Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 ~45~
Raspunsuri - Pagina 7
VIOIKA76 spune:
lyllias ai si tu dreptate cu astia mai batrani ,se poate sa fi zis cineva ceva de genul a ce ai povestit tu.
Am tot stat si analizat si nu am gasit inca motivul pentru care nu-l agreeaza pe frate-sau ,eu cred doar ca este vorba de diferenta de varsta(5 ani in cazul nostru)si ca ea se obisnuise sa fie rasfatata familiei intregi ,timp de 5 ani ,apoi a trebuit sa imparta atentia cu inca unul.Noi acasa am avut grija sa o facem sa se simta in centrul atentiei dar atunci cand aveam invitati cei mai multi isi indreptau atentia catre cel mic. Am spus despre asta pentru ca se poate ca si alte mamici aflate la bebe 2 sa pateasca asa ,in ciuda eforturilor ,copilul sa nu isi schimbe parerea despre frate.
Eu stiu si simt ,ca ea il iubeste ,numai ca nu vrea sa spuna si sa arate.
Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum33+Eduard-Mihai
lillyas spune:
Elyana, mie mi-a placut mult si "spontaneitatea" spectacolului. Cum veneau din toate partile si incepeau sa cante.
Imi place sa asist la astfel de spectacole in afara locatiei traditionale.
Vioika, uite, am observat ca atunci cand atentia tuturor (rude, musafiri) se indreapta spre bebe, copilul mai mare se simte imediat neglijat si incearca sa atraga atentia asupra lui. Vorbeste peste ceilalti, se joaca mai zgomotos, sare, devine agitat... Exista tentatia sa il pedepsesti pe cel care deranjeaza in momentele acelea, dar ar fi gresit. Mai bine unul dintre parinti il ia in brate, se joaca un pic cu el.. ii acorda atentie. Sora mea ne pasa noua sau cumnatului bebita si ea o se ocupa putin de Teo. Cu cateva saptamani in urma i se nazarise celei mari ca si ea e bebe si ca vrea sa suga. Are 3 ani si 2 luni. Sora-mea i-a zis foarte calma:
"Suge, mami, daca asa doresti."
Se apropie Teo de ea, arata spre san si o intreaba: "Pot sa sug de aici?"
"Da, mami, sigur ca da."
"Ma lasi?"
"Da, ia si papa."
S-a rosit nazdravana si nu i-a mai trebuit supt. Daca nu o lasa, iesea un scandal de-al mare si se rasfrangea supararea asupra celei mici, ca pe ea o lasa sa suga mami.
32+
flory_blanca spune:
Salutare.
Eu sunt foarte obosita, abia ma mai mobilizez pt treburile obligatorii. Am fost la morfofetala bb are 600 de grr, organele sunt bine, col de 4 cm inchis. Mai astept doar rezultatele la analizele de trombofilie, dar sunt sigura ca iasa bine. Au inceput sa ma deranjeze injectiile in burtica, ma cam dor, dar asta e ...trece.
Sutiene de alaptat nu am avut, m-am descurcat cu ce am avut , dar e drept ca doar ma mulgeam.
De condus conduc si eu, sunt mult mai prudenta in trafic decat inainte si incerc sa nu franez brusc ca atunci simt ca se incoarda burtica.
24+
Mami de fetita frumusica foc!
29.04.2010
MTHFR C667T heterozigot, PAI 4G/5G homozigot
criulica spune:
Buna,
Vin de la showroom-ul de rochite, vestea buna e ca intru in ea, am luat-o, vestea proasta ca poza de prezentare spune o poveste diferita de realtitate in cazul meu . Asta e, incercam niste pantofi draguti, poate salveaza din imagine. Voi mai purtati tocuri acum?
Multumim de linkul cu muzica , ascultam si noi diseara!!!
30+
Irinukaaa spune:
Neata la amiaza!
Va salut si eu din pauza de nani a puiului meu.
Maine implinim 35 de saptamani, incepe sa-mi vina inima la loc si sa ma simt mult mai increzatoare, dar si mai inspaimantata de partea cu nasterea, cu statul "departe" de Patrick pentru cateva zile...
Bifam si noi 13.5kg in plus... si sa nu uit... am terminat bagajul de pregatit pentru spital!
Fluturash iti recomand pana ajungi la dr... bai de sezut cu putin bicarbonat de sodiu pus in apa, spalaturi cu iaurt sau cu Lactacyd portocaliu - pe mine astea "m-au salvat"!
Mi-a recomandat si mie ovule cand i-am povestit ce si cum, nu mi-a facut nici un control dar din fericire nu le-am luat, am reusit asa mai "natural".
Carmen imi place numele visat de tine! Votez DA!
Madd felicitari pentru noua casuta! Sa o stapaniti sanatosi!
Stiu si eu cum e,,, mai avem si noi putin putin si ne mutam!!!
Flafi multumim pentru informatii! Sigur sunt utile - intru acum sa le si citesc!
Eu oricum am sufletul mic-mic ca nu stiu cum va fi zilele fara puiutul meu, cum ii va fi lui care nu accepta sa adoarma cu nimeni altcineva in afara de mine...
