Stelute de iulie-august 2013 (63)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doxy spune:

Ele, de la hormoni e sigur.
Am vazut si eu filmul... ce sa zic, ca aia din Namibia eu am avut ocazia sa-i vad pe viu si credeti-ma ca nu sunt asa de veseli cum vrea sa ni-i arate filmul. Cand am fost in Egipt am platit o excursie in desert, am mers intr-un sat de beduini, vreo 30 km prin pustiu cu ATV-urile. E groaznic, fetelor. Copiii aceia erau toti bolnavi, stateau mustele pe ei si aveau portiuni de par cazut pe cap. Cred ca am niste poze pe PCul de la birou, am sa verific si postez. Pe mine nu ma impresioneaza astfel de "naturalisme". Mi se pare trist. Iar ca aia din Mongolia cred ca gasim si in satele romanesti, poate chiar mai rau.

Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 25+ Letitia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Salut fetele!!

Amalia, ce mari sunteti deja!!Asa repede nasti!! Mai e putin tare...

Mie in sarcina mi s-a facut un par frumos, nu-mi cade deloc si s-a intarit firul...dpasta de vedere, mi-ar placea sa fiu forever gravida.

Yvyana
, Raul are muci, nu stiu de unde i-a luat, ca la cresa nu l-am mai dus, dar nu il deranjeaza noaptea, asa ca nu e grav
Voi?

Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 24+ , bb2

Mergi la inceput

Am gasit cateva poze, dar astea sunt din varianta mai artistica, daca pot s-o numesc asa. Cele horror cred ca sunt pe PC-ul de acasa...
Postez cateva la mesaj.

Mergi la inceput

Fetelor care vreti sa faceti camera de bebe si sa desenati copacei pe perete. Am gasit o varianta tare draguta.
Ama sincer m-am gandit la tine ca am inteles ca vrei sa-i faci camera pe alb fetei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yvyana spune:

Doxy, Rodica sigur ca gasim multe si prin satele romanesti, copii legati in patut, legati de manute
Eu vreau doar sa subliniez ca este f f periculos orice snur/cordon cand un bebe sau chiar copil de 2-3 ani se joaca nesupravegheat cu ele, nu mai zic atunci cand e legat cu ele!

Acum va zic o poveste f trista, daca sinteti panicoase mai bine nu cititi!

Seful sotului meu a fost in ianuarie la Londra in vizita la cel mai bun prieten al lui si dealtfel partener cu el la firma si cand a aterizat nu venise sa-i astepte nimeni la aeroport; tipul ala sta de 5 ani in UK, s-a casatorit cu una care e si f f bogata, neam nobil etc., locuiesc intr-un conac pe langa Londra si au 2 fetite de 3 respectiv 4 ani jumatate; se pare ca in seara precedenta fiica cea mica nu vroia sa se culce, facea scandal etc. ca toti copiii si au trimis-o in camera ei pe la 10 seara; ei o auzeau de jos, a mai plans, a suspinat apoi a inceput sa se joace singura la ea in camera; dupa vreo ora asa nu se mai auzea nimic si au trimis bona sa vada daca a adormit; cum a urcat asta a inceput sa tipe disperata: fetita se spanzurase cu snurul de la draperie (accidental, evident)
Seful sotului s-a dus deci la inmormantare! O tragedie!

Happy Mom si S25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Doxy aveam si eu salvate niste poze cu idei de copacei. Nu stiu cum sa pun pozele ca tine la mesaj asa...

Happy Ama 24+ si Eva

Mergi la inceput

Yvy, pe mine m-a marcat o stire de la TV de acu cativa ani, Rares era micut, s-a intamplat in Rom. Mama pe hol vorbea la tel. Tata la bucatarie si copilul lor de pana intr-un an, s-a strangulat cu curelele de la rucsac. Si acum sunt afectata de acea stire. Nu mi-a trecut.
Faza nasoala e ca avem o prostie de rucsac tip sac cu sfoara, e foarte dragut de altfel, pe care il foloseste Rares la gradi. De cateva ori l-am gasit cu atele alea in jurul gatului . Tot zic sa-i iau alt rucsac si sa-l arunc la naiba pe asta. Prima data cand s-a intamplat eram toti trei in masina, Rares era in spate cu atele de gat, iar noi in fata vorbeam, sotul la volan conducea. Cand am intors capul si l-am vazut, am innebunit. Am tipat la el si i-am zis ca daca se mai leaga cu ceva de gat o sa moara, iar mortii se ingroapa in pamant, unde e intuneric si te mananca gandacii. Clar ca nu sunt de laudat, dar m-am speriat ff tare si am vrut sa bag frica in el sa nu se mai lege niciodata cu nimic de gat.

Mergi la inceput

Paula noi sintem bine, Slava Domnului!
Vineri avem 3 saptamani incheiate de mers continuu la gradi fara niciun muc, nimic
Eu i-am facut o schema de imunizare (cu Septilin, Isoprinosine si Lantigen) si se pare ca a ajutat, desi au fost multi copii bolnaviori acolo (o fetita chiar a stat internata cu pneumonie o saptamana) si au venit o gramada noi (vreo 10 copilasi ) de L nu s-a prins nmk!

Happy Mom si S25+

Mergi la inceput

Ama, la sfarsitul mesajului tau apare "galerie mesaj" da click acolo.

Mergi la inceput

Doxy stai calma ca si eu fac la fel, urlu cand o vad cu ceva de gat; a mea are obiceiul sa-si puna receptorul de la interfon dupa gat ca acum ajunge la el si are un fir luuung, sau cablurile de la prize In rest n-are nimic la indemana, cordoane sau pungi nu las la vedere, dar gasesc ei ceva sa pna de gat; zilele trecute venise cu cordonul de la halatul ei de baie dupa gat
Dar eu oricum n-o las niciodata nesupravegheata, maxim un minut-2 daca fac ceva la bucatarie si nu vine la mine ma duc eu la ea!

Noi avem si incidente la dosar: si-a spart capul cu o boxa (a tras de fir ca era satelit agatat in cui ) si am mers cu ea la urgente sa o sutureze; a rasturnat o comoda peste ea si un dulapior mic toate astea in maxim 2 minute cat a intrat intr-o camera si eu eram la bucatarie facand ceva

Happy Mom si S25+

Mergi la inceput