Stelute de iulie-august 2013 (63)
Raspunsuri - Pagina 12
Ele spune:
Ca tot e la moda...m-am certat cu mama si am tras un bocet.
Si cred ca tot de la hormoni mi se trage.
Elena & Denisa (26.10.2004)
25 saptamani
olimp spune:
dariana multumesc de explicatii...
mie concediu de odihna pentru anul acesta , adica pentru zilele lucrate inclusiv aprilie , mi-i le-a dat fortat la inceputul anului in ianuarie...asa e la noi , deci eu trebuie sa merg cu chiu cu vai si aprilie la servici...de accea ma interesa CO pt per si pot daca se da , caci atiunci din 2 mai imi iau cele 7 zile cat revin la 126 de zile ( pre si post) si din 14 aduc hartia cu CO de la medicul de familie ,deci la servici mai merg strict aprilie .
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
25 + Ilinca
Ilinca
olimp spune:
ele asa este hormonii tropaie , dupa un plans bun si eu ma refac ca noua...
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
25 + Ilinca
Ilinca
amaliaro spune:
Buna dimi!
Multumim de urari tati radea cu gura pana la urechi de fericire ca fetele sunt grasalane ,noi ne culcam asa tarziu noaptea pe la 2 avem inca nasul in fundat nea dat medicul Otrivin de copii sper sa ne treaca
Bafta fetelor care merg la eco
Oare sa semene fetele ati vazut in eco seamana
amalia tsakoniati
25+ Maria-Anastasia Irini-Ioanna
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota .
Maeve spune:
Mda, tocmai am scris un mesaj si l-am pierdut ca nu eram logata.
Ele si eu m-am certat ieri cu mama deci...tot inainte, ca am niste stari cateodata de-mi vine sa tip si la copil, sunt mult mai nervoasa si ce-i drept e stresant si la serviciu.
Tu unde vei naste?
Intentionez si eu sa-mi iau medical, mai ales pt problema colului scurt iar azi am avut niste dureri pelviene, am luat un no-spa.
olimp si happy ama voi sunteti vesele si tonice, f active
Oare mai e vreo nebuna ca mine care si-a programat concediul la mare inainte de nastere? Am luat bilet 1-7 iulie si daca ma apuca mai devreme...asta e, voiam inca un concediu in 3 inainte de nastere.
va doresc o zi frumoasa tuturor!
22+
A (15.07.2007)
yvyana spune:
Hai ca m-am uitat si eu la filmulet!
Cel mai tare m-a oripilat tanti aia din Mongolia, aia e neglijenta parentala cum isi lega copilul cu sfoara de piciorul patului (banuiesc ca-l lasa perioade bune de timp singur in casa, deci risc mare de spanzurare mai ales cum era pusa sfoara aia dupa umar si gat) si cum si-a luat bebe copite in cap de la vitelul ala care era sa-l calce in picioare
In rest pruncii aia din Namibia mi s-au parut si mie cei mai veseli, erau mereu intre multi copilasi mai mari si mai mici si adultii la o aruncatura de bat in caz ca aveau nevoie de ajutor, este exact ceea ce le trebuie copiilor ca sa se dezvolte armonios! Tin sa spun ca si fii-mea a mancat mult nisip la mare si a baut apa din mare si nu mai spun cate pietre a gustat de prin parc, plus chistoace de tigari deci partea asta nu m-a oripilat!
Fetita aia din USA a fost tot timpul numai prin preajma adultilor, nici macar la ziua ei n-a avut un copilas prin preajma
Happy Mom si S25+
amaliaro spune:
vreau si eu sa vad documentarul unde?
amalia tsakoniati
25+ Maria-Anastasia Irini-Ioanna
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota .
Bobitza_85 spune:
Bunaaaa!
Am reusit sa adorm pe la 3 si ceva si de dimi m-am trezit la 7:30 pt ca la 9 am avut programare la epilat.
Sunt franta...nu stiu ce sa ma fac cu orarul asta dubios de somn...
Mi s-a rarit fff mult parul acum, in sarcina, dar culmea e ca azi m-a durut destul de rau si m-am cam incordat poate e si de la oboseala, cine stie...
Va pupacesc pe toate si va doresc o zi excelenta!!!
Bobitza 19+ Rebeca
Delia_Rodica spune:
Olimp si eu stiu ca si acele 126 de zile intra la calculul CO. Eu l-am si luat.
Referitor la copilul din Mongolia, mie nu mi s-a parut ceva atat de deplasat. Pana la urma oamenii aia isi vedeau de munca si era o metoda de a tine copilul sub control. Si nici nu stim daca mama nu era cumva in incapere. Daca transpunem acea imagine, in Romania anilor '40-'50 sau chiar mai recent la tara, ar fi la fel.
viitoare mamica de hocheist 21+ Lóránd
Delia_Rodica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui amaliaro vreau si eu sa vad documentarul unde? amalia tsakoniati 25+ Maria-Anastasia Irini-Ioanna DOAMNE ITI MULTUMESC! FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota . |
Uite aici
http://filmix.net/dokumentalenye/28689-malyshi-babies-2010.html
viitoare mamica de hocheist 21+ Lóránd