Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 ~45~

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cita_ralu spune:

Neata dragelor ,

Raluca - important este ca tu si bebe sa fiti bine

duduta190578 si mie mi se intampla

vata cu tifon? nu-mi place cum suna deloc tamp chiar nu merge? unele speciale ceva?

ptiu tocmai ce am avut exercitiu de alarma de incendiu si a trebui sa ies in frig si nici nu m-au lasat sa intru inapoi minunat ....

Sa aveti o zi frumoasa fetele

29 + Matei Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elyana spune:

Neata si de la mine, m-am trezit devreme dar am fost lenesa cu raspunsul pe forum

M-ati convins sa ma interesez de infasat eu am zis ca nu il iau in calcul fiindca nu ma pricep, dar sigur gasesc pe cineva care ma poate invata sau in cel mai rau caz, Youtube

Cu scutecele lavabile inca sunt in dubii, mai mult din comoditate, poate o sa cumpar vreo 4 sa le testez odata ce ajungem acasa si de acolo vad eu mai departe.

Legat de Filantropia, nu stiu daca sunt burtici interesate, insa ce stiu pana acum:
1. rezervele sunt de cate 2 paturi, iar bebe este adus de indata ce mama poate sa se ridice din pat (si daca mama doreste);
2. exista rezerve single 90Eur/zi;
3. pt bebe ei au pe site o lista: 6 pampersi/zi; 1 tub Bepanthene, 1 pachet servetele umede; haine pt externare;

Am impresia ca fluturashhh va naste la Filantropia, daca nu ma inseala memoria

Azi am primit raspunsul de la distribuitorul de la care vreau sa cumpar caruciorul si scaunele. Cu tot cu livrare, e acelasi pret ca in Romania, numai ca sunt sigura ca imi vor da toate accesoriile, au mai multe modele si am mai multa incredere in sistemul lor de relatii cu clientii Deci in vreo 2 saptamani sper sa dau comanda, as fi vrut sa platesc eu, dar au zis ai mei ca vor sa le cumpere ei si eu sa ma ocup de celelalte "maruntisuri" in banii astia (patut, cadita, hainute). Insa stiam ca stau prost cu banii si nu vroiam sa ii bag la cheltuieli acum inainte de Paste

Dupa-masa o sa dau o fuga in Obor cu mama ca sa o mai relaxez ca e stresata rau din ce vad, tipa din orice Daca vad ceva interesant, va anunt.

Am observat ca de vreo doua saptamani incoace uit in ce saptamana sunt... o fi neuronu' ori hormonu' ca tare ametita sunt... zic ca fac ceva si la o secunda dupa fac altceva si uit complet de unde am plecat.. imi aduc aminte si o iau de la capat, abia din a 3-4 incercare imi iese... sper ca e reversibil, ca altfel mi-e mila de bietii mei copii cu o mama aiurita

27+ Gabriel Luciano + Mikael Damian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elyana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kabecka

Un articol interesant:

http://www.rfi.ro/articol/emisiunile-rfi-ro/miturile-nasterii-adevarat-fals

Imi da o doza de optimism articolul.

Am o intrebare pentru fetele care au mai nascut, a incercat cineva sa duca mare parte din travaliul acasa si sa se prezinte la spital mai tarzior asa? Restul, v-ati gandit la asta?

Eu asa mi-as dori si as vrea sa ma pregatesc cumva sa fie posibil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cita_ralu spune:

Citat:
citat din mesajul lui Elyana

Neata si de la mine, m-am trezit devreme dar am fost lenesa cu raspunsul pe forum

M-ati convins sa ma interesez de infasat eu am zis ca nu il iau in calcul fiindca nu ma pricep, dar sigur gasesc pe cineva care ma poate invata sau in cel mai rau caz, Youtube

Cu scutecele lavabile inca sunt in dubii, mai mult din comoditate, poate o sa cumpar vreo 4 sa le testez odata ce ajungem acasa si de acolo vad eu mai departe.

Legat de Filantropia, nu stiu daca sunt burtici interesate, insa ce stiu pana acum:
1. rezervele sunt de cate 2 paturi, iar bebe este adus de indata ce mama poate sa se ridice din pat (si daca mama doreste);
2. exista rezerve single 90Eur/zi;
3. pt bebe ei au pe site o lista: 6 pampersi/zi; 1 tub Bepanthene, 1 pachet servetele umede; haine pt externare;

Am impresia ca fluturashhh va naste la Filantropia, daca nu ma inseala memoria

Azi am primit raspunsul de la distribuitorul de la care vreau sa cumpar caruciorul si scaunele. Cu tot cu livrare, e acelasi pret ca in Romania, numai ca sunt sigura ca imi vor da toate accesoriile, au mai multe modele si am mai multa incredere in sistemul lor de relatii cu clientii Deci in vreo 2 saptamani sper sa dau comanda, as fi vrut sa platesc eu, dar au zis ai mei ca vor sa le cumpere ei si eu sa ma ocup de celelalte "maruntisuri" in banii astia (patut, cadita, hainute). Insa stiam ca stau prost cu banii si nu vroiam sa ii bag la cheltuieli acum inainte de Paste

Dupa-masa o sa dau o fuga in Obor cu mama ca sa o mai relaxez ca e stresata rau din ce vad, tipa din orice Daca vad ceva interesant, va anunt.

