Stelute de iulie-august 2013 (63)
Raspunsuri - Pagina 9
Bobitza_85 spune:
Elf, eu sunt paznicul din tura de noapte...deci citesc in timp real mesajul tau.
Stai linistita ca daca nu poti scrie zilnic nu inseamna ca te indepartezi sau te uitam, e de inteles ...avem joburi diferite, situatii diferite, etc.
Eu nu stiu ce sa ma mai fac cu programul asta de somn aiurea...ma culc numai la 1-2 noaptea si ma trezesc la 8 sa merg la munca, dar fraaanta, bineinteles.Foarte rar se intampla sa mai trag un pui de somnic pe la 5-6 seara...
Oare ii fac rau lui bebe in ritmul asta?
Noapte buna tuturor!
Bobitza 19+ Rebeca
maitreyi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mihaelafalt Buna burtici. Am fost si eu azi la eco, o sa avem un baietel, maine fac triplu test in rest toate bune. Doxy si celelalte fete care stiti imi puteti da ceva informatii despre doamna doctor Chelemen Oana de la Arcadia? Doctorita mea mi-a recomandat-o pe ea ca e cea mai cea in morfologii sau domnu doctor Iliev dar in fruntea listei e ea.As vrea sa aflu cate ceva si daca e ok sa fac si o programare, voi cele din zona unde ati facut/faceti morfologiile? Dana multumesc de detalii legate de dragon. Va pup si noapte buna. Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate. MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite Un avort spontan la 6 saptamani, o sarcina extrauterina tratata medicamentos, o sarcina oprita in evolutie la 8 saptamani sub tratament cu clexane. 16+ Multumim Doamne si ajuta-ne sa avem o sarcina usoara si la termen. |
din cate am inteles ea ar avea ceva cursuri/ specializari in anglia pe medicina fetala. insa iliev cred ca are mai multa experienta. daca ar fi sa fac in alta parte (eu fac morfo la medicul meu la cabinet) probabil as merge la el. la fata am facut morfo la el, la baiat si acum la medicul meu.
insa este o parere subiectiva
-----
O poveste cu Minuni - o roza, un fluturas dragalas si 20 s
Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
Delia_Rodica spune:
Buna dimineata
Sunt treaza evident de la ora 4.30. Nu mai puteam de foame, parca vad ca mai putin si pic lata pt cateva ore
viitoare mamica de hocheist 21+ Lóránd
Delia_Rodica spune:
citat din mesajul lui Adde2510 Buna fetelor! Remember me? :D Ma lupt de mult sa va scriu, dar stau prost cu timpul!! Am terminat o traducere de vreo 250 de pagini, dar m-am luat cu altele, iar seara sunt ff obosita. Multe lucruri trebuie sa le fac singura, gen cumparaturi, mancare, spalat, curat etc. Pe scurt, sarcina mea decurge bine, cel putin la controale si morofologie nimic suspect. Chiar maine am programare la medicul gineco si poimaine la med. de familie. Mai am dureri de mijloc, de picioare (desi incerc sa elimin sarea pe cat de mult posibil), mi s-au cam spart venele si arata urat... Relatiile in familie sunt proaste, cu mama nu mai am canale de comunicare (datorita jignirilor, nu am mai rezistat, ma consumam f. mult), cu tata mai vb la telefon, iar fostul prieten n-a mai dat niciun semn. De la el stiu clar ca nu ma va ajuta material/ cu cresterea copilului, dar mai sunt si alte probleme la mijloc. Per total, ma cam sperie momentul nasterii si al primelor saptamani cu copilul. Sper pana atunci sa gasesc vreo femeie, poate vreo prietena care sa mai vina pe la mine sa ma mai ajute. Cam atat despre mine, pe scurt. Voi sunteti bine? Sper ca n-au intervenit momente neplacute pe aici :D O sa incerc sa intru mai des, macar sa citesc ce mai scrieti voi. Va pup! |
Imi pare rau ca ai parte de aceste probleme si nu ai sustinere. Iti doresc multa putere sa treci peste tot, sa-ti vezi cu bine copilasul si lucrurile sa se aranjeze. Sper ca parintii sa mai mediteze si sa reconsidere atitudinea lor, pt ca daca ei sunt alaturi de tine, restul nu mai conteaza.
