Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 ~45~

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lillyas spune:

Bine v-am gasit!

Referitor la infasat: cand e bebele mic, poate fi util pentru mamicile fara experienta sa il infaseze intr-un scutecel sau o paturica atunci cand il alapteaza. Am inteles ca il tii mai bine pe bebe, sta mai bine la san, fara sa se suceasca si fara riscul ca aluneca.
De asemenea, in cazul unui bebe mai greut sau daca mami are dureri de spate, puteti incerca sa il alaptati stand intinse in pat, pe o parte.

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VIOIKA76 spune:

lillyas mai poti sa-l infesi pe bebe mai pe la inceput cand se sperie de manute si de agitat ce e nu poate adormii ,eu pe Ana asa o infasam cand o adormeam ,era tare agitata si asa se mai calma un pic. Dragos insa a fost un bebe cuminte el nu a avut nevoie sa fie infasat.
Eu stiu ca in spitalele de stat nu-ti dau voie cu suzete sau cu bibe de acasa ,daca nu ai lapte le dau asistentele LP cu bbibe de la ei sau in alte maternitati LP se administreaza cu seringa(tot de la ei).

Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum33+Eduard-Mihai

Mergi la inceput

Kabecka felicitari pentru vestile bune de la eco !
Ralu multa bafta la eco !

si acum33+Eduard-Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina27 spune:

La Elias a fost nevoie sa ii aducem de acasa prietenei ( ea nu isi luase)

29+
Rares Bogdan

"Nu te-am tinut în brate, dar te simt. Nu ai vorbit, dar te aud. Nu te-am cunoscut, dar te iubesc."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina27 spune:

si la Municipal la fel

29+
Rares Bogdan

"Nu te-am tinut în brate, dar te simt. Nu ai vorbit, dar te aud. Nu te-am cunoscut, dar te iubesc."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flory_blanca spune:

Elyana gandeste pozitiv ca nu vei naste prematur si ca vei avea lapte. Eu am nascut prematur si am avut lapte foarte mult. Doar informatii si ajutor nu am avut.
In spital la noi mi-au cerut doar pampers, servetele umede si crema de fund. In rest totul era de la ei. Si mi-am dus pompa mea pt ca ei aveau manuala si nu reuseam sa scot cu ea nimic. Si nu le dadea la nici care suzeta in spital, eu i-am dat dupa vreo doua luni.

24+

Mami de fetita frumusica foc!
29.04.2010
MTHFR C667T heterozigot, PAI 4G/5G homozigot

Mergi la inceput

S-or fi schimbat regulile intre timp. La noi in oras nu-ti dau nici acum voie cu nimic de acasa ,si nici ei in spital nu au de nici-unele.

si acum33+Eduard-Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monik86 spune:

Fetele, va salut si eu pentru ziua de azi!

Cocutza, eu o sa nasc la Odobescu, o sa facem schimb de pareri Sunt convinsa ca la tine o sa fie totul ok
Kabeka, felicitari pentru bebe voinic!
Carmen, e frumos numele, imi place
Elyana, felicitari pentru listuta, poate ne-o impartasesti si noua Bine, la tine ma gandesc ca e totul x2, cel putin partea de lista pentru bebei.

Eu ieri am avut o zi proasta de fapt inceputul de saptamana a fost prost si obositor azi mi-a trecut! M-am urlat la un coleg ca ma stresa cu niste chestii si dupa aia m-am simtit mai bine. Am vorbit cu mami, s-a oferit sa ma mai duca/aduca la servici, ca dimineata cel putin, cand plec eu la lucru ii macel in firobuz, nici n-ai unde sa cazi la o frana brusca, ca-i prea aglomerat
Mi-a adus si prietana mea uleiul de masline si un body si o salopeta

Eu de ieri simt in acelasi timp miscari sus, la o palma de buric si foarte jos. Asta inseamna ca sta de-a lungul asa de mare sa fie deja ? Parca nu-mi vine sa cred!

27+ cu Adelina Timeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simcri spune:

Kabecka felicitari pentru eco si domnisorica maricica. In principiu nu stiu cum se recomanda cu scosul afara dar eu personal recomand mamicilor, si eu am sa il scot imediat, bineinteles depinde si de vreme, se incepe cu 10 minute si apoi cresc treptat, in mod normal in 2-3 saptamani se cam ajunge la 2 ore, si mai ales ca e vara, cu cat mai mult afara cu atat mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elyana spune:

flory eu incerc sa raman optimista cu nasterea, dar nu vreau sa ma ia pe nepregatite :))

Monik am postat pe mailul comun

Imi pare rau ca ai avut o saptamana proasta, eu bifez o saptamana plina de oboseala, o fi fost ceva in aer

Sa stii ca si ai mei sunt cu capul undeva jos ca ma gadila rau sub pubis cand ii apuca, iar sus simt piciorusele chiar sub coaste (daca stau eu pe scaun sau sunt ei mai agitati ajung pana la ele). La mine unul sta cu funduletul chiar in dreapta sus, cu picioarele spre inima si capul in jos, un fel de unghi de 90grade, iar celalalt in stanga mai pe lung decat frate-sau.

Azi s-au jucat cam agresiv, sper ca nu s-au mutat iar ca mi s-a parut ca simt o tumba...

Seara inainte de somn e foiala mare pana isi gasesc locul, si ma gadila pe interior, de parca am un izvor de apa termala care tot face bule mici mici :)) Am impresia ca le place mai mult sa adoarma cand stau intinsa pe partea dreapta, atunci simt 2-3 picioruse si apoi liniste

26+ Gabriel Luciano + Mikael Damian

Mergi la inceput