Stelute de iulie-august 2013 (63)
Raspunsuri - Pagina 10
olimp spune:
neata fetelor
maria bafta la dr
elfule esti ca un spiridus , apari noaptea si dispari ziua ca o naluca...stai linistita ca nu te uitam...
amalia cand ajunga casa am sa-ti admir comorile..de la servici nu pot...
bobitule cu rezisti cu asa putin somn , eu azi noapte am dormit pe furate ..de la 4 la 6.30 m-am , apoi am adirmit si la 7 scularea sunt ca o leguma copata....
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
25 + Ilinca
Ilinca
Ele spune:
Buna dimineata!
Adde ma bucur intai de toate ca esti bine si ca ne-ai scris.
As vrea sa exista vreo varianta prin care sa te putem ajuta, dar esti tare departe.
Eu nu rezist sub nici o forma pana la ore tarzii. Ce e drept ca fata o pun la somn in jur de 10 , dupa ne linistim si noi. De multe ori eu deja dorm si o culca sotul.
Elena & Denisa (26.10.2004)
25 saptamani
happy_ama spune:
Neata, burtici!
Cafeluta anyone?!?
Mihaelafalt, felicitari pt print! Sa fie sanatos!
Amalia, initial am crezut ca e aceeasi eco Sa fie sanatoase micutele minuni!
Mariabcf, iti tinem pumnii!
Sa aveti o zi minunata!!
Happy Ama 24+ si Eva
graphistar spune:
Buna, burticilor!
si eu am vazut documentarul. de doua ori, chiar. prima data l-am savurat singura apoi a vrut sa-l vada si sotul, pt. ca tot auzea planset si gangurit de copil. impresionant!
Bafta, Maria! sa vii cu vesti bune!
Adde, nici eu nu te cunosc, insa te imbratisez virtual si te sustin! va fi bine, esti o femeie puternica si curajoasa! copilul iti va umple viata, iar inima de mama se va imblanzi pana la urma.
ai grija de tine, sa nu faci efort prea mare si sarcina usoara in continuare!
Elfie , te asteptam cand poti tu.
Dana, consider ca ca nu-i un lucru rau sa achizitionezi din timp obiectele de baza: carut, patut, diverse accesorii, chiar scutece de unica folosinta. in privinta hainutelor, eu nu ma voi arunca prea tare la cumparaturi. in primul rand pt ca nu stiu cat va fi de mare bebe si apoi, cum imi spun prietenele mele, voi primi. voi lua insa 2-3 costumase/body, ceva de vara, sa am pt cand vin de la maternitate. cred ca voi lua marimi diferite, sa fie.
Amalia sa-ti traiasca ingerasii si sa ai sarcina usoara in continuare!
21 + Alexandru
Laura
olimp spune:
fetelor cu riscul de ma repeta mai intreb pentru cele 126 de zile se acorda concediu de odihna ? vreau sa stiu cum sa imi bag prenatalul...
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
25 + Ilinca
Ilinca
mocanita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui olimp fetelor cu riscul de ma repeta mai intreb pentru cele 126 de zile se acorda concediu de odihna ? vreau sa stiu cum sa imi bag prenatalul... XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot 2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat 2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani 25 + Ilinca Ilinca |
Olimp, am gasit pe alt forum, mamionline parca, raspunsul asta, poate te lamureste un pic.
" sa stii ca am intrebat azi la resurse umane, ca sa fiu sigura ca pot sa imi iau zilele de concediu odihna, si m-am dezumflat - mi-a zis femeia ca in momentul in care intru in prenatal/postnatal se considera ca se suspenda contractul de munca, si nu beneficiez de concediu de odihna pt zilele respective
avand in vedere ca este vorba de o firma cu peste 300 de angajati, si cei de la HR se infrunta cu astfel de situatii zilnic nu imi vine sa ma indoiesc de cele zise..."
Roxana, +19 si Toma, 07.07.2011
mocanita spune:
Nu, nu te baza pe asta, sunt alte fete care o contrazic si spun ca cele 126 zile se considera CM si intra in calculul concediului de odihna. Sorry, o sa intreb si eu la HR.
Roxana, +19 si Toma, 07.07.2011
yvyana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ele Intrebare pt cine stie..am tensiunea 11.2 dar pulsul 96. E vreo pb daca avem pulsul marit? Elena & Denisa (26.10.2004) 25 saptamani |
E absolut normal; in sarcina pulsul e mai rapid deoarece creste volumul de sange circulant si debitul cardiac trebuie sa creasca sa hraneasca si pe bebe, inima trebuie sa pompeze sangele si in circuitul vaselor ombilicale-placenta deci creste si frecventa cardiaca!
EDIT: acum am vazut ca te-au lamurit si fetele Maitreyi si Maria
Happy Mom si S25+
MariaBcf spune:
Am ajuns si noi acasa , nu am rezolvat nimic maine dimineata ma duc dupa recomandare
Mutatia PAI 1 - homozigot. Mutatia MTHFR C 677T- heterozigot.
18+
doxy spune:
Mihaela, nu cunosc doctorita asta. Dar la prima sarcina eu am fost la Iliev, eu stiam ca el e cel mai bun. Se spune ca e un pic mai aspru dar cu mine n-a fost, chiar am facut glume gen "bebe e bine, are ochii albastri" si eu i-am zis "dn doctor, ce usurare ca sunt albastri ca daca erau negri dadeam de belea ca la noi in familie toti is cu ochi albastri" :))).
Iar acum eu am facut morfologia cu dr. meu Dan Mihalcea.
Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 25+ Letitia