Te admir pt determinarea ta
Delia_Rodica spune:
citat din mesajul lui diana_popa27 Buna seara ! Abia cum am ajuns acasa . Am citi asa rapid si superficial ce ati scris. Am retinut ca sunteti toate bine si ca Amalia are niste fete mari Adde si Mess ma bucur ca ati dat un semn si ca sunteti bine. Speram sa isi mai fac simtita prezenta si celelalte fete "din umbra". Aici e un frig groaznic. A inceput sa se aseze zapada. Delia Ra fost cutremur in Vest? Trebuia sa il simt si eu ? 25+ viitoare mamica de Medeea |
Tu nu trebuia sa-l simti, a fost epicentrul langa Tm, de 2,7 doar. daca nici eu nu l-am simtit...desi unii spun ca l-au simtit....
Delia_Rodica spune:
citat din mesajul lui Bobitza_85 Elf, eu sunt paznicul din tura de noapte...deci citesc in timp real mesajul tau. Stai linistita ca daca nu poti scrie zilnic nu inseamna ca te indepartezi sau te uitam, e de inteles ...avem joburi diferite, situatii diferite, etc. Eu nu stiu ce sa ma mai fac cu programul asta de somn aiurea...ma culc numai la 1-2 noaptea si ma trezesc la 8 sa merg la munca, dar fraaanta, bineinteles.Foarte rar se intampla sa mai trag un pui de somnic pe la 5-6 seara... Oare ii fac rau lui bebe in ritmul asta? Noapte buna tuturor! Bobitza 19+ Rebeca |
Ce simpatica esti, nu-i faci rau lui bebe daca tu ai insomnii. Din tot ce mi s-a povestit, am inteles ca urmeaza perioade si mai grele cu insomniile , atunci cand burtica va fi burtoi si nu ne vom mai gasi pozitia de somn. Cumnta mea si o prietena, dormeau cate 2 ore in sezut si alea intrerupte. Probabil de aia se zice ca la finalul sarcinii nu ne mai sperie nimic, ci doar ne dorim sa nastem odata
MariaBcf spune:
Neata. Si eu sunt treaza de la 6:30. Acum imi beau cafeluta si ma pregatesc sa ma duc la Dr
Mutatia PAI 1 - homozigot. Mutatia MTHFR C 677T- heterozigot.
18+
Delia_Rodica spune:
citat din mesajul lui MariaBcf Neata. Si eu sunt treaza de la 6:30. Acum imi beau cafeluta si ma pregatesc sa ma duc la Dr Mutatia PAI 1 - homozigot. Mutatia MTHFR C 677T- heterozigot. 18+ |
'neata si bafta
Delia_Rodica spune:
Maitrey sunt fermecata de acel documentar cu cei 4 copii. Cei doi copii din Namibia si Mongolia, fiind crescuti atat de rudimentar, fara acces la toate aceste facilitati si tehnologii ale erei moderne, sunt atat de fericiti, relaxati si ce fain stiu sa se joace cu animalele
La inceputul filmului imi parea rau pt ei, dar m-am inselat, atata fericire pe ei si pace....sunt fermecata
Iti multumesc ca ne-ai dat si noua documentarul
maitreyi spune:
citat din mesajul lui Delia_Rodica Maitrey sunt fermecata de acel documentar cu cei 4 copii. Cei doi copii din Namibia si Mongolia, fiind crescuti atat de rudimentar, fara acces la toate aceste facilitati si tehnologii ale erei moderne, sunt atat de fericiti, relaxati si ce fain stiu sa se joace cu animalele La inceputul filmului imi parea rau pt ei, dar m-am inselat, atata fericire pe ei si pace....sunt fermecata Iti multumesc ca ne-ai dat si noua documentarul viitoare mamica de hocheist 21+ Lóránd |
si eu de cand l-am vazut ma gandesc de multe ori la ei. ce frumosi si liberi sunt si imi placea ca aveau falcile asa de mari de la laptele matern ca nu li se vede nasul ma bucur ca ti-a placut
-----
O poveste cu Minuni - o roza, un fluturas dragalas si 20 s
Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring