Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 ~45~
Raspunsuri - Pagina 19
Elyana spune:
Neata, fetelor!
Nu am mai ajuns la Obor. Am zis ca avem timp in alta zi si in urma discutiilor am ajuns la concluzia ca s-ar putea sa nu incapa amandoi intr-un patut 120x60 cum vroiam eu sa cumpar, asa ca am plecat in cautare de patut 140x70.
Am fost la Mothercare pe Dorobanti (e mare si destul de bine amenajat)
Pana la urma am dat comanda de doua patuturi-leagan, daca nu ma insel, acesta e modelul http://www.mothercare.com/Mothercare-Deluxe-Gliding-Crib---Natural/477102,default,pd.html cu saltele de cocos. Vin intr-o saptamana
Am cumparat doua seturi de lenjerie cu aparatori, doua seturi de 8 piese pt iesit din spital (unul bleu, unul alb cu gri), doua paturici pe aceleasi culori ca seturile, doua prosopele pt baie si o cadita cu masa de infasat pe suport.
Ah, mi-am luat si eu o perna de gravida
Am iesit mult mai scump decat vroiam initial dar cand prinde cu mama asa iese mereu si erau asa dragute ca eu nu am rezistat
Ma duc sa imi fac refill la cafea si va citesc din urma
27+ Gabriel Luciano + Mikael Damian
Iris1211 spune:
Buna, burtici!
Am aparut si noi si cum altfel...decat cu vesti bune. Bebelina e ok, are 2,100 kg (deci cam tot cat bebele tau Carmen333 la 32 saptamani) - ceea ce dr mea a zis ca e un copil in grafic si normal de mare.
Am verificat si colul si a zis ca totul e super si ca, pana acum, nu exista riscul de nastere prematura.
Mi-a zis sa fac in saptamana 34 analizele de trimestrul III+RH si in saptamana 35 (15 aprilie) ne vom vedea iar.
Mi-a luat si tensiunea (12 cu 7) - si asta buna si m-a si felicitat ca arat foarte bine pentru o mamica in 8 luni.
Ma pun sa mai citesc din urma ca am ramas la pagina 17.
Va pup
Happy 32 + cu Anda-Ioana
raluca1109 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Iris1211 Buna, burtici! Am aparut si noi si cum altfel...decat cu vesti bune. Bebelina e ok, are 2,100 kg (deci cam tot cat bebele tau Carmen333 la 32 saptamani) - ceea ce dr mea a zis ca e un copil in grafic si normal de mare. Am verificat si colul si a zis ca totul e super si ca, pana acum, nu exista riscul de nastere prematura. Mi-a zis sa fac in saptamana 34 analizele de trimestrul III+RH si in saptamana 35 (15 aprilie) ne vom vedea iar. Mi-a luat si tensiunea (12 cu 7) - si asta buna si m-a si felicitat ca arat foarte bine pentru o mamica in 8 luni. Ma pun sa mai citesc din urma ca am ramas la pagina 17. Va pup Happy 32 + cu Anda-Ioana |
Felicitari, Iris! Ma bucur pentru vestile bune.
Raluca
S 35+ Miruna-Maria
Iris1211 spune:
Multumesc Raluca1109.
Chiar ma gandeam ce greutate ti-a zis tie ca are bebelusha la ultimul eco.
In legatura cu miscarile bebelusei chiar mi-a zis si dr mea ca nu vor mai fi la fel de dese si spectaculoase din lipsa de spatiu si deoarece lichidul este mai putin acum.
Madd1e - vad ca toate-s roz in jurul tau/vostru. Felicitari!
Mihaela-P - tu esti o mama eroina. Bravo!
Elyana - ai scapat la shopping? Foarte bine, sa le foloseasca sanatosi. Abia astept sa iau si eu salariul saptamana viitoare si sa cumpar restantele.
Cam atat deocamdata.
va pup
Happy 32 + cu Anda-Ioana
flafi spune:
Multumesc pentru toate informatiile practice. Nici nu imi pun bine o intrebare ca deja e un raspuns aici :)
Madi felicitari!
Fetelor felicitari pt eco, sa o tineti tot asa si noi cu voi
Scutece lavabile nu iau, mi-e scarba de idee , lene sa spal atata.
Azi vine socrul cu printurile de pereti in camera puiului. Abia astept. O sa va pun poze :). Sotul se tot gandeste in acest we sa faca acel patut de care zicea Simcri, sper sa se intample .
Sa aveti un we placu!
34+ cu Vlad Alexandru
raluca1109 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Iris1211 Multumesc Raluca1109. Chiar ma gandeam ce greutate ti-a zis tie ca are bebelusha la ultimul eco. In legatura cu miscarile bebelusei chiar mi-a zis si dr mea ca nu vor mai fi la fel de dese si spectaculoase din lipsa de spatiu si deoarece lichidul este mai putin acum. Madd1e - vad ca toate-s roz in jurul tau/vostru. Felicitari! Mihaela-P - tu esti o mama eroina. Bravo! Elyana - ai scapat la shopping? Foarte bine, sa le foloseasca sanatosi. Abia astept sa iau si eu salariul saptamana viitoare si sa cumpar restantele. Cam atat deocamdata. va pup Happy 32 + cu Anda-Ioana |
Iris, bebitza mea avea, la 32s, 1800 grame.
Urmeaza eco saptamana asta care vine, la 36s. Sa vedem cat a crescut.