Am observat ca de vreo doua saptamani incoace uit in ce saptamana sunt... o fi neuronu' ori hormonu' ca tare ametita sunt... zic ca fac ceva si la o secunda dupa fac altceva si uit complet de unde am plecat.. imi aduc aminte si o iau de la capat, abia din a 3-4 incercare imi iese... sper ca e reversibil, ca altfel mi-e mila de bietii mei copii cu o mama aiurita

Elyana, sa ne povestesti si noua ce gasescti in Obor ca si eu as vrea sa merg, am fost mai de mult si intradevar erau standuri cu pijamale de alaptat si lucrusoare de bebe la preturi bune dar nu stiu daca mai este asa...

29 + Matei Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns curea spune:

Intreba cineva daca mamicile care au o nastere la activ, au stat mai mult acasa. Depinde f mult de cum debuteaza travaliul. La mine au inceput contractiile la 5 minute, si asa m-am preyentat la camera de garda.
Important este ca gravida sa faca multa miscare atat in travaliu miscarea ajuta f mult si forta gravitationala asa cum a mentionat si moasa in interviu.
Am observat ca v-ati apucat deja de lista cu ce veti lua la spital ma refer la mamicile care au 32 de saptamani ... eu ma gandesc ca este prea devreme. Dupa 37 de saptamani as incepe sa ma pregatesc, daca pana atunci totul este ok, adica col lung, inchis, etc.
Naste cineva la spitalul Malaxa?
Imi da-ti si mie parola contului comun va rog frumos.
Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris1211 spune:

Buna fetelor!

Felicit fetele cu rezultatele de la eco. Raluca1109 nu trebuie sa te superi ca nu vei naste natural, cu siguranta medicul tau stie ce e mai bine pentru tine si Miruna.
Azi mergem si noi la eco si la control(diseara la 7) si, daca nu apuc sa va scriu azi, va voi anunta maine ce face bubulina mea.
De ieri m-am apucat serios de bagajul de spital asa cum va spusesem si am avut norocul ca am cunoscut pe acest forum o mamica de buburuz tot din Bacau si mi-a dat multe informatii de cum si ce se intampla la maternitatea de stat.
In mare parte mi-am pus in bagaj cele necesare si pentru mine si pentru bebe, a ramas doar partea de cosmetice, vata, comprese, etc (ce nu le-am cumparat inca).
Abia astept sa nasc, parca nu mai am rabdare pe zi ce trece mai ales ca de dimi m-am trezit panicata. Asta noapte m-am intors brusc de pe o parte pe alta in pat si m-a taiat o durere in burta. Apoi bebe nu s-a mai trezit de dimineata cu mine asa ca de obicei si m-am pus sa mananc, am baut cafeaua si nimic, niciun semn. Ultima speranta si solutie a fost Andre Rieu si a dat putin din aripi, dar oricum mai putin ca de obicei.
Oricum sper ca totul e in regula, dar mai sigur vom vedea diseara.
Ma duc sa ma pregatesc ca la 3 merg la botezul unei fetite.

Va pup pe toate.

Happy 32 + cu Anda-Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simcri spune:

Buna fetelor!

Felicitari pentru rezultatele la eco, asa curioasa sunt si eu sa vad ce mai face bebe, dar urmatoarea intalnire va fi de abia pe 17 aprilie, deja nu prea mai am rabdare, sunt curioasa ce-o face prin burta ca de vreo 3 zile se misca fara pauza.
Cat despre infasat eu mi-am luat o chestie din asta http://www.vertbaudet.fr/couverture-miraclet-red-castle-bleu.htm?ProductId=703123003&FiltreCouleur=0050&t=1 dar sper sa fie un bebe calm si sa doarma fara probleme :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hellie spune:

Buna fetelor!

V-am urmarit sa stiti, nu mi-a scapat nimic. Doar ca am avut un proiect cu "implicatii mari" si n-am putut sa scriu in liniste pe forum.

Am si eu o intrebare la voi ( ca sa nu mai stau sa caut in alte surse...): pe scurt, care ar fi cel mai mare avantaj al scutecelor lavabile?

In rest, toate bune...am intrat in 7 luni oficial de azi...trimestrul 3...incep sa ma apuce oarece emotii.

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina27 spune:

Saptamanile 28-32:
Consuma peste gras – ansoa, sardine, hering, pastrav, cod, somon (salbatic, nu de cultura). Creierul copilasului este in plina dezvoltare si consumul de peste il ajuta din plin.
Stomacul tau si-a micsorat volumul, asadar ai nevoie de gustari mici, la indemana. Fa-ti provizii de:
- iaurt, branzeturi pasteurizate, in ambalaje mici, individuale
- borcanele cu compot sau salata de fructe
- batoane de cereale, fructe uscate, nuci, oleaginoase
- morcovi, tulpina de telina, fructe proaspete usor de luat in geanta: banane, mere, mandarine, portocale
- cutii cu sucuri naturale (suc de rosii sau morcovi, sucuri de fructe) sau lapte
- biscuiti, crackersi sau covrigei din fainuri integrale

Ia zilnic complexul de vitamine si minerale recomandat pe perioada sarcinii si alaptarii

30+
Rares Bogdan

"Nu te-am tinut în brate, dar te simt. Nu ai vorbit, dar te aud. Nu te-am cunoscut, dar te iubesc."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_1984 spune:

Sper sa mearga http://www.magazinulluibebe.ro/bebe-la-nani/paturele-bebelusi/summer-paturica-sistem-de-infasare-a-bebelusilor-swaddleme-014

M-au sunat pt confirmare si ajunge sambata sau luni.

_

Mami lui Matei Mihai (26.10.2010) + 29s+ Filip Florian

--------------------------
"Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mare decat toti banii si toata puterea de pe pamant."

Mergi la inceput