Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 ~45~

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kabecka spune:

Hello fetele,

Am ajuns si eu un pic mai devreme la munca. Azi am fost la eco, toate bune. Colul este lung (4.2) si inchis, iar domnisoara are 1580g si e cu vreo 4 zile mai maricica.
Ma uimeste claritatea ecografiilor de data aceasta, la Radu nu am avut asa imagini cu fetisoara lui. Am concluzionat ca seamana f bine cu mine

Azi ma simt mult mai bine fata de ieri,ma mai doare un pic gatul...Dar si ce arsenal de fructe, ceaiuri si miere am bagat ieri in mine....

Flafi, multumim pt pareri.Imi sunt de ajutor. Aseara am aplicat faza cu jucariile, cu ce are voie surioara cu ce nu: concluzia, nu prea are voie cu nimic ca toate sunt ale lui si ea o sa fie miicaaa.

Iris, si eu am avut in spital camasute din acelea de la Vienneta, au fost ok, si eu sunt inalta.
Dar le-am folosit numai in spital, acasa tot in pantaloni ma simt mai bine.
Forfecuta am una cu botul rotunjit cu care ma descurc ok, dar nu mai stiu de unde e.
Body-uri cred ca am avut vreo 4. Oricum cam tot ce nu iti ajunge, ti se poate aduce de sot fara probleme.Eu ii mai spuneam daca mai aveam nevoie de una de alta.

Cocutza, si mie imi place Emma!

Fetele din alte tari, vreau sa va intreb ceva de multa vreme, dar uit. Voua cum vi se recomanda sa scoateti copiii afara, dupa ce veniti acasa de la spital?
Am auzit aici si stat cate 2 saptamani in casa...eu l-am scos pe Radu treptat pe balcon la inceput, iar dupa 1 saptamana am inceput plimbarile in parc. Era si vreme frumoasa de sfarsit de august.

Ma duc sa mai muncesc si eu ceva pe ziua de azi

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Da, am rezolvat cu cardul. Mai repede decat m-am asteptat.
Am dus contractul de munca al sotului (imediat ce a venit de la AMS), actul de casatorie, si din a doua zi deja sunt asigurata.
Nu a trebuit sa mai astept 2 luni pana sa-m vina cardul, credeam ca va fi alt e-card, de alta culoare , dar e tot acelasi

Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".

31+ cu
Multumim lui Dumnezeu! Sa creasca sanatos si sa fie cuminte pana la termen de 40s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elyana spune:

Fetelor, m-a apucat cheful de listute... am vazut ca pompa de muls e pe lista pt maternitate, dar cum ramane cu biberoane/seringa etc, in caz de nevoie? Imi dau ei? Help

26+ Gabriel Luciano + Mikael Damian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flory_blanca spune:

Eu gata pe ziua de azi. Am venit si eu mai devreme acasa si asa de bine e. si am papat gogosi, am rugat-o pe tanti care ii face la mama mancare sa imi faca. Asa pofta mi-a fost pe ei, asa ca acum stau cu burta in sus.

Eu in spital am avut camasi de noapte, mi se parea mai usor sa imi pun poalele in cap cand veneau dr la vizita. Primisem doua cu fante pt alaptat. Si mi-au prins tare bine ca apartinatorii colegelor nu aveau nici o jena cand trebuia sa ma mulg stateau toti acolo claie gramada. Tare aiurea mi s-a parut chestia asta.

Legat de pregatirea fratiorului sunt in plina documentare, oricum cred ca oricat l-am pregati pe cel mare tot va resimti schimbarea. Mie de asta mi-e cel mai frica, sa nu sufere Nadia si sa fiu suficient de calculata incat sa nu resimta nici care din ei vreun discomfort sau sa se simta neglijati. Si imi e frica si de reactia celor din jur, mai ales a bunicilor care de multe ori dau cu bata in balta fara sa isi dea seama, pt ca au stilul de a crea tensiuni si nici nu pricep daca le explici ceva.

24+

Mami de fetita frumusica foc!
29.04.2010
MTHFR C667T heterozigot, PAI 4G/5G homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina27 spune:

Elyana, eu o sa -mi iau un biberon la mine ( pt orice eventualitate)prietena mea a avut nevoie ( nu a avut lapte imediat si bebe urla de foame)

29+
Rares Bogdan

"Nu te-am tinut în brate, dar te simt. Nu ai vorbit, dar te aud. Nu te-am cunoscut, dar te iubesc."

Mergi la inceput

Multumesc de raspuns! Ii iei si LP?

Inca ceva, daca are cineva idee, o sa nasc la Filantropia, nu stiu cat difera de la un spital la altul... pe site-ul lor scrie ca hainutele ar fi pentru iesirea din spital, dar in zilele de spitalizare nu ii trebuie hainute? Mai ales daca il aduce in camera?

Nu vreau sa am bagaj de parca ma mut, dar nici nu stiu cum e mai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina27 spune:

Nu ii iau LP. Dak va fi nevoie de supliment, o sa-i dea din spital.Eu nasc la Elias si acolo nu ti se da voie cu hainute de acasa.O sa am doar cu ce il imbrac cand mergem acasa :) Am ales deja costumasul:d
Poate cine naste la Filantropia sa raspunda...

29+
Rares Bogdan

"Nu te-am tinut în brate, dar te simt. Nu ai vorbit, dar te aud. Nu te-am cunoscut, dar te iubesc."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea.nsd spune:

Elyana, nici la maternitatea din Ploiesti (noi avem decat una ) nu trebuie hainute pentru copil. Aici bebeii sunt infasati. Peste pampers, bineinteles, dar sunt infasati ca niste sarmalute.

31+ Mihai Andrei

Mergi la inceput

Am inteles! O sa intreb doctorita legat de hainute :D

Ma gandeam ca ai mei au mari sanse sa fie "aproximativ" prematuri si daca nu am lapte as vrea sa le iau LP pt prematuri nu stiu ce au ei in spital. Cred ca tot doctorita ma poate lamuri

Oricum daca aveti experienta cu Filantropia, impartasiti-o Am o prietena care a nascut prin ceza acolo, a stat 3 zile si nu a avut bebe in camera.

Am terminat listuta Hai ca n-a fost greu :D Mai greu a fost sa ma mobilizez sa o scriu
Va multumesc pt listutele de pe mail, de acolo m-am inspirat

Acum astept sa vina cheful si pentru lista mare pt acasa

Mergi la inceput

cita_ralu, bafta la eco

Kabecka, felicitari pentru vestile bune, ai deja bebe mare

Deny, ce bine ca ai terminat cu problemele pe partea asta te-ai lamurit si cu actele pt bebe?

Maine vreau sa ma duc la cumparaturi, eventual sa o iau si pe mama cu mine sa se simta bunica si sa ne punem de acord cu ce imi place

Legat de scutece lavabile, am avut si eu un gand acum ceva timp, dupa aia mi-am adus aminte ca ar trebuie sa spal la dublu si mi-a trecut

Mergi la inceput