Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 ~45~

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cocutza2011 spune:

Vio, multumesc!!!

Ce bine ca am citit s-a scris mult despre pregatirea copilului de venirea lui bb. Multumesc de sfaturi!! Am notat, sper sa fie ok, ca Andreea este super atasata de mine.

Iris, eu am avut camasi scurte, la spital, si a fost ok. Asa cum zici si tu, pana deasupra de genunchi, foarte usoare, racoroase. Asa mi-am luat si acuma

Eu imi doresc ca la Emma sa nu ii dau suzeta, sper sa reusesc. La ANdreea am scos suzeta abia acuma la 2 ani, si tare mi-e teama ca o va fura de la Emma si iar o va molfai si o luam de la capat!
Imi tin pumnii sa nu ne trebuiasca suzeta!!!

Oana, bebelina Andreea (18.02.2011) & samburica 32+

Mergi la inceput

Am si eu o intrebare:

Este vreuna dintre voi/noi care va incerca sa foloseasca scutecele lavabile?

Eu as vrea sa incerc, nu am citit nimica despre subiect (abia acuma incep investigatia) si sunt curioasa poate este vreo burtica mai citita pe subiect, si poate sa imi dea mai multe detalii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea.nsd spune:

Eu am cumparat o forfecuta cu varfurile rotunjite si, intr-adevar, si mie mi s-a parut ca pare destul de incomod de folosit. Ma asteptam sa fie mai finute forfecutele pentru copii. Oricum, i-am zis sotului ca pe el o sa "pice" sa-i taie unghiile bebelui, fiindca mie mi-e teama.

cocutza, numele e SUPERB. Imi place Emma la nebunie si din facultate ziceam ca daca o sa am o fata o sa-i pun numele Emma. Deci, sotul meu ar fi fost pus in fata faptului implinit. Numele era ales de mult. Norocul lui ca avem baiat si asa a avut si el o contributie.

Apropo, numele ales de noi e Mihai Andrei.

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris1211 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cocutza2011

Am si eu o intrebare:

Eu as vrea sa incerc, nu am citit nimica despre subiect (abia acuma incep investigatia) si sunt curioasa poate este vreo burtica mai citita pe subiect, si poate sa imi dea mai multe detalii.

Dar se gasesc si la noi?
Eu, una, am cautat si absorbante speciale pentru lohii si nu am gasit.

Happy 32 + cu Anda-Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Citat:

Am si eu o intrebare:

Eu
Am rascolit netul de l-am saturat de scutece lavabile, mi-am facut o gramada de notite, si sunt pregatita sa-mi cumpar si eu.
Dar din pacate raman cu visul, pt ca sotul nu vrea .

Il inteleg, e motivat din cauza ca unde locuim acum, sefii de-abia suporta sa ne vada rufele la uscat afara in curte (pe uscator), dap' sa mai zica de scutecele care aproape zilnic (eventual la 2-3 zile, depinde cat de multe scutece ai) se vor "afisa" afara pe uscator.
Daca as sta la tara, eheee, ce bine mi-ar fi.
Nu am masina-uscator, dar nici nu as usca la masina. E mai bine pt ele la aer curat sa fie uscate (asta e parerea mea).

Oana, uite aici un forum, care te va ajuta pt inceput: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167067&nm=Mai-foloseste-cineva-scutece-lavabile

Vezi ca si pe youtube gasesti multe filmulete(in engleza).

Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".

31+ cu
Multumim lui Dumnezeu! Sa creasca sanatos si sa fie cuminte pana la termen de 40s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Citat:
citat din mesajul lui Iris1211

Dar se gasesc si la noi?

Eheeee, si inca cate

Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".

31+ cu
Multumim lui Dumnezeu! Sa creasca sanatos si sa fie cuminte pana la termen de 40s

Mergi la inceput

Iris, eu am cumparat absorbante de lohii la prima sarcina, de la farmaciile naturiste, da nu mai imi amintesc cum se numeau , ca acuma nu imi mai iau. In spital imi dau iei, iar acasa direct Always ca nu pot cu alea de lohii sunt super mari si imi era teama tot timpul ca iese pe langa. Eu mi-am luat Always cel mai mare ca lungime si absorbtie.

Scutecele da sunt si la noi, e treba multa cu ele, de aia vreau sa ma pun sa citesc sa vad, cata munca trebuie prestata

Merci Deni! Te pup. Ai rezolvat cu E-cardul pana la urma? eu am ramas in urma tare cu vestile

Oana, bebelina Andreea (18.02.2011) & samburica 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monik86 spune:

Citat:

Iris, eu am cumparat absorbante de lohii la prima sarcina, de la farmaciile naturiste, da nu mai imi amintesc cum se numeau , ca acuma nu imi mai iau. In spital imi dau iei, iar acasa direct Always ca nu pot cu alea de lohii sunt super mari si imi era teama tot timpul ca iese pe langa. Eu mi-am luat Always cel mai mare ca lungime si absorbtie.

Scutecele da sunt si la noi, e treba multa cu ele, de aia vreau sa ma pun sa citesc sa vad, cata munca trebuie prestata

Merci Deni! Te pup. Ai rezolvat cu E-cardul pana la urma? eu am ramas in urma tare cu vestile

Buna Fetele!

Cocutza, bine ai revenit! Nu Ai mai scris de ceva vreme. Tu unde vei naste?

27+ cu Adelina Timeea

Mergi la inceput

Hey Monik, ti-am zis eu ca ne plimbam pe malurile Begai!!!

Imi pare rau ca nu scriu mai des, reusesc doar cand e Andreea afara sau doarme. Dar va citesc de pe telefon, dar greu cu reply-ul, macar un buna o sa incerc sa scriu de pe telefon, ca la aia sigur reusesc.

Nasc la Athena, acolo am nascut si prima data, si am fost multumita. Sper ca au ramas la fel ca a fost foarte bine, cu alaptatul este o problema la ei (sau a fost la mine fiind cu cezariana), dar acuma stiu eu mai multe deci o sa isi auda cateva, daca nu ma asculta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cita_ralu spune:

Buna dragelor

Si eu pe aici, va citesc dar nu prea am timp sa va raspund . Sunt pe baricade la servici cu ultimele pregatiri .

Noi suntem bine, la mine bebe este foarte sus, sau ma rog are picioare/fund sus in coaste si in capul pieptului deja respir tare greu, aseara a fost primul episod mai greu in care chiar nu-mi gaseam pozitia pt ca nu puteam respira. Mai bine mai sus decat jos .

Asa de drag imi este cu toate picioarele lui in coaste luni avem si noi morfo si sunt asa de curioasa cum sta, ce face, ca este bine etc.

Va salut pe toate

29 + Matei Gabriel

Mergi la inceput