Stelute de iulie-august 2013 (63)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Maeve spune:

Offf, pana imi intra mie un mesaj voi mai scrieti 10 si sunt mereu in contratimp.
Asta cred ca e abia al cincilea.

22+
A (15.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxy spune:

Yvy, tocmai de aia am vrut sa bag frica in el, ca oricat nu ii supraveghezi si incerci sa nu lasi la indemana obiecte periculoase, se pot intampla multe grozavii. Oricum Rares deja are o alta varsta si ma pot intelege cu el. I-am explicat si in alte situatii ce se intampla daca se strange cu ceva de gat, ca nu are aer si se sufoca. Ca e periculos ca poate nu sunt eu langa el si poate sa se termine tragic.
Oricum el a fost impresionat de faza cu "mortii se ingroapa" ma mai intreba uneori. Nu i-am ascuns acest lucru. I-am explicat ca atunci cand oamenii mor, sunt ingropati ca asa se procedeaza. Sper ca l-a impresionat suficient incat sa nu-si mai faca fundite, ca el asa zicea ca a vrut sa-si faca o fundita.

Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 25+ Letitia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

yvy ce tirst....din pacate se intampla si astfel de tragedii...

bobita
mie parul mi-i s-a indesat...

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

25 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mony08 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mocanita

Citat:
citat din mesajul lui olimp

fetelor cu riscul de ma repeta mai intreb pentru cele 126 de zile se acorda concediu de odihna ? vreau sa stiu cum sa imi bag prenatalul...

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

25 + Ilinca
Ilinca

Olimp, am gasit pe alt forum, mamionline parca, raspunsul asta, poate te lamureste un pic.

" sa stii ca am intrebat azi la resurse umane, ca sa fiu sigura ca pot sa imi iau zilele de concediu odihna, si m-am dezumflat - mi-a zis femeia ca in momentul in care intru in prenatal/postnatal se considera ca se suspenda contractul de munca, si nu beneficiez de concediu de odihna pt zilele respective
avand in vedere ca este vorba de o firma cu peste 300 de angajati, si cei de la HR se infrunta cu astfel de situatii zilnic nu imi vine sa ma indoiesc de cele zise..."

Roxana, +19 si Toma, 07.07.2011

Gresit......contractul se suspenda dupa concediu de maternitate,in momentul in care intram in concediu de crestere a copilului de pana la 2 ani.
Se acorda concediu de odihna pentru cele 126 zile,si eu mi l-am luat pe tot.

Mony de Denis Adrian (01.08.2009) + 24+

puiut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodora86 spune:

yayana multumesc pt raspuns,am 25 sap+ mi-am sunat doctoru a zis sa ma asigur ca nu e lichidu in care sta bebe si daca nu sunt sigura sa ma duc la control mai astept sap asta si daca nu imi trece ma duc la el,o zi buna pa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodora86 spune:

olimp multumesc pt raspunssper sa nu fie nici o problema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Incerc sa va pun poze cu idei de camere de bebe
Dar nu ma lasa sa le incarc
O sa fac un album pe picasa, daca va intereseaza. De-abia pun mai multe

Happy Ama 24+ si Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mony08 spune:

Incidente se intampla la orice varsta.Am o nepotica care era sa se spanzure tot cu atele alea de la perdea,avea 5 ani atunci si era in bucatarie cu adultii langa ea.Ca stau si ma gandesc ca tot mai bune ereau perdelele dinainte,ca astia moderne sunt si scumpe si destul de periculoase pentru copii.

Si eu trebuie sa-l vad si sa-l aud tot timpul pe Denis,de aceea probabil imi este asa frica sa-l las cu alcineva,ca bunicii sunt obisnuiti cum ereau ei pe vremuri si nu prea dau atata atentie detaliilor.

Adde ma bucur sa aud ca esti bine.Toate o sa treaca cand o sa apara comoara ta.Sa ai grija de tine si de bebe din burtica

Mihaela felicitari pentru baietel

Mony de Denis Adrian (01.08.2009) + 24+

puiut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Adde ma bucur ca sunteti bine tu si bb

amalia tsakoniati
25+ Maria-Anastasia Irini-Ioanna
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina2401 spune:

Mocanita si eu stiam ca la CM se considera zilele de pre si post natal.

22+ de

Mergi la inceput