Stelute de iulie-august 2013 (63)
Raspunsuri - Pagina 11
olimp spune:
maria lasa ca maine va fi cu bafta
mocanita daca s-ar da CO pentru cele 126 de zile l-as lua inainte de a baga concediu pre si post natal...
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
25 + Ilinca
Ilinca
doxy spune:
Se acorda CO si pentru cele 126 de zile, am intrebat eu. Stai la job cat vrei tu, apoi iti iei CO, apoi iesi in prenatal.
Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 25+ Letitia
doxy spune:
Si acum zic si eu, BUNA DIMINEATAAA!
Am zis sa raspund mai intai, ca apoi iar uit ce am vrut sa zic.
Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 25+ Letitia
olimp spune:
oxana multam de expicatii...asa am sa fac
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
25 + Ilinca
Ilinca
yvyana spune:
Adde ma bucur ca ne-ai dat de veste si eu ma gandeam la tine ca n-ai mai scirs nmk! In rest e bine ca bebe e bine ca restul se rezolva, ce ai fetita sau baietel?
Mihaela felicitari pentru baietel!!!
Amalia felicitari pentru printese!!!
Paula e bine R acum, l-ai dus iar la gradi?
Maitreyi, Delia ma uit si eu la documentarul ala ca si asa nu m-am deplasat la joba azi
Happy Mom si S25+
MariaBcf spune:
Fetelor cum e mai usor : concediu sarcina cu risc maternal sau CM normal si apoi comisie pt prelungire?
Mutatia PAI 1 - homozigot. Mutatia MTHFR C 677T- heterozigot.
18+
yvyana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui teodora86 buna burtici,am si eu o problema ,de o sap am niste secretii apoase abundente nemirositoare si tot de atunci mi se intareste burta si bebe se impinge in jos,e normal asa ceva ???????la sarcinile anterioare nu am avut asa ceva,sunt un pic cam speriata |
Teodora nu stiu cum merge sistemul pe acolo dar eu zic sa vb cu dr (de familie sau ginecologul care te are in evidenta, sau acolo doar moasa te urmareste?) Mai bine te linistesti decat sa stai cu teama; nu stiu in cate saptamani esti, dar am avut si eu o perioada de secretii abundente pana in S20 (efectiv se udau chilotii cu protejslip cu tot), insa eu am luat ca Ama progesteron ovule pana in S18 si astea dau o secretie mai abundenta pe care eu am avut-o si cateva saptamani dupa ce am intrerupt tratamentul! Acum nu mai am problema asta!
Happy Mom si S25+
Monirina spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui yvyana
E absolut normal; in sarcina pulsul e mai rapid deoarece creste volumul de sange circulant si debitul cardiac trebuie sa creasca sa hraneasca si pe bebe, inima trebuie sa pompeze sangele si in circuitul vaselor ombilicale-placenta deci creste si frecventa cardiaca! EDIT: acum am vazut ca te-au lamurit si fetele Maitreyi si Maria Happy Mom si S25+ |
eu ,a ultinmul control am avut pulsul 68
Monirina mami lui Robert (5.01.2008) si 17+
olimp spune:
teodora eu pentru ca si acum iau utrogestan , am scurgerile acelea, ai acum umezesc bine zilnic protexslipul , dar e ok , la ulimul control am verificat si colul si nu se pune problema de pierdere de lichid , recunosc ca si eu m-am panicat dar ...degaba , mi-a explicat ca poate fi dat si de o reactie a mucoasei vaginale la utogestan si descuamarea celulelor este mai puternica...
25 + Ilinca
Ilinca
dariana29 spune:
Buna dimineata!
Olimp, eu sunt bugetara; am intrebat la noi la Resurse Umane si mi s-a spus ca cele 126 de zile intra la calculuL concediului de odihna. Mi-a spus sefa de la HR ca anul acesta pot sa-mi iau zilele de CO, cat mi se cuvine pana la terminarea celor 42 de zile dupa nastere, iar in anul in care ma intorc la serviciu, primesc zilele de CO pentru perioada din an pe care o lucrez ( in cazul meu va fi din august pana in decembrie). Eu am fost interesata si daca pot sa-mi las zile din CO care mi se cuvin acum, pentru anul in care ma voi intoarce la serviciu, avand in vedere ca in august vor fi inchise cresele. Am fost dezamagita de raspuns : nu pot sa-mi unesc zilele de CO ramase din acest an la CIC, ci va trebui sa ma intorc cateva zile la serviciu, sa se constate reluarea activitatii si abia apoi pot lua CO.
Sper sa fi inteles ceva ( ma concentrez pe prea multe lucruri ca sa pot fi coerenta) si sa-ti fi fost de ajutor!
Va pup pe toate si va urmaresc zilnic, doar ca nu prea apuc sa scriu. Abia astept sa intru in prenatal, sa fiu mai libera...
O zi frumoasa sa aveti!
19+