Raluca
S 35+ Miruna-Maria
fluturashhh spune:
Buna dimineata .Ieri a fost ultima zi la munca.Am intrat si eu in prenatal.
Felicitari fetelor cu rezultate bune le eco.Abia astept ca pe 8 am si eu programare.N-am mai vazut-o pe bebete de aproape o luna.
Ref la Filantropia eu astept sa nasca sora mea (are DPN 6 Apr), naste la Filantropia cu acelasi medic ca si mine (doar eu i l-am recomandat ).Dupa aceea voi afla mai multe informatii calde si vi le voi impartasi.Lista pe care o au ei pe site am vazut-o si eu si mi se pare destul de superficiala.Despre conditiile din maternitate parca am mai povestit dupa ce am petrecut o noapte acolo.Am fost internata pe sectia de prematuri-infertile.Rezerva era cu 3 paturi, baie cu dus propriu.Era curat si paturile sunt moderne.As recomanda totusi alezele sa nu lipseasca din bagajul mamei pt ca eu am patat putin patul cu sange de la injectii si perfuzie, dar nu l-a schimbat nimeni, deci pt a nu avea surprize neplacute alezele sunt utile.In timpul nopti se auzeau "greierasii" plangand, dar nu foarte tare.In noaptea aia nu am dormit asa ca m-am plimbat cu perfuzia pe hol unde am intalnit o mamica.Nascuse prin cezariana o bebetina frumoasa foc.Mi-a spus ca i-o lasasera in camera pe cea mica, dar fiindca ii facuse edem le-o daduse asistentelor sa o puna in incubator.A doua zi trebuia sa le externeze si nu mai vroia sa stea inca o noapte in maternitate.Nascuse joi si luni urma sa o externeze.In tot timpul asta a spus ca nu a putut sa se odihneasca deloc( nu mi-a spus de ce, dar cred ca era ca mine, daca nu-i patul meu nu-i bun).
Cam atat stiu despre Filantropia...momentan.
Marti mergem cu tati sa ne inscriem la cursurile de puericultura .Mai merge cineva la Filantropia? Irinuka stiu ca a fost deja.
Ma duc sa fac o ciorbita.
+28 Ingrid Marie
[url=http://www.thebump.com/?utm_source=ticker&utm_medium=UBB&utm_campaign=tickers][/url]
Carmen1985 spune:
Buna dimineata! Felicitari pt vestile bune la eco, Elyana asa patesc si eu cand ies cu mama , imi cumpara de toate , dar eu profit ,sunt obisnuita mai rasfatata asa. Am intrat sa va urez week-end placut , acusi vin parintii mei si sigur nu mai am timp sa intru pe calc. Mama imi face ceva bun de papa si tata monteaza niste dulapuri prin casa, sper sa o las si pe Bianca cu ei putin sa ies si eu cu sotul ca avem nevoie de putin timp pt noi Va pup si sa ne scriem cu bine luni !
Mami de Bianca-Maria 07.05.2008 si Lara-Ioana 28+
mihaela-p spune:
buna dimineata
am avut prima noapte fara insomnie dupa cateva nopti cu 2-4 ore pe noapte de somn...dar burtica tot nu e asa ok, ma mai doare se mai intareste, am niste dureri ascutite cand si cand...sper sa fie mai bine, azi chiar ar trebui sa fac ceva de mancare.
elyana, f frumoase patuturile, am avut si eu unul in state cand s-a nascut maria, dar al meu era mititel.mi se par bune doar pt primele luni, cand nu sunt miscaciosi, dar le vei da si vei lua altele cand bebeii vor fi mai mari.felicitari pt cumparaturi.
mcoca , ai dreptate cu sutienele si sanii plini de lapte, si eu purtam non stop sutien, aveam sanii plini, trebuia oricum sa pun tampoane de sani ,am pus si scoici de colectat lapte ca tampoanele nu faceau fata.nu am stat fara sutien, il purtam si noaptea.
mamica fericita de 3 printese Maria Teodora 26dec 2001, Maia Andreea 28 nov 2006,Stefania Gabriela 20 nov 2011
Iris1211 spune:
Mi-am mai adus aminte niste chestii:
- ieri am discutat despre cosmetice bebe cu doua proaspete mamici si ambele mi-au zis ca merg pe Klorane. Cred ca o sa iau si eu sa incerc in maternitate daca ii va placea bebelusei. Eu, personal, oscilam intre Topfer, Bioderma, Avene, dar cica Topferul totusi usuca pielea bebeilor. Cu siguranta difera de la un bebe la altul, dar si eu mai am timp sa studiez piata cosmeticelor pentru bebei;
- in legatura cu aceste contractii ce noi le simtim deja, dr-ita mea mi-a zis ca atat timp cat nu sunt dureroase, sa nu iau no spa;
- dr-ita mi-a zis sa luam un repaus la polenizare sau sa rarim pe cat posibil ca e mai bine asa. Am uitat insa sa o intreb "ce-i aia?"
- Raluca1109 - bafta la eco saptamana viitoare si te asteptam cu vesti bune;
- Carmen1985 - weekend placut si tie si enjoy momentele cu sotul tau;
- Fluturash - ma bucur pentru tine ca ai intrat in prenatal. Astfel vei fi mai relaxata si vei avea mai mult timp sa crosetezi/impletesti, daca tot se anunta ploi.
Mai vb mai tarziu.
Happy 32 + cu Anda-Ioana