Am citit despre o gramada de vesti bune de la eco in paginile anterioare, va felicit pe toate. Maddie, tie inca o tura de felicitari pentru bucuriile de la serviciu, cu asa sefi sa tot muncesti
Intr-adevar, patuturile pe care le-am cumparat sunt recomandate pentru bebei pana in 6 luni, dar eu am plan sa iau viza sa o tai la tati in toamna, daca ne ajuta Doamne-Doamne sa fie ambasada miloasa. Daca ne da paru'n cap, aia e... oricum ma voi muta inapoi la mama daca el va trebui sa plece si o sa le vand pe astea si cumparam altceva, vedem atunci, sper sa nu fie cazul si sa imi fac bagajul in schimb!
Altfel, daca nu aveam planuri de duca, intr-adevar nu as fi investit in ele, dar nu am vazut nici sensul sa iau un pat de 140x70 care de fapt e din acela care se face normal si e bun pana la cativa anisori,
cu toate ca ieseam cu vreo 2-300 lei mai ieftin.
Imi place mult sistemul de leganat, nu se inclina de pe o parte pe alta, ci se misca in lateral (adica ramane mereu paralel cu podeaua)
De asemenea, se incadreaza mai bine in camera si putem sa ii mutam mai aproape de patul nostru la nevoie.
Acum sper doar sa nu planga unul dupa altul, ca daca vor sa stea impreuna AM PUS-O !!!
Mai avem de cumparat multe pentru acasa (inca vreo 2 lenjerii, inca ceva hainute, biberoane, cosmeticele, accesorii pt alaptat etc etc etc), ori la urmatorul salariu, ori ramane pentru rude
Sunt fericita ca mi-am incercat sanii sub dus, si la caldura iese lichid bine din ei (chiar si din stangul, care are sfarcul mai mic si la masat nu prea iese din el). Deci am sanse!
fluturashhh multumesc! ce frumos cu verisori de aceeasi varsta sa vii cu vesti frumoase
27+ Gabriel Luciano + Mikael Damian