Am citit si mi-a placut tare ce ai scris. Multumesc inca o data, pe mine ma ajuta!
Be_one deci ai avut parte de 2 nasteri extreme. Ce ai patit cu Ioan? De ce a fost urgenta scoaterea lui?
Iris - viitoare mamica plina de intrebari, imi place de tine - la intrebarea 2 raspund "da" destul de sigur iti vor ajunge!
Lilly ce dragut ai povestit cu sora si nepotii tai. Imi imaginam ca s-a pus si ea sa suga. Final neasteptat insa.
Criulica ma bucur ca iti vine rochita. Despre tocuri... daca crezi ca te simti bine cu ele si poti rezista atunci incalta, daca simti discomfort (asupra coloanei in special) atunci mai bine nu.
Irina ~ mamica norocoasa de pui drag Patrick Cristian {07.12.2010} si 34+
raluca1109 spune:
Buna!
Mie mi s-a anulat programarea la doctor, a avut o nastere care s-a complicat...asta e.
Ma duc maine, de-abia astept.
Raluca
S 35+ Miruna-Maria
Miche spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lillyas Buna, burtici! Eu imi dlectez bebelina cu muzica clasica. Am dat pe net peste un link si m-a captivat, asa ca acum trec de la o melodie la alta. http://www.youtube.com/watch?v=DWNuyUYB-jA 32+ |
Ascult mereu cu mare placere Shostakovich, mai ales 'second waltz'
Superba interpretarea Orchestrei Simfonice Bucuresti, si de mare efect evenimentele astea FlasMob
Vi-l recomand si in interpretarea lui Andre Rieu, la al carui concert sper sa ajung intr-o zi...
carmen333 spune:
Buna, nu stiu cand a trecut ziua de azi!
Da, cunosc pe cineva, cand a venit al 2-lea copil in familie, cel mare tocmai trebuia sa mearga la gradinita, a fost atat de greu, ca au crezut ca a patit ceva, nu mai progresa deloc, din contra. Timp de aproape 1 an a fost o stagnare in achizitii, limbaj, desen, atentie, orice vreti, dupa care si-a revenit spectaculos.
Sunt in continuare bine. Scriam acum cateva zile ca am sanii moi, printre alte simptome- azi s-au expandat! Si nu mai stiam unde sa ma ascund sa ma scarpin, spre hazul sotului, care era cam dupa mine sa vada daca sunt ok
Chiar nu stiu ce a fost, m-am tot gandit ce am mancat, condimente ceva- am mai mancat la o cantina langa serviciu si nu sunt sigura ce condimente folosesc. Am dat cu crema de galbenele, parca mai rau mi-a facut. Aveam si alte creme, dar aceasta mi s-a parut cea mai grasa. Din cea scumpa, nu de la piata.
Fluturash, zice-se sa sari 1-2 ovule si sa faci ex secretie col. Mie asta mi se parea aiurea, sa intrerup tratamentul cu ovule (primele 16sapt) ca sa fac ex secretie, in conditiile in care ma durea si chinuia fara. Daca e candida, merge bicarbonat. Daca e altceva, poate ca iaurtul merge la orice. Eu zic sa vezi ce e, apoi vezi tu cu tratamentul.
32sapt
carmen333 spune:
Am pierdut mesajul2- cred ca era prea lung!
Flafi, ma gandeam la tine, nu stiu cum esti, dar eu am intrat in stres cu bagajul de materinitate.
Scriam ca as vrea sa vad si eu pe dr meu ca imi examineaza cordonul si nu numai sa vada daca e in jurul gatului copilului.
As vrea sa stiu si eu cate body-uri, scutece, si altele ar trebui sa iau, ca sa nu fie nici prea multe, nici putine. Parca vad ca voi fi tot nemultumita.
Am vazut pe hol la materinitate mamici in trening, pe cand eu m-am pregatit numai cu camasa/pijama de noapte. La mine va fi doar noapte, asa ca sa nu ma viziteze nimeni, ca nu sunt pregatita!!!
Lohiile se vor elimina si dupa ce ajung acasa, deci trebuie sa ma astepte ceva tampoane acasa- oare de ce tip?
Si mai nou scumpul meu sot face si el nesting- aduna carti de povesti pentru bebe
lillyas spune:
Carmen, relaxeaza-teeeeee! Indiferent ce iti mai trebuie dupa, poti sa-l trimiti pe tatic sa cumpere.
Am primit astazi primul cadou pentru bebelina: i-au luat nasii patut. Culorile sunt frumoase: verde-portocaliu (se potrivesc cu camera ) dar sunt un pic indoita caci mi se pare prea ingust: 60-120. Eram obisnuita cu patuturile mai late, de 70 cm, chiar 80 cum au atat ei cat si sora mea, dar de! Calul de dar....
I-a placut nasului atat de mult modelul coloristic, incat a refuzat sa ia unul mai lat, pe alte combinatii de culori.
M-am uitat acum la saltele si m-a luat durerea de cap cand am vazut cate combinatii sunt de cocos-spuma-latex-hrisca. Ajutooor!
32+