Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 ~45~

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flafi spune:

Felicitari tuturor pentru vestile bune!!!!!

34+ cu Vlad Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca1109 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kabecka

Fetelor, multumesc

Raluca, eu nasc la CF2. Am mai nascut si 2009 si a fost ok. Acum dr meu mi-a spus ca s-au imbunatatit conditiile. Poti merge sa vizitezi. Cum se numeste dr ta?

Doina, asa am folosit si eu, vata invelita in tifon. Asta la inceput, apoi am trecut pe absorbante.
Sper sa se rezolve cu dr ta si sa poti naste cu ea.

Elyana, ce activitate trebuie sa fie in burtica ta cu 2Eu am doar unul si uneori ma intreb cu ce se ocupa acolo la ce miscari face.
Azi, la eco, in schimb statea fff cuminte, la pozat

Cocutza, f tari chestiile alea de infasat, dar aici nu cred ca se gasesc. Oare merg comandate?

Buna Kabecka! Doctorita mea e Marinescu Ana-Maria (fosta Floare).
Ma bucur sa aud ca e ok spitalul, ma linisteste.
Am citit pe alte forumuri comentarii recente ca programul de vizitare e de la 17-20, ca intr-adevar totul merge struna.

Raluca

S 35+ Miruna-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocutza2011 spune:

Kabecka, eu am gasit pe FB pe o doamna care aduce exact ca pe site-ul ala. Daca vrei cauta Mamy store, pe FB, eu cred ca de acolo o sa imi comand, si asa nu am cumparat prea multe ptr bebitza mea

Doina, sunt curioasa tu ce ai comandat de infasat. Sa ne zici si noua!

Noapte buna!

Oana, bebelina Andreea (18.02.2011) & samburica 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kabecka spune:

Raluca, si eu am citit pareri actuale pozitive.
Sa speram ca o sa fie ok, tu o sa vii prima cu impresii.

Cocutza, mersi!Caut si eu si astept sa ne spuna si Doina ce a luat.

va pup,
Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kabecka spune:

Un articol interesant:

http://www.rfi.ro/articol/emisiunile-rfi-ro/miturile-nasterii-adevarat-fals

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen333 spune:

Elyana, pana acum vad ca nu sunt vesti pe-aici despre Filantropia.
Stiu eu pe cineva, una din mamici pe care o mai sun cand nu va sacai pe voi: a nascut acum 2 ani in vara bebita mare si dulce foc. A pregatit hainute si de new born, si de 1 luna si a folosit doar cele de 1 luna de la inceput. O camasa ca a stat 2 zile si nu a patat- la cezariana, lohiile se mai aspira. Era sa o ia alt dr in primire, ca intarzia dr ei. Cezariana cand s-a rupt apa. Spital ok. Dieta dupa cezariana oricum e ceva gen apa chioara la inceput. N-a dormit cu bebe ca sa se odihneasca. Lapte a venit mai tarziu, a facut furia laptelui acasa. La inceput praf si pe urma a alaptat fara probleme.
Uff, nu mai pot de oboseala. Cred ca numar pe degete cate vase am spart la viata mea, azi am mai spart unul. Ce bine ca s-a facut vineri!
32sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paulinio spune:

Buna dimineata,
Ieri am plecat devreme de la serviciu sa vizitez o colega cu bebe de 1 luna... Sunt asa draguti iar bebelina a stat linistita si noi am putut palavragi in voie.

Asa//// sa vedem ce s-a discutat.
Despre Scutece lavabile: am studiat si eu problema, am si luat 2 bucati si mai multe de new born (astea sh). Vreau sa folosesc... poate nu voi reusi din prima, dar macar mixt. Deci pana la nastere mai iau 2-3... sa am de inceput. Apoi pe parcurs mai iau 2-3 si uite asa macar ma asigur pe zi.

Despre infasat: o consideram o metoda arhaica la radu (copilul sa fie liber, bla bla). Apoi a venit maica'mea si i-a facut o baie "adevarata", masaj, la infasat (a adus ea scutece ca eu nici nu cumparasem asa ceva). Cand am vazut ca a dormit 3 ore neintors am trecut si eu pe infasat. Il infasam dupa baie sau cand era mai agitat si voiam sa-l calmez. Parea fericit :)

Despre filantropia nu stiu mare lucru: am o prietena care a nascut acum 3 ani, nu au sistem room-in (bebe nu e in camera cu mama)... daca vrei mai intreb detalii ca mi-e aproape si la indemana.

Felicitari pentru eco bun. Bebeii sa stea la caldurica.

A... cu scosul afara. Radu a fost in toamna si cum am prins cateva zile frumoase l-am scos repede (avea 4-5 zile, ceva de genul). Treptat dar destul de repede am ajuns la cateva ore. Eu l-am scos mult afara, stateam mult pentru ca asa i-a placut lui; indiferent de vreme. (de altfel lui ii place cand ploua si e vant... ca doar e nascut toamna, nu???)

Plec la cafea cu colegele :)

Radu-Mamii Andrei (4ni si o luna mare) + 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns duduta190578 spune:

Si mie imi cere in spital vata infasurata in tifon,deja mi-am facut.
Mai fetelor,vreau sa va intreb ceva.Se intampla uneori cand stranut sau tusesc sa scap cate un pic de pipi,ati mai patit vreouna?

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_1984 spune:

Buna dimineata!
Va servesc cu o cafea cu lapte :)

Cocotza, kabecka, daca reusesc sa intru de pe laptop azi va pun site-ul cu sistemul de infasat. Eu am comandat ieri si urmeaza sa ma sune cineva azi pt confirmarea comenzii sper sa fie seriosi ca eu abia astept.

duduta, nu am patit dar am citit ca incontinenta urinara este normala in sarcina.

_

Mami lui Matei Mihai (26.10.2010) + 29s+ Filip Florian

--------------------------
"Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mare decat toti banii si toata puterea de pe pamant."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paulinio spune:

Da duduta, eu mai patesc... :(

Si eu voi pregati tampoane cu vata si tifon... mi-au folosit data trecuta. Acum am si absorbante speciale materna... dar nu stiu cat le voi folosi.

Radu-Mamii Andrei (4ni si o luna mare) + 32+

Mergi la inceput