Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 ~45~

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paulinio spune:

Multumim flafi pentru mesaj... scurt si la obiect.
Eu eu am un baiat sensibil si ffff mamos. Am inceput discutiile de ceva vreme cu ce inseamna un bebelus in casa... weekendul trecut chiar i-am dat exemple cu tati care are un frate/// ca el e ca tati si bebe e ca x... era foarte amuzat de exemple... ca buni are 2 pui... cum o sa am si eu 2 pui... ca el e cel mai mare si ca il voi iubi indiferent ce face si cati alti pui voi mai avea. Am scos impreuna hainutele mici si le-am sortat... i-am zis ca au fost ale lui si era fff amuzat de faptul ca a intrai in ele...
Eu am fost sora mai mare deci eu voi fi foarte atenta cu el.

Si partea cu animalele e foarte adevarata. Am respectat-o la primul copil... acum avem un caine mic si sperios dar o sa fiu atenta si la el.

La noi e o problema cu dormitul... eu dorm cu el... acum presat un pic de educatoare zice ca vrea patul lui si camera lui... as profita de moment... dar nici nu vreau sa se simta dat la o parte.
Eu l-am prevenit pe tati ca va trebui sa se ocupe de bebe mai mult... ca eu trebuie sa petrec timp cu cel mare.

Radu-Mamii Andrei (4ni si o luna mare) + 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen1985 spune:

Profita, profita! are timp sa se obisnuiasca putin cu schimbarea...tot influentata de la gradi si Bianca a cerut patul ei sa doarma singura si imediat i-am facut un pat, acum nu o sa am problema cu dormitul are deja aproape 1 an de cand doarme singurica. A mai avut nopti cand a vrut cu mine si am primit-o,dar ii spuneam clar ca e doar pt o noaptea respectiva. Acum doar daca are febra o iau cu mine ca sa ocontrolez mai usor.

Mami de Bianca-Maria 07.05.2008 si Lara-Ioana 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paulinio spune:

MErci Carmen ca mi-ai confirmat... conteaza mult.
Sper sa reusim sa asamblam weekendul asta patul sa avem ceva timp de teste.

Radu-Mamii Andrei (4ni si o luna mare) + 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lillyas spune:

Buna, burtici!

Eu imi dlectez bebelina cu muzica clasica. Am dat pe net peste un link si m-a captivat, asa ca acum trec de la o melodie la alta.
http://www.youtube.com/watch?v=DWNuyUYB-jA

Sora mea a discutat cu fetita cea mare, cat timp surioara era in burtica. Avea pe atunci 2 ani. Asa draguta era Teo cand mangaia si pupa surioara din burtica... Acum face la fel cu burtica mea.
I-a spus ca mami va merge la doamna doctora sa scoata surioara din burtica. Cand s-a nascut, i-a adus "surioara" cadou un topogan...Si i-au aranjat o camera doar pentru ea si toate jucariile ei.
A fost innebunita dupa surioara cand era bebe. Acum, la 3 ani cea mare si un an cea mica, se mai ciondanesc, caci ii ia cea mica jucariile.

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VIOIKA76 spune:

Buna ziua !
La noi nu a fost asa usor cu acceptarea fratiorului desii noi am pregatit-o pe Ana de cand am ramas insarcinata.Cat timp a fost fratiorul in burtica ,i-am vorbit intr-una despre cat de neajutorat va fi el si ea ca o surioara mai mare il va ocroti.Am tot spus ca ea va ramane iubirea noastra ,tati si cu mine ne-am ocupat numai de ea la inceput(eu doar cand nu alaptam) ,pe D nici nu-l bagam in seama.De acceptat nu l-a acceptat nici acum ,tot ca pe un intrus il vede. Pe bebe insa deabia asteapta sa-l cunoasca si sa-l iubeasca ,nu mai spune decat cuvinte frumoase despre el.Despre D spunea ca-l arunca la gunoi ,ca-i face rau de-l pazeam mai ceva ca pe butelie.Poate am gresit noi undeva cu ea ,acum s-a schimbat mult .Sa vedem D cum reactioneaza ,pana acum si el vorbeste frumos de bebe.

Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum33+Eduard-Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VIOIKA76 spune:

Astazi am fost si la medicul de fam. sa-mi dea trimitere pt ginecologie(valabila 30 zile)sa o am in caz ca ma apuca nasterea.Mi-a dat si concediul prenatal ,mai am sa-mi iau o adeverinta de salariat si gata am toate hartiile cerute de Medlife ,nu-mi ramane decat sa stau linistita sa astept sa implinesc 36 saptamani.

Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum33+Eduard-Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris1211 spune:

Paulinio si Carmen1985 eu nu am experienta voastra (fiind la primul bb), dar si zic sa profiti.
Stiu ca nepotica mea vroia sa doarma numai cu mama si tati trebuia sa doarma separat. Pana intr-o zi cand nu mai stiu ce boacana facuse nepoata mea si atunci cumnata a profitat si a "pedepsit-o" spunandu-i ca "pentru asta in timpul saptamanii vei dormi singura, iar mami va dormi cu tati si impreuna vom dormi doar in weekend".
Au facut asa o perioada si acum nici in weekend nu mai dorm. E drept ca e mai mare acum, dar atunci cand a pus-o sa doarma separat era deja tarziu, adica nepoata mea avea 6 ani.
Asta e parerea mea, adica sa profitati de astfel de momente.

Happy 32 + cu Anda-Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris1211 spune:

Si fiindca sunt la capitolul bagaj pentru spital mai am 2 intrebari:
1. Mamele care au nascut prin ceza poate imi pot raspunde - pentru 3 zile de spitalizare imi ajunge un pachet de 14 absorbante ultra night?
2. 2-3 tinute pentru bebe/zi de maternitate sunt suficiente?

Poate pun niste intrebari stupide, dar chiar nu am idee, asa ca ma bazez pe voi.

Happy 32 + cu Anda-Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lillyas spune:

Vioika, poate a speriat-o cineva pe Ana? Stiu ca la varsta frageda copiii sunt foarte impresionabili.
Eu am avut surpriza neplacuta sa merg cu nepoata cea mare la tara la matusa sotului meu, care-i mai sloboda la gura si a apucat-o sa-i zica Teodorei: "Eeee, stii ca maica-ta si taica-tu o iubesc mai mult pe aia mica?"
M-am strambat imediat si i-am taiat-o, dar din fericire nepotica n-a procesat asa repede. Nu e o femeie rea, dar astia mai in varsta sau mai "de la tara" mai fac glume din acestea tampite, care pot afecta un copil. Dupa ce ca cei mici sunt si asa gelosi cand parintii acorda atentie mai multa bebelui, mai vine si un adult cu cate o tampenie din asta!

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elyana spune:

Citat:
citat din mesajul lui lillyas

Buna, burtici!

Eu imi dlectez bebelina cu muzica clasica. Am dat pe net peste un link si m-a captivat, asa ca acum trec de la o melodie la alta.
http://www.youtube.com/watch?v=DWNuyUYB-jA

32+

Am ascultat la casti si astia mici au inceput sa danseze :)) salvez linkul sa il pun diseara cand ajung acasa

26+ Gabriel Luciano + Mikael Damian

Mergi la inceput