cioco si mi-am revenit.

Monicus in cerul gurii are crescut, in spatele incisivilor o bucatica de carnita. E de aprox 3mm dar trebuie taiata de acolo, sa ca ii poata pune aparatul. Azi o duce sotul la chirurg sa vedem cum procedam. Nu imi place ca tot se amana si acuma daca trebuia taiata, iarasi asteptam vindecarea.

Elena & Denisa (26.10.2004)
25 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Oxana nu ma da exemplu pe mine, zice lumea ca sunt nesi.

Dar chiar nu am citit tot si nici nu amvizionat filmultele puse .
E vorba aia ca atragi problemele si eu ca o moldo ce sunt, sunt superstitioasa.

Apropo..dupa disputa cu mama de ieri, nu ma mai duc la ea de Paste(duminica) .
Asa m-a intors pe dos....

Elena & Denisa (26.10.2004)
25 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxy spune:

Bobitza, s-a facut! O sa scot zebra in arena.
Amalia, cata dreptate ai! Copiii cel mai bine se simt in "c.rul gol" sa vezi ce fericiti sunt! Si noi prindem vara. Hainele de fitze si jucariile sofisticate sunt doar pentru deliciul parintilor. Important panza sa fie de buna calitate sa nu-i jeneze, in rest nu conteaza, asta pana pe la 3 ani cand incep sa prinda gusturi in materie de moda :))))).
Piticul meu e axat pe "monstri" plangea intr-o dimineata ca ii puneam o maleta cu Mickey, auzi tu, sa se faca el de rasul curcilor.
I-am luat cateva malete cu cap de schelet sau alte porcarii si e innebunit dupa ele. Avem discutii serioase.

Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 25+ Letitia

Mergi la inceput

Ah ce ma oftic ca nu pot intra pe picasa de la serviciu, am site-uri care sunt blocate.
Deci abia acasa o sa pot vedea poze.

Ele nu iti face sange rau cu cearta si vizita pentru ca stii ca toate lucrurile astea trec la un moment dat iar daca le pui la suflet (bine ca dau eu sfaturi, ca si eu sunt la fel) tot tu suferi mai mult. Puteti avea un paste frumos oricum!

22+
A (15.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Neata

Elena, mi s-a ridicat parul pe mine...biata Denisa!!
Tu sa-ti faci testul ala de glicemie.
Cum sa nu mergi acasa de paste? Lasa certurile, trec...

Happy, a fost un incident singular, nu? Dar tot mai bine e sa mergi la un dr, sau sa iti faci testele de lichid de la farmacie!!

Am venit si eu la munca, dupa 2 zile de concediu. Vreau inapoi acasa, in pat.

Eu i-am luat lui Raul hainute din Auchan, dar m-am cam tepuit cu cele marca EXtenso. La a2a spalare se faceau f urate.

Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 24+ , bb2

Mergi la inceput

doxy ai dreptate cu c*rul gol, pe de alta parte cand ai fetita nu rezisti (eu cel putin) sa nu cumperi si rochite. Desi fiica-mea abia acum accepta cate-o clama sau ceva in par, rochite in schimb ar vrea o tona.

Bine, cand sunt bebelusi, daca ar sta desculti si dezbracati, lipiti de mami, ar fi cel mai bine. Si celor mari tot desculti le place...

22+
A (15.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxy spune:

Ele, de ce sa fii nesi? Eu de ex. recunosc ca mai sar peste mesajele cu explicatii despre medicamente/injectii, nu neaparat ca nu m-ar interesa, dar degeaba citesc ca nu pricep. Cand incep fetele sa explice zici ca au terminat medicina, pe cuvant.
Biata Denisa . Dar aparatul dentar in sine nu-l refuza, nu? Stiu copii care nu vor sa poarte.

Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 25+ Letitia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanka80 spune:

neaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaata lume! ceva miros de primavara pe la voi? la noi tot rece si totul alb
sunt la a doua cafea cu lapte pt ca am stat cu ochii in tavan de la 5 dim, asa, fara motiv.
am vazut si eu filmuletul pus de maytrei, m-a impresionat la maxim, dar totusi mi s-a ridicat putin parul la cateva faze :)))
happy la primul eco sa rogi dr sa verifice colul. eu cand am tusit f tare si m-am scapat pe mine, a doua zi eram la urgenta sa vad eu ca e totul bine
paula vezi si tu partea plina a paharului, azi e joi si imediat vine week-endul
ele sanatate piticei, sa rezolvati cu aparatul dentar!
delia sar'mana de infromatiile legate de durerea de duda, am executat si eu miscarea de rotire si coborare din pat cu picioarel apropiate, cu pasii mici prin casa si e muuuuuult mai bine!
va pupacesc pe toate!

Oana, mamica fericita de Maria-Emilia (28.02.2010)
23+
minune mica

Mergi la inceput